Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Kisah Aku Main Dengan Abang Jiran Aku

Kisah-Gay-Aku-Main-Dengan-abang-Jiran-Aku

Kiriman: Rayyan Hafiz

Umur: 20 Tahun

====

Kisah ni bermula masa aku tingkatan lima, tahun 2015.

Bapa aku bekerja sebagai guru tapi mak aku tidak bekerja, suri rumah sepenuh masa.

Aku adalah anak tunggal. Masa bulan 3 ada cuti sekolah seminggu, parents aku dah bercadang untuk balik ke kampung tapi aku tidak ikut sebab ada kelas tambahan di sekolah.

Maklum lah nk SPM tahun tu.

Parents aku pegi petang hari jumaat, 20.3.2015, still ingat tarikh tu sebab aku tulis dalam buku hahaha.

Kisah ni bermula bila aku mengajak abang jiran aku ni pegi tengok wayang malam tu.

Family aku dengan abang jiran ni memang rapat. Malam tu aku ajak dia pergi tengok wayang. Aku pun pergi rumah dia dalam pukul 7 macam tu tapi dia belum mandi. Aku pun tunggu lah dia mandi.

Aku sebenarnya dah lama teringin nak tengok body dia, memang sedap body dia, slim fit jer, dah la handsome. Tiba-tiba je stim tengok body dia, lepas tu dia pergi toilet pakai underwear je, memang nampak lah kesan konek dia.

Dia pulak lupa nak bawak towel, lepas tu dia panggil aku tolong bawak kan towel. Aku pon bawak towel terus tolak pintu toilet, ingtkan berkunci rupanya tak kunci. nampak lah dia bogel kejap, kelam kabut dia tutup pintu balik.

Lepas tu dia pun keluar dari toilet pakai towel je. Memang lagi horny la aku tengok.

Aku mintak maaf dekat dia sebab dah ternampak dia bogel tapi dia just diam je. Cuma senyum je dekat aku.

Dia pon pkai seluar dengan baju, pakai wangi-wangi terus ambik kunci kereta. First time la aku naik kereta BMW berdua dengan dia. Dia dah ade kerja tetap semua memang la boleh beli kereta mahal.

Dalam kereta aku dengan dia diam je, cuma dngr radio jer tak tahu nak sembang topik apa. Sampai je dekat mall kitorang terus pergi tempat wayang nak beli tiket.

Tengok dekat tiket filem pukul 8.30, kitorang pun berjalan berdua tiba-tiba dia nak pergi toilet nak kencing.

“Abang ni asyik nak kencing je. Konek abang tak reti nak tahan ke” Aku saja usik dia.

Dia just gelak je.

Dalam toilet semua pintu berkunci maybe ade orang. Dia pun terus kencing dekat tempat mangkok kencing tu. Aku saja pergi dekat tempat mangkok sebelah dia tu walaupun aku time tu tak nak kencing pun.

Time tu aku pakai seluar track suit.

Aku pun selak seluar buat-buat macam nak kencing. Aku pandang dia, dia pun tanya aku kenapa pandang, aku cakap lah yang dia handsome. Dia just diam je.

Time dia nak zip seluar, aku ternampak konek dia, memang sedap jer aku tengok.

Aku pun pandang kiri kanan toilet, tengok takda orang, aku pun cakap dekat dia “Abang terkena seluar la pulak”, walaupun masa tu aku saja basahkan sikit seluar tu.

Time tu aku belum masuk kan konek aku lagi. Dia pun keluarkan tisu, lap kan seluar aku, tangan dia terkena sikit dekat konek aku, tapi dia tak pegang.

Lepas tu, aku dengan dia pun keluar dari toilet terus pergi tempat wayang sebab dah pukul 8.15.

Dalam wayang, kitorang dapat seat dekat tempat barisan belakang tepi sekali, dekat dengan dinding. 10 minit lagi filem nak start dia kata lamanya tunggu kepala dia pun lentok dekat bahu aku. Tangan dia pulak letak atas peha aku.

Time tu aku dah start stim dah. Tangan aku pun saja je letak atas peha dia. Filem pun dah start tapi kepala dia still atas bahu aku.

30 minit filem dah start lepas tu tiba-tiba dia tanya aku,  “kenapa suruh abang lap kan seluar adik tadi? dah la time tu konek adik terkena kat tangan abang , abang tahan je taknak isap lagi.”

Aku pun tanya lah stim ke, lepastu dia pun mengaku lah yang dia memang gay macam aku jugak. Aku pun still cakap benda yang sama dekat dia.

Filem tu kitorang tengok sikit-sikit je sampai lah habis sebab kitorang banyak sembang.

Habis jer filem kitorang terus gerak pergi dekat kereta. Sebelum balik kitorang pergi KFC dulu, makan malam.

Kitorang duduk dekat tingkat 2 sebab takda orang dekat situ. Aku pun duduk lepas tu dia duduk dekat sebelah aku. Kitorang duduk kat tepi dinding dia kata taknak kasi nampak CCTV.

Aku tengah makan tiba-tiba tangan dia macam meraba dekat peha aku. Aku pun start stim.

Lepastu dia ajak aku camni “Balik nanti jom main dengan abang nak tak?”

Aku pun tanya camni “Main apa abang?” Walaupon aku dah tahu tapi aku saja buat-buat tak tahu.

Dia pun cakap “Meh sini abang buat demo sikit”

Tangan dia pun masuk dalam seluar aku, dia raba batang aku. Dia pun berhenti raba bila aku cakap kat dia boleh je. Dia pun berhenti raba terus sambung makan.

Masa dalam kereta dia suruh aku selak seluar. Aku pun selak seluar, dia pun bukak zip seluar lepas tu bukak lampu yang dekat atas kereta tu.

Dia pun drive sambil lancap-kan konek aku. Dia lancap memang laju, aku dah tak tahan terpancut dekat situ. Aku dah penat sangat terus tido sekejap, sambil konek aku dia gosok slow slow.

Pukul 12 jugak kitorang sampai rumah. Dia pun kejutkan aku. Aku cakap aku tak larat nak bangun tiba-tiba dia cakap “Takpa lah sayang, biar biy yang angkat sayang bawak masuk bilik”

Time dia panggil aku sayang tu berbunga gila rasanya, melting aku. Dia pun angkat aku bawak masuk bilik. Lepas tu dia keluar dari bilik nak kunci pagar.

Time tu aku terus bogel tak pakai apa-apa. 20 minit jugak aku tunggu dia tapi still tak masuk lagi. Aku tengok jam dah pukul 1.30 pagi. Aku dah ngantuk tapi aku still tahan nak main dengan dia.

Dia still tak masuk bilik jugak, aku keluar bilik sambil berbogel tengok dia dekat dapur. Aku pun pergi dekat dia terus peluk belakang dia.

Konek aku kena kat seluar dia. Aku peluk dia time tu dia tak pakai baju. Aku tanya dia “Biy buat apa? Sayang dah tunggu dalam bilik nak main”

“Biy tengah buat air untuk sayang, nak ajak minum dulu sebelum main” Jawab nya dan terus bagi ciuman dekat pipi aku.

“Tak payah lah biy, air mani biy kan ada nak minum nanti” Usik aku.

Dia terus pusing badan dia dan bagi ciuman dekat mulut pulak. Aku pulak cium leher dan terus jilat puting dia. Memang sedap, dia pun layan je lah sambil bunyi.

Aku pun terus bukak seluar dia. Bila buka seluar dia, konek dia terus kena dekat mulut aku.

Lepas tu aku pun cium dekat mulut dia balik. 20 minit jugak kitorang buat dekat dapur. Lepas tu dia ajak masuk bilik. Dalam bilik lagi best.

Masuk je dalam bilik, laptop dia berbunyi, ada orang nak Skype.

Dia pun angkat sambil bogel masa tu.

Aku tengok orang lelaki yang Skype, tak pakai baju cuma pakai underwear je. Aku tanya la siapa dia tu, lepas tu dia cakap member yang selalu ajak dia skype, lancap.

Aku tanya orang tu tinggal dekat mana. Dia kata belakang rumah die je. Aku macam tak percaya lah. Aku pun cakap dekat dia kalau betul duduk belakang rumah je, cuba buka tingkap belakang nak tengok.

Abang aku tu cuma duduk dalam bilik, tapi aku pergi dekat tingkap bilik belakang. Aku tengok memang betul dia bukak tingkap tengah bogel aku pun tunjuk dekat dia yang aku tengah bogel.

Aku pun kembali ke bilik depan. Member dia pun suruh buat lah live kitorang main. Kitorang pon bincang kejap, aku pun cakap boleh lah. Abang aku pun letak laptop atas meja tuju ke katil, kitorang nak main. Aku pun baring depan laptop tu.

Lepas aku baring, dia pun terus cium mulut aku smpai lah kulum konek aku. Orang yang dalam Skype tu pun tengok je sambil lancap.

Kitorang pun tukar posisi, kali ni dia pulak baring, aku pun jilat puting dia sampai kulum batang dia. Dia pun berbunyi sikit. Dia tanya boleh tak nak fuck, aku pun cakap boleh je lah walaupun aku tahu sakit sikit.

Dia pun suruh aku baring terus kangkang. Dia mula masuk kan konek die perlahan-lahan dalam lubang aku. Dia pun jolok kejap slow kejap laju. Mula-mula memang sakit, tapi lama-lama memang sedap aku layan.

10 minit lepas dia jolok, dia keluarkan konek dia terus duduk atas sofa. Aku pun bangun terus pergi dekat dia. Aku pun duduk atas dia.

Lepas tu aku henjut sikit badan aku sambil cium mulut dia. Beberapa minit lepas tu, dia cakap yang dia nak pancut, aku pun biar jer konek dia pancut dalam lubang aku.

Terasa panas sikit dalam lubang aku bila dia pncut. Lepas dia pancut aku duduk sebelah dia, dia pun lancap kan aku sampai aku nak pancut.

Masa aku nak pancut tu, dia rapat kan muka dia dekat konek aku. Sambil tu dia jilat-jilat sikit kepala konek aku. Sedap, makin stim aku di buat-nya.

Sampai lah aku tak tahan, kaki aku pun mula bergetar-getar, aku pun terus pancut dalam mulut dia. Lepas jer aku pancut, dia ajak terus tido sebab dah pukul 4 pagi. Dia ajak tido bogel jer. Aku pun tido sambil peluk dia.

Aku tersedar sebab bising sangat masa pukul 7 pagi. Aku raba-raba sebelah takda orang. Aku pun keluar dari bilik sambil masih berbogel. Aku terkejut sebab orang yang Skype dia semalam ada dekat rumah.

Diorang tengah lancap berdua. Aku pun pergi duduk dekat tengah-tengah sambil diorang melancap sampai pancut. Dah pancut aku pun terus gi mandi. Bila aku pergi rumah dia jer, dia tak ajak main tapi just ringan-ringan jer.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit