Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Cikgu PJ Kantoi Kat Dalam Stor

cerita-gay-cikgu-PJ-Kantoi-kat-dalam-stor

Nama: Fathi

====

Cerita ni waktu aku darjah 6. Setiap hari isnin, aku sebagai ketua pengawas kene pastikan perhimpunan pagi berjalan lancar.

Satu hari ni, ada dua kerusi yang tak disimpan dalam stor kerusi lepas perhimpunan. Aku dipanggil cikgu dan disuruh untuk simpan kerusi itu dalam stor.

Dengan penatnya lepas kelas tambahan aku amik kerusi tu and menuju ke arah stor. Sebelum membuka pintu, aku terdengar samar2 suara org berkata-kata. Agak pelik sebab semua orang dah balik. Aku sorang je tinggal sbb van aku selalu lambat.

Sepantas kilat aku bukak pintu bilik stor itu sbb takut. Alangkah terkejutnya cikgu pj aku, Cikgu Othman tengah pujuk kawan aku Jamal sambil mengeluarkan koneknya yg besar untuk buat sex sama2.

Mereka tergamam dan jamal lari lintang pukang tanpa berfikir panjang sbb takut aku mengamuk mcm haritu kantoi main ngan bestfriend aku, Karim kat perpustakaan pastu kantoi nak main ngan cikgu favourite aku plak. Memang cari nahas dia ni.

Cikgu Othman pujuk aku untuk jangan sebarkan cerita ini kat orang. Malu kalau orang lain tahu. Dia dahla cikgu yg mengajar semua kelas. Dengan konek besarnya masih terjuntai dia kata ” bagitau je apa yg kamu nak cikgu akan tunaikan”. Tanpa berfikir panjang aku bagi dia syarat supaya aku boleh puaskan nafsu aku kat dia.

Dah lama dah aku aim dia sbb dia dahla sado,sedap n suka melayan student yg hensem2. Aku tak selalu kene layan sbb ramai lagi hensem dari aku sbb aku ni gelap skit. Atlet kot. Aku sedap gak tau takkan cimgu tak perasan :’)

“Syaratnya cikgu kene layan saya mcm cikgu layan student yg hensem2 tu terutamanya Arsyad. Tapi saya nak lebih skit boleh tak? Saya nak cikgu puaskan saya (sambil aku pegang konek sedap dia) masa nak tunggu pakcik van saya datang boleh tak? Bosan la duduk sorang2 kat kantin tu” syarat aku. Puaslah aku macam ni

Dia ckap ” Anything for you my dear ( sambil picit pipi aku) bila nak start? Sekarang boleh tak sbb Jamal dah lari. Cikgu saja goda dia sbb haritu dia jatuhkan wisel cikgu dalam longkang ada ke patut. Tapi kita buat kat office saya la (kat dalam stor sukan tempat dimana cikgu2 lelaki lepak isap rokok), sejuk skit ada aircond.” aku pon on je la. Dah lama aku tunggu saat ini.

Sebelum tu aku call papa (guna phone cikgu) suruh dia pesan kat pakcik van aku takyah amik cikgu othman hantarkan balik sbb aku kene tolong dia kemas stor. Demi cikgu othman sanggup aku tipu papa. Sorry pa

Sebelum masuk office cikgu, cikgu ada cara ketukan sesama sendiri antara cikgu2 kat dlaam. Lepas cikgu ketuk ikut iramanya pintu itu terbuka. Terkejut gak ah sbb cikgu bm aku, Cikgu Najib dengan orang kuat PIBG yg selalu ajar kawad, cik Azman sedang sedap main kat dalam office tu.

First cikgu tolak aku kat sofa sebelah cik azman yg kote besar hitam manis pastu sumbat aku ngan konek besarnya kedalam mulut. Tercekik aku, besar sangat. Pastu satu persatu pakaian dibukak samapi kitorang dua2 bogel. Tangan aku tak boleh tahan kesedapan konek cikgu othman sampai aku sendiri tak perasan yg tangan aku sedap meraba konek beaar hitam manis cik Azman yang sedang didoggy cikgu najib.

Lepas dah bogel apa lagi dia sondol aku sekuat hati. Dia kata “lepasni hari2 aku sondol kau”. Dengan kesedapan itu aku pon cakap ” cikgu masuk lagi cikgu sedap aghhh!!!!” akhirnya cikgu pon terpancut dalam lubang bontot aku. Aku pun mengerang kesedapan sekuat hati aku.

Dengan lelehan lepas dia keluarkan konek dia dia, aku terus tarik kepala cikgu dan sumbat mulutnya dengan konekku yang tak seberapa ni. Dia isap bersungguh sampai aku terpancut terus ke dalam mulutnya. “sedap air mani dah lama cikgu tak rasa air mani budak sekolah ni”.

Sebelum balik, kitorang rehat kejap sambil tengok live cikgu najib n cik azman yg masih bertahan. Kuat dorang. Walaupun tengah dijolok, cik azman masih sempat mengenyit mata kat aku. Alahai dah ada calon lain ni.

Setelah puas berehat kitorang sarung pakaian kitorang dan ready untuk balik rumah. Sebelum keluar cik Azman si konek besar hitam manis kata “kalau nak apa datang je bilik ni pastu knock knock mcm cikgu othman ketuk tadi ye, cik sentiasa tersedia untuk awak” sambil menggoyangkan koneknya.

Itulah pengalaman aku main ngan cikgu pj aku dan digoda Cik Azman. aku takkan lupakan dia walaupun aku dah tak sekolah kat situ. Aku harap kalau aku datang balik sekolah rendah ku, dia still menanti aku sentiasa.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit