Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Main Dengan Sepupu

Main_dengan_sepupu1

Nama: Muhammad Aqib

====

Hi, nama aku Aqib and umur aq 16 tahun..
Aku mula tertarik dengan dunia PLU masa umur 13 tahun..Masa aq main dengan dia umur 14 tahun..

Aq ada seorang sepupu bernama Rayyan.Dia tinggal kat KL.Kisahnya bermula begini,Rayyan tidur kat rumah aq untuk seminggu sebab family aku outstasion.

Malam tu kitorang tengok tv sama-sama..Aku mula laa berborak dengan dia dari topik sekolah hingga topik seks..

Aq tanya laa dia pernah tak tengok blue n melancap…

Dia jawab laa pernah dengan muka malu ii nya

Aku tanya dia,dia suka aku atau tak

Dia jwb suka sbb aq ni hensem,baik,peramah and suka bergurau..

So aku ajak laa dia tengok blue sesama kat bilik aku..

Kitorang tengok video blue gay and masa tu bab blowjob …Aku ajak dia buat sbb aku tengok dia dh stim abis..

mula mula aq blowjob yg dia punya sampai dia terpancut n dia pun sama…lepastu aq hisap mulut dia sbb aq x tahan dengan bibir mungkil dia…lepastu aq turun ke leher n jilat kat situ..aq buat love bite kat situ n turun ke dada dia..aqhisap nipple die kuat kuat sampai dia menjerit sedap…tangan aq turun ke dalam seluarnya and cari dick dia…dia dh stim and dh precum…aq ramas ii dick dia sambil jilat pusat dia…lepastu aq blow job dia n turun ke lubang buntut dia…aq jolok aq punya lidah ke dalam tu and jilat sampai dia mendesah..

aq berhenti n suruh dia blowjob dick aq n sumbat kat hole dia…mula mula dia kata sakit n aq berhenti ambil losion n lumurkan kat aq punya dick n hole dia..then aq sambung sumbat balik n senang ckit sbb dh licin..dia menjerit sbb sakit n aq lancapkan dick dia sambil aku hayun…rasa dia fuh sedap sbb dia pandai kemut…aq hisap mulut dia sambil hayun.

aq rasa dh nk pancut n aq tanya dia pàncut kat mana..dia jawab pancut dalam..so aq hayun kuat kuat n pancut..aq rendamkan aq punya dick kat dalam ti sambil hisap mulut dia…lepas 5 minit aq bangun n kitorang blow job dlm posisi 69…dia pancut dlm mulut aq n aq pancut dalam mulut dia…

sejak dari tu kitorang couple n selalu main…kitorang saling menyanyangi antara satu sama lain…

tq sbb baca cerita aq ni.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit