Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Kisah Gang Bang bersama Mat Motor

gang bang mat motor

Nama aku Hafiz.

Aku ni boleh di katakan seorang remaja yang mempunyai perwatakan lembut, tapi tak la sampai ke tahap pondan.

Aku tak ada kawan golongan lembut kerana aku suka bercampur dengan budak budak lelaki sejati.

Walaupun aku lembut tapi aku tak menunjukkan yang aku ni gay. 

Aku selalu bercampur dengan geng geng motor.

Dalam geng tu ada seorang yang bernama Yus.

Aku memang sangat meminati dia dan dah banyak kali aku dijadikan hamba sex dia.

Dia ni ada girlfriends tapi gf dia duduk di Johor.

Umur Yus ni 22 tahun dan berkerja sebagai despatch.

Terus terang aku katakan walaupun Yus baru umur 22 tahun tapi aku tak pernah lagi dalam pengalaman aku main dengan jantan, aku tengok ada orang yang mempunyai konek sebesar dia.

Konek dia memang besar dan panjang.

Aku suka Yus sebab bila main dengan dia, dia melayan aku macam dia bermain dengan perempuan, siap hisap tetek aku walaupun kecil.

Geng Yus ni semua sekali 8 orang. 5 melayu 2 cina dan satu india.

Betul betul masyarakat Malaysia diorang ni.

Campur aku 9 orang la. Aku, Yus, Zam, Adi, Zali, Din, Ah Meng, Ah Kiong dan Vikie. 

Satu hari kitorang dah berpakat nak pergi ke Port Dickson dan tidur sana.

Aku ok je.

So aku naik dengan Yus.

Yus ni kira mat rempit jugak la sebab selalu berlumba.

Di Port Dickson kitorang share duit sewa apartments.

Kitorang bertolak pagi dan sampai sana terus sewa apartments.

Kemudian Kitorang mandi laut.

Petang kami merayap kat Port Dickson dengan motor.

Banyak jugak orang sebab hari sabtu.

Adalah pesta Port Dickson.

Bila dah boring kami balik ke apartments. 

Sampai selesai kami semua bersihkan diri dan melepak, biasalah anak anak muda mana ada tido awal.

Rupanya mereka ada membawa portable dvd player.

So, apartments tu ada tv.

Sambil kami makan makanan ringan dan minum coke, kami main daun terup.

Sementara tu zam, kawan Yus, buka blue film.

Kami main daun terup.

Semua mereka hanya memakai seluar dalam je, tengah tengah main zam memanggil Yus ke ruangan dapur, entah ape yang diorang bisikkan.

Lepas tu aku nampak Yus senyum je.

Kemudian mereka datang lepak balik kat ruang tamu sambil main kad.

Diorang semua memang dah tahu tentang aku dan tahu aku sangat sayangkan Yus dan manja.

Yus panggil aku baby.

Aku tak main kad, tapi aku hanya baring dan kepala aku aku letakan atas paha Yus.

Tengah aku baring, sebelah tangan Yus asyik bergurau dengan puting aku.

Aku pakai boxer, jadi nampak lah batang aku keras.

Tau tau Yus kata baby hisap.

Aku pandang dia sambil jeling kat yang lain.

Mereka semua ketawa.

Aku kata ok tapi jom masuk bilik.

Tapi Zam sakat aku.

“baby ape masuk bilik. Kan baby open minded. Kitorang pun nak. Yus ok je.”

Aku pandang Yus. Dia terus cakap boleh ke sayang.

Aku diam cuma senyum je. 

Sambil baring balik tangan aku menyeluk ke dalam seluar dalam Yus.

Batang dia mula mencanak sebab blue film terpasang.

Aku tengok Ah Meng dan Ah Kiong sorang sorang bangun ke bilik air dan datang balik.

Begitu jugak Vikie.

Aku terus hisap batang Yus.

Dia terus buka seluar dalam dia dan melunjur sambil main kad.

Kemudian Adi bangun dan duduk sebelah aku yg waktu itu berbaring.

Dia mengambil tangan aku dan meletakan dekat batang dia.

Yus terus cakap wei korang nak tak.

Baby ok.

Lepas itu Zam pula bangun dan meminta aku menghisap batang dia.

Yus kemudian bangun mengambil KY Jelly.

Dia terus duduk balik dan memegang pinggang aku menarik dan menyuruh aku duduk di atas konek dia yang tengah mencanak tu.

Sebaik sahaja masuk aku terasa senak sebab konek dia memang besar.

Hari itu aku ukur dekat 7 inci.

Bila Yus tengok aku macam senak, dia relax.

Sambil mengurut ngurut pinggang aku.

Zam terus bangun dan menghalakan konek dia ke mulut aku.

Aku hisap je.

Time tu memang aku betul betul tengah stim.

Siapa tak stim, 8 konek depan mata.

Lepas zam, Ah Kiong datang.

Cina ni walaupun tak potong, bersih tak da bau langsung.

Cuma Ah Kiong ni nampak ganas sikit.

Dia terus tekan kepala aku masuk ke dalam konek dia sampai Yus kata wei slow slowsikit.

Aku hisap je.

Lepas tu Yus mengangkat aku dan meminta aku menonggeng.

Sambil Ah Meng pulak duduk dan aku hisap konek dia.

Yus terus menusuk konek dia dalam bontot aku.

Seperti biasa mula mula pelahan.

Lepas tu Yus mula menojah dengan laju.

Kemudian bila dia nak keluar dia berhenti dulu, relax.

Zam pulak cucuk punggung aku. 

Seterusnya Adi, Zali, Din dan Vikiie.

Vikkie punya konek macam Yus punya, cuma dia punya hitam sikit tak potong, bersih tak berbau.

Bila Vikkie cucuk ponggong aku aku kembali senak pasal besar sangat.

Malam tu memang diorang kerjakan aku puas puas sebab tak pernah main dengan gay boy.

Disebabkan cerita blue tu menghairahkan sekor sekor dah lupa aku ni lelaki.

Satu satu menosok bontot aku.

Yang paling aku seronok bila Yus, Vikkie, Zali, Adi, Ah Kiong dan Ah Meng main.

Sambil menusuk diorang meramas tetek aku sampai merah.

Bila semua dan stim sekor sekor nak keluarkan air.

Seperti biasa Yus memang dah tahu aku suka di pancut dekat muka dan dia tahu bila nak keluar aku suka ganas ganas.

Yus menyuruh diorang pancut dekat muka aku.

Mula mula Zali diikuti Vikkie, Adi, dan Ah Kiong.

Tapi Ah Kiong, Ah Meng dengan Yus aku masukkan batang diorang dalam mulut aku.

Rasa air mani diorang payau sedap, nampak fresh.

Ah Meng memang ganas tapi aku puas.

Ah Meng bila tengok aku masukkan batang dia dalam mulut aku die terus pegang kepala aku dan tekan.

Dia buat macam paksa aku .

Bila Ah Meng buat je macam tu aku punya terpancut sendiri.

Bila semua dah keluar kami keletihan, semua hanya berbaring tak cuci, hanya lap dengan tuala.

Dan bertelanjangan depan tv. 

Aku ke tandas mencuci seluruh badan aku kemudian aku masuk bilik dan nak tidur.

Sedang aku nak terlena ada orang masuk bilik.

Aku tengok Ah Meng datang.

Dia berbisik dekat telinga aku.

“Baby boleh satu kali lagi tak?”

Saya sudah tanya Yus dia kata okay.

Aku cakap letih la Ah Meng.

Dia kata baby tak payah hisap just relax.

Konek cina sorang ni memang aku minat walaupun tak potong, konek dia leper.

Dia letakan KY Jelly kat konek dia dan baring belakang aku.

Dia masukan konek dia dan menujah.

Memang kali ni lama sebab kali kedua.

Dekat satu jam aku melayan dia.

Memang dia ni ganas.

Bila aku nak menjerit je dia pekup mulut aku.

Bila nak terpancut, dia terus pancut dalam bontot aku.

Aku terasa nikmat sekali.

Kemudian dia keluar masuk bilik air.

Aku pun pastu masuk bilik air buang apa yg patut.

Aku cakap dekat diorang aku mengantuk nak tidur.

Semua sekali kata okay sayang pergilah berehat.

Aku tengok diorang semua macam suka dekat aku.

Waktu aku nak tido Yus datang.

Aku ingat dia nak main, aku cakap aku letih.

Tapi Yus kata tak.

Dia just nak cakap selamat malam dan dia kata semua kawan kawan dia sayang dekat aku dan mereka juga mahu menjaga aku.

Aku senyum.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit