Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Bangla Aku Part 1

cerita-gay-bangla-aku-part-1

Nama: Fuad

====

Nama aku Fuad, aku ni umur 28 tahun. Isteri aku cikgu, tapi dia mengajar di Sabah dan aku kerja di KL. So, tak selalu lah aku jumpa isteri aku ni dan kami tiada anak.

Rumah aku di KL, rumah conner lot. Aku ada lah kenal dengan mamat bangla potong rumput. Nama dia Samir. Dia ni memang aku selalu call kalau nak potong rumput rumah aku. Muka mamat bangla ni leh tahan,macam hindustan pon ade, badan pon sedap je, tak macam aku, keding..

Aku kalau panggil Samir ni untuk potong rumput dan berkebun rumah aku. Mesti aku pon tolong pantau dan wat kerja kerja berkebun. Tapi aku pakai suar pendek je..tak pakai baju, dengan harap dia sangap dengan aku.

Kalau berkebun. Mesti aku cakap,

Aku: Samir, kotor la kau nak buat kerja, bukak je baju tu. Bukan ade orang nampak, saya laki, kamu laki jugak

Rumah aku tepi bukit, memang tak ada siapa nampak la…

Aku: Samir kau kalau buat kerja sini, habis kerja kau mandi je kat shower tepi kolam tu, tak payah malu

Samir: Baik abang. oK

Pernah aku nak suruh bersihkan luar rumah aku sebab family aku n isteri aku nak balik minggu depan, aku suruh Samir ni buat kerja satu hari. Ini best ni kalau pancing mamat bangla ni.

Aku dengan samir pon ade nak kene bersihkan kolam ikan, aku nak cuci kolam tu.

Aku: Samir, aku mau kau bersihkan ini kolam. Kasik gosok n cuci filter dia. Pastu kolam renang tu aku nak ko cuci jugak. Bukak baju kau, nanti basah.

Samir: oK bang

Bangla ni bukak la baju dia, dan pakai seluar panjang.

Aku: Woi, ko pakai suar tu ke nak basuh kolam? Bukak la. Air ni kotor kot. Busuk la suar ko.

Samir: Abang, saya tak ada suar lain, ini saje

Aku: Ko tak pakai apa apa ke kat dalam? Spender, boxer ke?

Samir: Tak ada lah abang.

Dalam hati aku, “cantik la..masa ni aq nak pancing mamat ni, dah la aku pakai boxer je ni.

Aku: Dah, kau pakai boxer aku, nanti aku basuhkan.

Selamber je aku bukak boxer aku, nampak kote aku, tp aku x stim lagi masa tu. Pastu aku bagi kat dia.

Aku: Nah tukar, nanti busuk seluar ko tu. X yah malu. Kau punya ngan aku punya sama je.

Samir: OK abang, terima kasih.

Samir bangla ni pon tanggal suar dia dan pakai boxer aku. Tapi aku x nampak kote dia sebab dia pusing tempat lain. Nampak la bontot hitam dia tu.

Aku dah bogel tu, aku masuk umah, ambik towel. Pakai depan dia kat luar. Mamat bangla ni tengok aku macam terkejut. Aku buat rilek je la.

Samir selesai cuci filter dan kolam ikan, aku suruh dia rehat sekejap, kitaorg isap rokok jap. Samir tak boleh nak naik sebab kolam tu dalam, aku selamber je cangkung and nampak kan konek aku dalam tuala kat depan dia. Aku pon tarik dia keluar dari kolam.

Masa tengah rehat, dia tanya soalan cepu mas.

Samir: Perut abang banyak cantik, abang ada pergi gym ka?

Aku: Tak lah, aku main bola je. Mana ada badan aku cantik, badan kau lagi sedap. Aku ni tulang je. Kau punya badan best apa, perempuan suka peluk. Kalau kau mintak main, mesti diorg kasik la.

Samir: Tak ada lah abang. Saya datang kerja jugak.

Aku: Kerja kerja jugak. Kau dah kawin ke belom? Dah berapa lama kau tak balik Bangladesh?

Samir: Saya belum kawin abang, saya tarak balik 2 tahun. Umur saya sekarang 23, saya nanti 25 saya balik dan pergi kawin la.

Aku: 2 tahun kau dah kat sini. Kau tak ada try cari girlfriend kat sini ke? Kau kerja rajin, mesti ada perempuan mau jugak.

Samir: Tak ada perempuan mau saya la abang.

Aku: Ala, kau pujuk je mana mana perempuan melayu bodoh. Belanja sikit, pastu bagi ayat manis sikit. Nanti dapat la main sex dengan dia. Ala macam tak biasa je. Aku isteri jauh pun ada gak main ngan pompuan lain diam diam. Ini batang nak kene benda sedap jugak (sambil aku pegang konek aku yg ada dalam tuala). Tak kan nak melancap je. (Sambil tangan aku tunjuk gaya melancap). Melayu punya lubang sedap tau, kecik. Pastu kau pilih tetek besar.

Samir: Tak ada lah abang. Saya tarak berani lah abang.

Aku: Mula mula tak berani la, dah dapat, rogol pon kau sanggup. Kalau tak pun, nanti perempuan tu yang giller nak ikot kau. Tengok cakap pasal perempuan, batang aku ni dah steam (sambil tunjuk bonjolan dalam towel aku). Dah pergi cuci swimming pool plak.

Aku suruh dia bukak boxer tu, pastu pergi mandi kat shower sebelum masuk kolam. Aku selambe je tanggal tanggal towel pastu terjum dalam kolam.

Samir: Abang, tak ada seluar lain ke bang?

Aku: Tak payah la, bogel je la. Aku ni bogel je. Bukan aku nak tengok pon batang kau tu. Kalau aq nak, dah lama dah aku rogol kau. Kalau pakai seluar biasa nanti tersumbat kolam ni punya pam.

Dia pon ok, bangla ni pun kutip daun dalam kolam. Setengah jam lepas tu, kerja siap dan rehat. Duduk la kami 2 orang kat tepi kolam sambil isap rokok.

Aku: Besar batang konek kau, kau selalu melancap ke? Ke kau tau urut?

Samir pon malu tutup pakai tangan dia.

Samir: Tak ada lah abang.

Aku selamba tunjuk konek aku,

Aku; Tengok aku punya, tak panjang sangat. Panjang sedap tu main ngan pompuan. Kalau main tu, pompuan jerit sedap tu. Samir kasik urut sikit, nak tengok pajang mana.

Samir: Malu la abang.

Aku: Kau nak malu buat apa. Aku lelaki la bongok. Kau urut sekarang, aku nak ukur sapa punya lagi panjang.

Samir: Malu la abang, saya tak ada pandai.

Aku: Handphone ko ade blue? Itu porn? Kasik tengok sikit.

Aku pon tengok video blue sama sama ngan dia. Nampak konek dia steam.

Aku: Giller panjang, ukur sikit konek kau tu

Samir: Malu la abang.

Aku: Kau nak duit x? Kang kau buat kerja hari ini aku tak bayar, lama kau wat kerja hari ni. Baik ko diam je, ikot cakap aku.

Aku pon selemba tolak dia pergi kat shower, pastu aku berdiri belakang bontot dia pastu aku lancap kan dia

Aku: Woi bangla, baik kau stim, kalau tak aku jolok bontot ko

Mula mula Samir ni tak steam, pastu layan plak.

Aku: Macam ni layan. Besar konek kau ni. Dah lama aku perhati kan kau ni. Dapat gak aku romen bangla macam kau ni.

Samir layan sedap tapi takot. Aku rasa tangan dia sejuk.

Aku: Takot ke, meh sini aku buat kau lagi takot. Ko baring.

Samir pon baring. Aku hisap konek dia, aku jilat tetek dia. Dia pejam mata kuat kuat sebab cuak. Aku isap sampai dia nak terpancut.

Samir: Abang, ini..ini…

Aku isap lagi laju, pastu aku kumpul air mani dia kat mulut aku.. bangla ni dah habis pancut, aku tadah air mani dah kat tangan aku, pastu aku sapu kat muka dia.

Aku: Layan air mani konek ko ni. Air mani bangla mari. Sapu kat muka bagi awet muda skit. Nah, rasa skit bagi wat ckup syarat.

Aku masukkan jari dlm mulut dia. Dia macam nak termutah.

Aku: Air sendiri pon nak muntah ke. Telan air mani ko ni. Dah, g mandi.

Samir pon diam sambil mandi dan bersihkan diri. Lepas settle, dia pon nak ke ampaian untuk ambil baju n seluar dia.

Aku: Woi bangla, Ko nak kemana? X habis lagi.. Dah g kat kerusi sana.

Aku pon baring kat kerusi tepi kolam.

Aku: Dah, ko layan konek aku sampai pancut.

Samir pon urut konek aku pakai tangan. Dia urut sambil muka takot takot. Pandang kiri kanan. Aku terus lempang kepala dia.

Aku: Kau lancapkan konek aku pahal? Isap la bongok, kalau pakai tangan, baik aku melancap sendiri. Isap la bongok. Gune mulut.

Samir pon cuak dan isap.

Aku: Kau gigit konek aku, aku bunuh kau. Ko isap sampai aku pancut.

Masa samir tengah isap, aku tarik pale dia dan ludah kat dlm mulut dia. Pastu suruh dia isap konek aku. Aku tolak pale dia bagi konek aku masuk dalam dalam anak tekak dia.

Aku amik rokok aku, pastu aku tarik tangan dia ke tetek aku suruh dia gentel tetek aku.

Aku: Main bangla memang sedap la. Kalau macam ni, isteri tak balik setahun pon tak apa.

Pastu aku nak pancut, aku tolak kepala Samir, aku suruh dia bukak mulut. Aku pancut ke arah mulut dia. Pastu aku lempang suruh dia telan.

Aku: Telan, telan air mani aku. Ko buang aku tumbuk kau.

Samir terpaksa telan pastu aku tengok dia macam nak termuntah.

Aku: Kenyang kau minum air mani aku. Lama aku simpan ni.

Aku suruh dia ke shower. Sambil shower n pakai sabun, aku peluk badan bangla nj, pastu saje aku bajet bajet nak masukkan konek lembik aku kat celah bontot dia. Samir x bercakap apa apa, dia geleng pale.

Aku: lek la, main main je. Aku x masuk la konek aku ni kat burret kau.

Pastu aku peluk dia sambil shower, pastu aku kencing. Dia tengok konek aku dan tengok aku pelik. Aku peluk dia sambil bisik kat dia, “arghhhhh, layannnnnn”

Pastu kami mandi bersih bersih kat shower. Samir tanpa lap badan, dia terus pakai baju dan seluar dia. Aku ambil towel terus pakai n aku amik dompet aku. Aq bayar rm300 upah dia kerja dia untuk hari tu. Masa balik, dia nak salam aku, nak cakap terima kasih. Aku salam n amik tangan dia, letak kat konek aku. Dia tepis. Pastu aku tarik tangan dia.

Aku: sekejap, last last…

Aku masukkan tangan aku, n ramas puting dia. Aku cium pipi dia. Dia toleh malu. Aku cium lagi n jilat telinga dia. Aku angkat baju dia skit, isap puting dia, pastu aq buat love bite kat dada dia. Pastu aku buat love bite kat leher dia.

Aku: buat tanda sikit yg kau tu aku punya.

Samir pon ikat barang dia kat basikal. Aku tengok je sambil isap rokok dan tergelak.

Aku: Samir samir, dapat gak aku merasa badan kau. Lepas ni aku call jangan tak angkat plak. Bulan depan mau potong rumput plak.

Samir: OK abang. Terima kasih. Assalamualaikum.

Aku jawab sambil tangan aku nak pegang konek dia. Samir pon laju laju keluar dari pintu pagar aku n blah..

*ade sambungan scene lain aku dengan Samir.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit