Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Kisah Cinta Aku Dengan Ayie Part 1

kisah cinta ayie 2

Hari ni merupakan bulan yang ke-4 sejak kitorang declare sebagai couple secara official.

Dan merupakan hari yang pertama kitorang akan jumpa buat pertama kali secara depan-depan.

Ye, kitorang belum pernah berjumpa lagi.

Hanya sekadar berhubung melalui video dan phone call.

Aku merupakan student semester 2 kejuruteraan komputer di UTeM, Melaka.

Manakala dia setahun muda dari aku.

Baru je habis program matrikulasi.

6 bulan yang lalu, kitorang berkenalan melalui sosial media, Facebook.

Masa tu aku frustrated.

Frustrated sebab ex aku mintak break.

Alasan dia, dia nak berubah.

Aku tak dapat terima, aku marah sangat masa tu.

Setelah hampir 3 tahun kitorang couple, tiba-tiba dia berubah hati.

Gunakan alasan sebab nak berubah.

Sedangkan 3-4 bulan sebelum tu dia dah mula bermesra dengan orang lain.

Mungkin memang dah di penghujung hubungan kitorang.

Hampir seminggu jugak aku sakit hati.

Selamat aku masih waras.

Dan bukan jenis yang suka meroyan.

Sekadar sakit hati dan frustrated.

Sampai lah satu hari tu, si Ayie tegur aku di Facebook.

Kami ada minat yang sama.

Aku suka share video lagu muzik biola.

Dia pun sama.

Pemain biola kegemaran aku ialah David Garret.

Pemain biola ber-genre pop rock.

david garrett

Sangat hebat dan mengasyik-kan.

Manakala si Ayie ni peminat tegar Vanessa Mae.

Kata-nya dia pertama kali dengar lagu-lagu gesekan David Garret melalui Facebook aku.

Dia tertarik.

Sejak tu kami sering bertukar-tukar video lagu biola yang kami jumpa di YouTube.

Makin lama, aku makin senang berbual dengan dia.

Setiap malam kitorang akan berborak melalui Whatsapp.

Sehingga-lah hampir 2 bulan berkenalan, Ayie meluahkan perasaannya.

Dia kata dia senang berbual dengan aku.

Aku akui yang perbualan kami agak sweet.

Tak dicemari dengan benda-benda lucah.

Aku sendiri pun kurang gemar berbual benda-benda lucah.

Dia luahkan yang dia suka aku.

Dia nak jadi lebih dari seorang kawan.

Dia nak ajak aku couple.

Tapi dia risau sekiranya aku tak ada perasaan yang sama.

Sebab setiap kali dia cuba nakal-nakal, aku seperti tak melayan.

Aku akui yang 2 bulan masih terlalu awal.

Tapi dalam masa yang sama, aku pun dah mula jatuh hati dekat dia.

Hampir setiap masa aku akan tunggu mesej dari dia.

Gundah gulana juga kalau dia tak mesej aku.

Mula angau mungkin.

Bagi aku, setakat ni dia memang seorang yang baik.

Muka dia pun manis.

Putih dan kurus. Katanya tinggi-nya hanya 165cm, berat pulak 49 Kg je.

Dalam bayangan aku memang comel dah tu.

Aku pun balas luahan perasaan dia dengan luahan perasaan aku.

Yang aku pun suka dia jugak.

Dia pun cakap yang dia memang takda hubungi mana-mana lelaki lain sekarang ni.

Nice.

Aku pun sama.

Jadi sejak hari tu kitorang pun declare couple.

Cuma sedikit sedih bila tak dapat berjumpa atas faktor jarak.

Dia di Kuala Terengganu dan aku di Melaka.

Tapi sejak tu kami dah mula berhubung melalui video call.

Memang manis muka dia.

Putih, kacukan siam katanya.

Makin kerap juga dia cuba usik aku dengan gurauan nakal.

Boleh tahan jugak budak ni.

Setiap kali ber-video call, aku suka tengok bahagian peha nya.

putih melepak, kecik dan sexy.

Mungkin dia sengaja berseluar sexy sebab nak tunjuk aset dia.

Selalu jugak aku stim setiap kali ber-video call.

Tapi aku sorokkan. Tapi pernah jugak terkantoi sekali-dua.

Setelah hampir 4 bulan kami ber-couple, aku pun nekad nak berjumpa dengan dia.

Minggu depan aku akan mula bercuti semester.

Aku rancang nak ke Kuala Terengganu untuk beberapa hari.

Dia setuju dan teruja.

Boleh jugak aku berjalan-jalan di sekitar Kuala Terengganu.

kuala terengganu

Bila cuti sem mula, aku balik ke rumah di Cheras.

Aku maklumkan pada parent aku, dan diorang pun bagi kebenaran.

Kata ku kawan sekelas ku ingin bawak jalan-jalan di Kuala Terengganu.

Bila dah on, aku terus book tiket flight dan tempat menginap di sana untuk 3 hari 2 malam.

Dia ada transport katanya.

Tak sabar rasanya.

Ye lah, selalu berhubung guna telefon je, akhirnya dapat pun berjumpa.

Lebih kurang 1 jam dalam flight dari KLIA, aku pun sampai di airport Kuala Terengganu.

airport kuala terengganu

Dari jauh aku dah tertarik pada seorang budak comel yang berketinggian lebih kurang 165cm, ber-tshirt merah jambu.

Comel sungguh.

Memang Ayie orang nya.

Muka dia riang tengok aku dari jauh.

Bila dah dekat, aku tak dapat tahan diri dari terus memeluk dia.

Sebab bagi aku dia terlalu comel.

Tak henti-henti aku usap rambut dia.

Macam kucing dibuatnya.

Dalam kereta, dia yang drive.

First sebab aku tak tahu jalan dekat situ.

Second, sebab aku tak pandai drive. Haha.

Kami terus ke hotel untuk letak barang-barang dulu.

Senang sikit nak berjalan.

Sejurusnya masuk kedalam bilik hotel, dia terus peluk aku.

Kuat.

Lama dah dia nak buat macam tu katanya.

Makin lama makin kuat dia peluk aku.

Sambil bermanja-manja.

Alahai comel nya buah hati aku ni.

Tak sia-sia aku couple dengan dia.

Dalam diam, tiba-tiba je aku stim.

Konek aku keras, dan terkena pada badan dia.

“Eh, dah naik ke? Tak sabar nya hubby ni.”

Usik dia.

“Mana tak-nya, sayang lah ni, comel sangat.”

Aku makin stim bila aircond bilik semakin sejuk.

Terus aku raba bontot dia yang agak mantap tu.

Dia tak cakap banyak, terus seluk tangan dia kedalam seluar aku.

Ahhh, shit.

Sedapnya.

Aku tanpa segan silu mula mencium mulut dia.

Memasukkan lidah kedalam mulut dia.

Masa yang sama jugak aku menolak dia ke arah katil.

Sampai dia terbaring.

Terus aku bukak pakaian dia, membogelkan dia.

Dia hanya menurut.

Slim dan putih gebu.

Itu je yang mampu describe tentang badan dia.

Macam badan perempuan.

Konek nya yang sedang keras tu agak besar.

Sedikit besar dari aku.

Malu pulak rasa nya.

Aku yang tengah ghairah tu, terus meramas dan menggentel puting dia.

Dan menghisap konek dia yang keras tu.

Dia yang terbaring tu hanya mampu mengerang kesedapan.

Hampir 2-3 minit jugak, dia cuba ubah posisi, untuk puaskan aku pulak.

Aku yang dah berbogel terus mengangkang, memudahkan dia untuk menghisap konek aku.

Ahhh nikmat gila rasa nya.

Dapat aku rasa kan kebasahan mulut dia, menghisap laju konek aku, rakus.

Makin lama makin laju, dan dalam.

Kemudian dia selangkan dengan locokan guna tangan.

Dan menghisap guna mulut balik.

Hebat jugak boyfriend aku ni.

Aku yang dah makin ghairah, mintak dia menonggeng.

Aku rimming lubang buntut nya.

Bersih dan licin. Tak berbulu, tak berbau.

Suka aku dengan orang yang pembersih macam ni.

Makin bernafsu dibuat nya.

Saat lidah aku menyentuh lubang dia,dia terus mengerang.

Sedap katanya.

Melihat dia suka dan layan kena rimming, aku pun makin rakus me-rimming lubang dia.

Basah dibuatnya.

Makin kuat pulak dia mengerang.

Makin keras konek aku sebab dengar dia mengerang kesedapan.

Terus aku mintak dia hisap konek aku sikit, bagi basah.

Dan aku mula fuck dia.

Perghhh.

Ketat yang amat.

Dia yang agak kesakitan tu memegang peha aku.

Kuat jugak dia genggam, dia tengah cuba tahan sakit.

Aku mula menerjah perlahan-lahan.

Lagipun memang ketat, tak dapat aku nak fuck laju-laju.

Tak henti-henti dia mengerang tahan sakit.

Setelah beberapa minit aku fuck dia perlahan-lahan, akhirnya lubang dia dah serasi dengan saiz konek aku.

Konek aku makin mudah untuk menerjah ke dalam lubang dia.

Aku pun dah boleh menambah kelajuan terjahan aku.

Tak lengah lagi, dengan rakus nya aku terus fuck dia laju-laju dan sedalam yang boleh.

Perghh nikmat gila rasa nya.

Makin kuat dia mengerang.

Tapi nampak riak muka dia macam dah mula layan sedap.

Nampak je muka dia dah makin layan, makin laju dan dalam lah aku fuck dia.

Hampir 10 minit aku fuck dia dalam posisi sama, dan aku pun dah rasa nak terpancut.

Tapi aku tak nak pancut lagi, aku masih nak fuck dia.

Terus aku minta dia baring untuk ubah posisi.

Dia yang tengah layan sedap tu hanya turutkan aja permintaan ku.

Lepas dia dah baring, aku terus sambung fuck dia pada posisi yang baru.

Tapi kali ni aku tak buang masa, aku terus fuck dia laju-laju.

Bila dah rasa nak terpancut, aku slow-kan kelajuan terjahan aku.

Lepas tu bila dah reda sikit, aku sambung fuck dia laju-laju balik.

Sampai beberapa kali jugak.

Sampai konek dia dah mula keluarkan air mazi dibuatnya.

“Sayang dah nak pancut ke?”Tanya aku.

Dia hanya mampu mengangguk je.

Kesian jugak aku tengok dia, risau kalau lama sangat bagi dia.

Aku pun fuck dia dalam-dalam, sambil lancap kan dia.

Dia hanya mampu mengerang kesedapan.

Dia cuba tahan aku dari terus lancapkan dia, tapi aku tak lepaskan tangan aku.

Saja aku lajukan lancapan aku.

Sampai lah batang dia makin mengeras dan padat gila.

Aku tahu dia memang dah nak terpancut sangat, tapi sengaja aku teruskan melancap konek dia.

Masa tu jugak aku fuck dia makin laju.

Sampai lah dia mengerang kuat dan terpancut dengan sendirinya.

Tak henti-henti air mani dia memancut-mancut keluar.

Jauh terpancut sampai ke leher dia pun ada.

Pekat dan banyak jugak air mani dia.

Aku pun makin gersang tengok muka dia yang puas memancutkan air mani.

Konek aku dalam masa yang sama memang dah sampai tahap keras yang paling maksima.

Memang dah padat dan penuh dengan air mani.

Aku cuba untuk keluarkan dari lubang dia, tapi takut rasa sedap tu hilang.

Jadi aku pun tak jadi keluarkan dan terus fuck dia.

Tapi tak lama.

Beberapa saat tu je aku tak dapat tahan air mani aku dari keluar.

Bila dah nak keluar tu lah lagi sedap bila ditusuk sedalam mungkin.

Memang dapat rasa diding lubang dia. Sampai lah air mani aku memancut-mancut keluar dari konek aku.

Dalam lubang dia.

Perghh rasa dia.

Bergetar peha aku dibuatnya.

Lepas tu aku fuck dia slow-slow sebelum keluar kan konek aku.

Tapi masa tu aku dapat rasa yang lubang dia memang tengah penuh dengan air mani aku.

Sampai aku nak fuck lagi pun tak boleh.

Terus aku keluar kan konek aku perlahan-lahan.

Meleleh-leleh air mani aku dari lubang dia.

Banyak jugak rupanya aku pancut.

Aku tengok muka dia, dia hanya tersenyum.

Kepenatan dan puas.

Aku pun sama.

Aku terus terbaring disebelah dia.

Mencapai kotak tisu di sebelah katil kitorang, untuk membersihkan air mani yang terpancut di badan dia, dan di lubang dia.

Begitu jugak dengan yang ada di konek aku.

“Sayang okay ke? Sorry la kalau sakit or tak best“. Kata aku.

“Sayang okay la. Power jugak ea hubby. Rakus betul. Diam-diam ubi berisi hehe.” Jawab dia.

Aku hanya mampu tergelak.

Lepas tu dia terus baring di atas dada aku.

Kitorang tak jadi keluar masa tu.

Sebab dua-dua pun dah kepenatan. Sampai lah tertidur even masih siang.

-Tamat bahagian 1-

Sambung baca Part 2

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit