Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Vid playlist 3

Cerita Gay Alan

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy Video BL Lain: Leave a Replay Sign up for our Newsletter Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Alan

Cerita Gay Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit hitam manis, badan sedikit berisi..orang kata sedap- sedap. Perwatakan seperti lelaki biasa..straight. Tapi, aku meminati lelaki…jantan yang macho. Kalau laki orang lagi la aku suka! Oh ya, aku bottom. Setelah puas jogging, aku berlari pulang … Read more

Aku Dinoda Juniorku

cerita-gay-aku-dinoda-juniorku

Nama: Am ==== Nama aku Am, bukan nama sebenar. Sebenarnya banyak kali juga aku hantar cerita aku dekat sini. Aku tak pasti cerita ini akan disiarkan atau pun tidak. Tapi aku nak ceritakan pengalaman aku sendiri semasa aku tinggal di asrama dulu. Kisah ni terjadi pada tahun 2011, semasa aku berada di tingkatan 3. Aku … Read more

Main Dengan Cikgu Praktikal

cerita-gay-main-dengan-cikgu-praktikal

Nama: Hyqal ==== Nama aku Hyqal…aku nak cerita kan pengalaman aku wktu first time aku dapat main dengan lelaki setelah 4 tahun menjadi gay…. Cerita ni bermula camni. ketika 2 minggu selepas bermulanya persekolahan, sekolah aku telah dihadiri seorang guru praktikal nama dia Razi…muka memang lh trsangat hensem siap maskular lgi…ramai pelajar wanita trgila gila … Read more