Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Aku dan Wan

cerita-gay-aku-dan-wan

Kiriman: Zayn

====

The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak tahu pasal apps grindr sampai la aku habis asasi. Masa tu umur aku 18. So bila dah tahu aku pun install la grindr ni. Time tu dah raya ke berapa tah. Tapi aku tak beraya pun tahun tu sebab aku kerja. Biasalah kan cuti panjang sementara nak tunggu masuk degree. Dipendekkan cerita, aku pun tegur la satu account ni yang aku nampak hensem.

Profile pic dia pakai muka dia. Jambu, memang test aku la. So, lepas say hi tanya la role apa semua. Umur dia muda setahun dari aku. And dia top. So, aku pun bagitau la dia aku tak pernah main heavy ni. Pastu dia kata takpe, dia boleh lead. Aku pun time tu horny sangat, aku ni jenis nafsu kuat, so aku pun on je la.

Actually masa tu aku tengah kerja, shift malam. Tapi aku kata ngan manager aku, aku ade emergency. Haha, demi memuaskan nafsu serakah, sanggup aku tipu manager aku. So, manager pun bagi balik awal. tempat aku ngan dia ni jauh gak sebenarnya, ada la dalam 30 minit naik moto. Tapi disebabkan aku ni dah lama tak dapat konek, last sekali masa aku sekolah dulu time tu aku dah habis asasi dah pun, haa nampak tak berapa lama dia tu.

So aku pun sanggup la pergi naik moto tu, lagipun time tu dah pukul 2 pagi, tak panas and jalan lengang so aku tak kisah sngt. Dipendekkan cerita aku pun sampai la ke tempat yang dia share location tu. Tapi rumah dia rumah kampung, so kat waze tu tak berapa tepat la kan. aku pun dah sesat entah ke mana. Dah la contact guna grindr je, takde pop up noti, susah nak contact. So, cari punya cari, ada la dalam 15 minit gak mencari dia, last last dia kata dia tunggu kat 7E, aku pun jumpa la dia.

Fuh, memang hensem la, memang taste aku, sebab aku ni taste kat twink, mat mat jambu ni. Tapi akan turn off kalau mamat tu nyah. haha. So, dia pun naik la moto aku. Kitorang takde port yang proper time tu, so dia pun tunjuk arah bawak aku pi satu taman ni. Haha yeah my first time was outdoor! Haha.

Then kat situ ade satu kedai so kitorang pun masuk la kedai tu sebab tertutup sikit kan, takut gak kalau kantoi. Then masa tu aku nervous lagi. so dia yang start kiss aku. Walaupun ni first time heavy, kat sekolah dulu aku dah selalu french kiss ni, hehe. so takdelah awkward kiss tu, aku pun reply kiss dia, kulum lidah dia. Pastu aku turun pi hisap nipple dia, time tu dia dah mula moaning. So aku pun hisap la lagi puting dia tu, pastu aku sambung lagi ke bawah, ratah badan dia memang sedap la.

Pastu aku londehkan seluar, time tu dia pakai seluar pendek je and tak pakai apa apa kat dalam. ceh betul betul nak main ni. Konek dia biasa biasa je, takde la besar mana. So aku pun hisap la konek dia, dalam 3 minit camtu aku pun naik sambung kiss dia sebab aku tak suka sangat blowjob ni, pastu dia pulak buat benda sama kat aku, hisap nipple, jilat badan and pastu dia unzip seluar aku. Pastu terus dia puji, wow besarnya. Aku gelak je time tu haha.

Pastu dia pun blow la aku,tbh sampai sekarang aku tak rasa apa apa kalau orang blow aku, macam apa yang selalu aku baca kat cerita gay korang rasa ngilu ngilu sedap kan, tapi aku tak pernah rasa camtu so thats why aku tak kisah sangat pasal blowjob ni,tapi aku kasi je la dia blow.

Time kitorang main tu ada la dua tiga kali moto lalu, pastu dia ajak tukar tempat sebab takut kan. So aku pun bawak la dia naik moto tu pergi kat hujung taman perumahan tu. So, lepas turun moto apa semua, sambung kiss la. Pastu dah habis foreplay dia kata nak fuck. Disebabkan ni first time aku and he was going to take my virginity, dia pun kata, kau ride aku la sebab ride tak sakit sangat nnti, pastu aku pun ikut je la sebab aku bukannya tahu apa apa pasal anal sex masa tu.

So, dia pun duduk and kangkang,and aku pun slow slow duduk atas dia. Aku pegang konek dia kasi kena betul betul kat lubang aku kan, disebabkan konek dia takde la besar mana and tak panjang sangat, so dapat la masuk. Slow slow, mula mula tu sakit la gak, tapi bila semua dah masuk tu aku dah okay dah, pastu dia pun mula la dayung aku dari belakang.

Sambil dayung tu dia asyik tanya je, sedap tak? Sakit tak? Dah la dia bisik kat telinga aku, fuck, memang kelemahan aku bila partner aku communicate ngan aku masa tengah fuck, so aku pun angguk je la and ride dia lagi laju. lepas 15 minit camtu dia dayung, tetiba dia cam laju sikit and peluk aku lagi kuat. Pastu aku rasa cam basah basah panas je kat bontot, dia bagitau dia dah pancut, so aku pun bangunlah dari konek dia. time tu dia tak pakai kondom sebab dia kata pakai kondom nanti lagi sakit. Lepas tu dia suruh aku lancap, time tu serious aku jenis susah gila nak pancut, selalu time sekolah pun aku pancutkan orang je, aku tak pancut pun. haha. Ada la dalam 15 minit camtu aku lancap baru aku pancut, time aku lancap tu aku mintak dia kiss aku. So aku pun lancap la sambil kiss dia, kekadang tu dia yang lancapkan. Last last aku terpancut kena sampai kat rambut dia. Haha. Pastu memasing bersihkan diri lap lap semua, aku cakap sorry sebab ada air mani kena kat rambut dia, dia pun okay je. The end.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit