Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Gay Melayu Dengan Cina Di Tandas Awam

Cerita-Gay-Melayu-Dengan-Cina-Di-Tandas-Awam

Kiriman: Sham

Umur: 23 Tahun

====

Cerita ni merupakan pengalaman sebenar aku masa umur aku 16 tahun. Waktu tu masih sekolah lagi, tingkatan 4. Walaupun dah 7 tahun berlalu, tapi pengalaman ni masih agak jelas dalam ingatan aku.

Atau mungkin aku yang taknak lupa kan.

Aku  mula sedar yang aku tertarik dan ada perasaan dengan jantina sejenis, lelaki, masa umur aku 14 tahun. Mula-mula aku harap yang aku hanya confuse & keliru.

Sebab mostly lelaki yang aku suka biasanya jenis yang comel dan ‘cantik’. Cantik bukan bermaksud shemale, tapi jenis yang jambu dan lemah lembut.

Tapi lama kelamaan, perasaan tu makin kuat dan kerap.

Sejak tu aku mula buat research di Internet.

Masa tu jugak lah aku mula kenal dan tahu tentang dunia PLU.

Masa tu memang teruja bila terjumpa orang yang sama macam kita, sebab masa tu tak macam sekarang, tak ramai yang berani mengaku sebagai gay. Biasa pun senyap-senyap je.

Dan best sangat dapat jumpa dan kenal orang baru yang ada masalah sama macam kita. Ye lah dekat Malaysia ni mana boleh expose sangat, masa zaman tu lah.

Aku mula ada akaun Planet Romeo, di Facebook pun banyak add friend yang PLU.

Ada satu hari tu, aku dapat mesej daripada akaun yang tak bergambar di Planet Romeo. Nak berkenalan katanya.

Namanya Andy, umur tua setahun dari aku. Dan dia berbangsa cina. Tinggal di daerah yang sama dengan aku.

Katanya dia taste dekat orang melayu. Ngam sangat lah, aku sendiri pun tak kisah sangat, dan memang ada cenderung suka dekat budak cina.

Lepas tu aku pun mintak nama Facebook dia dan add sebagai kawan.

Wow, helok jugak. Memang taste aku.

Andy ajak aku jumpa dia. Mula nya segan jugak, sebab baru kenal. Aku pun masih tak biasa jumpa orang yang baru je kenal dekat internet.

Tapi aku ada keinginan jugak nak jumpa dia. Dari cara dia mesej aku, macam baik je orang nya.

Aku pun setuju nak jumpa dengan dia.

Kitorang set nak jumpa di bandar pada hari sabtu.

====

Masa first time kitorang jumpa, aku agak jatuh hati jugak pada Andy. Muka dia lagi helok daripada dalam gambar. Kulit nya putih kuning langsat, agak flawless.

Dah la dia pakai singlet dan seluar pendek je masa tu. Makin terliur aku dibuat nya.

Kitorang tinggal dekat daerah yang kecik je. Bandar nya pun biasa-biasa dan tak banyak benda best yang boleh dibuat.

Dia pulak jenis yang tak banyak cakap. Dah la berbeza kaum. Agak awkward jugak lah.

Most of the time, kitorang just jalan-jalan dan cuci mata je, tak banyak berbual.

Beberapa minit kemudian, dia nak ke toilet. Aku teman kan je dia. Toilet tu kosong, tak da orang.

Tiba-tiba dia tarik aku masuk sekali dan tutup kunci pintu toilet tu.

Aku terkejut dan hanya mampu tersenyum malu.

Selamat toilet tu agak luas untuk 2 orang.

Dia tanya aku sama ada aku suka dekat dia tak.

Aku cakap suka, sebab dia comel.

Dia tersenyum.

Dia pun cakap yang dia suka dekat aku sebab aku handsome.

Lepas tu dia terus mula kiss aku perlahan-lahan.

Dan ni jugak merupakan first kiss aku. Aku tak berapa arif, hanya harapkan dia menakhoda.

Dia mula menanggalkan baju aku dan menjilat leher aku.

Aku layankan saja, tambah lagi pengalaman pertama aku, sedap pulak tu rasa nya bila leher dijilat dan dicium.

Lepas tu aku pulak ambil langkah untuk tanggal kan singlet dia. Perghh, badan dia kurus tapi ber six pack. Dada-nya pun ada shape. Terliur aku tengok. tak lengah, aku terus jilat dan mencium leher dia.

Lehernya wangi, aku suka bau perfume yang dia pakai. Makin bernafsu aku dibuatnya. Tambah lagi bila dia mula keluar kan bunyi.

Beberapa minit kemudian, dia mula membuka seluar dan seluar dalam aku.

Kemudian dia mula hisap konek aku.

First time konek kena hisap, memang stim gila lah. Masa tu aku memang layan gila. Sampai lah aku rasa dah nak terpancut, aku suruh dia stop.

Aku buka seluar dia dan mula hisap konek dia pulak. Tak berbulu, batangnya putih dan kepala konek-nya tertutup dengan kulit.

Aku saja lancap kan sebab nak tengok kepala-nya, memang bewarna pink kemerahan.

Terliur aku tengok, terus aku hisap konek dia. Rakus jugak aku hisap, laju. Tambah lagi, batang dia tak berapa besar dan panjang. So, tak susah sangat aku nak hisap.

Aku cuba hisap sedalam-dalamnya. Tak lama lepas tu, dia mintak aku stop sebab dia kata nak terpancut dah.

Lepas aku stop, dia sambung hisap konek aku balik.

Lepas tu dia suruh aku pusing dan tonggeng.

Aku cuak jugak masa tu, sebab tak ready lagi nak main or kena fuck.

Aku cuba nak tolak, tapi dia masih suruh aku pusing jugak. Sebab aku dah suka sangat dekat dia, aku turut kan aje.

Aku masih cuak. Tiba-tiba dia rimming lubang aku.

Terkejut jugak aku. Tak pernah-pernah kena. Dan tak expect pun.

Walaupun rasa kena rimming tu agak sedap jugak, tapi sejujurnya aku tak berapa feelingdi rimming.

Lepas beberapa minit, dia stop.

Dan mintak aku pulak rimming dia.

Aku masih kekok dan tak biasa. Aku cuba juga buat sebaik mungkin.

Rasa kekok mula hilang bila si Andy ni kesedapan masa aku rimming dia.

Dalam tak sedar, tangan aku sendiri mula meraba dan merayap ke peha dan badan dia.

Dia dah mengerang kesedapan.

Tiba-tiba kitorang terdengar ada orang masuk ke dalam toilet.

Kitorang pun berhenti sekejap, risau jugak kantoi.

Aku dah mula cuak, takut gila kalau orang tu dengar dan ketuk pintu toilet aku haha.

Dari dalam tu, dapat dengar yang orang tu kencing dekat tempat kencing berdiri, lepas tu bunyi basuh tangan dekat sinki dan bunyi tapak kaki mula keluar.

Beberapa minit lepas tu terus senyap balik.

Bila rasa line dah clear je, si andy suruh aku duduk dekat seat toilet tu. Lepas tu dia kangkang kaki aku dan mula menghisap batang aku.

Makin stim aku dibuatnya bila tengok muka dia yang comel tambah dengan badan dia yang ber-six pack tu.

Dia cuba menghisap sedalam mungkin, tapi batang aku agak panjang dan besar untuk mulut dia.

Beberapa minit lepas tu, konek aku makin padat dan aku rasa dah nak terpancut. Aku bayangkan yang aku tengah main dengan dia.

Aku mula melancap sendiri. Dia menjelir kan lidah dan menunggu aku untuk pancut, sambil-sambil tu dia menjilat-jilat sikit kepala konek aku.

Ahhh…Ahhh.. Ahhhh…

Lalu aku pun memancutkan air mani ke muka dia. Aku masih ingat, memang agak banyak dan pekat jugak aku pancut masa tu.

Lepas tu aku terus hisap konek dia yang dah memang keras tu.

Masih bernafsu, aku hisap konek dia laju-laju sambil dia berdiri. Dalam masa sama aku raba dan ramas-ramas six pack dan dada dia yang agak lean tu.

Dia tak dapat tahan dari mengeluarkan bunyi.

Tak sampai sepuluh minit, dia terus terpancut dalam mulut aku. First time aku rasa dan telan air mani. Payau dan pelik rasa nya.

Lepas je dia pancut, kaki dia terus berketar-ketar dan terus terduduk atas peha aku.

Aku nampak muka dia yang putih tu terus kemerah-merahan. Makin comel.

Aku kiss dia sebab tak tahan tengok kecomelan dia.

Tiba-tiba ada bunyi orang masuk toilet lagi sekali.

Lagi sekali aku agak cuak. Tapi selamat kali ni dah selesai dan lepas hajat.

Kitorang relax kejap bagi penat hilang. Lepas tu terus pakai baju dan seluar balik.

Tapi orang tu macam masih belum keluar.

Si Andy pun suruh je aku keluar dulu, dia sorok kejap sampai orang tu keluar.

Aku pun keluar lah toilet tu dulu dan tunggu Andy dekat luar.

Lama jugak aku tunggu baru si Andy muncul.

Katanya kantoi, sebab orang tu cek dan nampak dia.

Rasa bersalah dan malu pulak aku.

Aku offer untuk hantar Andy balik rumah naik motor.

Masa dekat atas motor tu, tiba-tiba dia peluk aku. Masa tu memang bahagia gila rasa. Best rasa kena peluk.

Happy jugak aku dapat pengalaman macam tu.

Tapi sayang. Sebab actually tu lah kali pertama dan terakhir aku jumpa Andy. Silap aku jugak, dan rasa macam menyesal sampai ke hari ni.

Punca dia, lepas hantar dia ke rumah, malam tu kitorang bermesej.

Dia ajak aku couple. Aku happy jugak masa tu. Cuma-nya masa tu aku masih was-was tentang perasaan aku. Aku takut aku just suka dia sebab dia helok je. Rupa paras je.

Aku cuba explain dekat dia, tapi mungkin sebab masa tu English aku tak berapa okay, agak susah jugak aku nak explain.

Sejak tu, aku dah tak dapat contact dia.

Sampai ke sekarang aku cuba cari dia.

Memang menyesal sebab tak terima lamaran dia untuk couple. Sebab beberapa bulan lepas tu, aku sedar yang aku suka dia sebab selesa dengan perangai dia. Dia pun memang baik.

Tapi sayang, mungkin dia patah hati dan kecewa.

Aku harap sangat dapat jumpa dia balik.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit