Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »
cerita-gay-gay-form-2

Kiriman: Doo

====

So aku ni x la minat sangat kt laki ni. Aku just minat nk buat sex. Then form 1 aku masuk asrama. Aku dengar ada sorang budak laki satu batch dgn aku ni slalu servis laki. Tpi aku tak nak terlibat lagi wktu tu. Then kami naik form 2. Tiba2 geng2 aku kena sebilik dgn budak tu. Diorang pun redha sbb dia tu lembut sikit. Yala siapa nk sebilik dgn pondan.

One day kami lepak bilik lain ramai2 kecuali budak tu sbb dia tido awal. Tiba2 kami nmpk khai msuk bilik budak tu. Ok nk senang aku bagi nama budak tu man. Kami nmpk khai masuk bilik man. Kmi pon pelik takkan khai kawan dgn man. Kami pergi blkg blok asrama untuk skodeng apa diorang buat. Terkejut gila bila nmpk diorang beromen. Diorang cium mulut, isap, senang cita full set. Bosan tgk diorang main. Kami pon balik tempat kami lepak tdi. Ttiba 2 org dari kami nk pergi try si man ni. Kami pon biarlah. Mna tahu nnti kmi pon boleh. Sorang tu dpr full set tu. Tpi sorang lagi sempat msuk mulut jer, tu pun kejap sbb member bilik tu masuk sbb nk tido.

Dgr diorang cerita aku pon rasa nk try. Dkt nk hujung taun aku pm man dkt wasap. Bnyk kali jugak aku ajak tpi dia malas. Dia mmg nk tpi malas jer. Then aku stiap mlm pm dia ajak buat. And one day dia confess yg sbnarnya dia suka aku. Perghh x leh bayang. Dh comfem aku boleh dpt stiap mlm. Tpi susah sbb dia stay blok lain jauh sikit. So for the first time dia ajak aku mlm tu. Aku pon pakai sluar fit pendek x pkai baju or boxer. Aku jln pergi blok dia. Tpi yg spoil tu divider dgn stiap bilik sebelah kt asrama skolah kami ni x full. Mksudnya dinding tu x smpai syiling. Besar jugak ruang tu. Budak2 slalu pnjat n sembang kt atas dinding tu. Masalahnya bilik sebelah x light off lagi. Dia takut budak sebelah pnjat then nmpk kami beromen. So aku kena tuggu kat bilik iron baju smpai diorang tdo. Dekat sejam jugak aku tggu.

Then pukul 2 lebih, man wasap aku gtau bilik seblah dh tdo. Aku pon x sabar, kote dh keras aku lari ke bilik man. Wktu tu man tgh lipat baju sbb esok student balik. Aku pon landing atas katil man tggu dia. Tpi untuk pngetahuan korang, aku dgn man mmg x rapat. Dia pon suka duduk sorang. Tpi bila aku mlawak ajak dia kulum mesti dia senyum. Sbb tu aku nmpk harapan nk try dia. Then dia habis lipat baju. Dia naik atas katil sblah aku then raba aku. Terkejut aku. Sbb dia ni pendiam. X sangka dia mcm ni. Aku pon layan. Ni first time aku. So aku blank x tau nk buat apa. Aku biar ja dia main aku. Dia cium mulut aku then raba badan aku.

Aku x sabar aku terus pegang tgn dia then letak kt kote aku. Pergh dia main mmg pro. Then aku tolak kepala dia suruh dia kulum. Aku tekan kepala dia kuat2 mcm deepthoat. Dia terus blowjob. Lama jugak. Then aku pgg kote dia. Gila besar. Aku tlg lncapkan kote dia. Then aku kulum tpi kejap ja sbb aku nk dia main aku. Dia kulum kote aku skali lagi. Aku terpancut dlm mulut dia. Then kami raba sesama sndiri.

Tiba2 lampu bilik sebelah terbuka. Alang2 kami tgh penat. Kami tido dulu tggu bilik sblah tido. Dlm pkul 3, aku terjaga terus aku raba badan man. Bontot dia mantap. Badan solid. Aku raba. Then aku keras aku kejut dia. Dlm keadaan mengantuk dia lancapkan aku. Aku skali lagi tolak kepala dia ke kote aku. Dia kulum tpi kali ni lagi professional. Dia sedut2 telur aku. Dia Deepthroat, then lancap. Dkt 30 minit dia main kote aku. Aku rasa nk terpancut. Aku pegang kepala dia then aku goyang badan aku laju2. Dia tolak tpi aku ttp teruskan then aku terpancut dlm mulut dia skali lagi. Disebabkan man ni x pancut dari tadi dia jadi sangap. Dia buka sluar dia dan letak kote aku di celah bontot dia. Perghh sejuk dia gosok2 kt situ then dia raba badan aku cium aku. Dia main bontot aku. Aku nk terpancut tpi aku tahan n aku sruh dia rendahkan badan sbb aku dlm posisi baring dri tadi. Then aku pancut kt muka dia. Aku terus pegang kote dia dan blowjob smpai dia pncut. Aku tgk jam dh pkul 4 aku pon balik bilik aku sbb brg aku x kemas lagi pukul 8 dh nk balik.wktu form 3 aku pindah. Rasa rugi gila x da sapa dh nk kulum aku. Stiap kali cuti kami akan video call and pancut sama2. Sekian . Sapa yg nk main dgn aku boleh la. Area perlis smpai penang. Sbb skrg dh ada komuter. Boleh ja aku pergi kt korang.

Add tumblr aku : succ7711

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit