Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Mengapa Aku Tergolong PLU

maksud-plu-bagi-aku-kenapa-aku-jadi-gay

Kiriman: Wann

====

Hello guys,

Pertamanya, maafkan aq sebab nak cerita dekat sini kerana tak tahu dekat sapa nak luahkan rasa perasaan ‘bergay’ ini. dahlah sorang2, memang matilah kalau terus pendam dan tahan. siapa2 yang sepesen dengan aq bolehlah contact W a n n h a s @ yahoo.com.my (rapatkan semua huruf).

mula2 aq sebenarnya rasa serba salah juga, takkan nak bagitahu dekat kawan2 atau keluarga, memang cari ‘syurga’ lah citanya. haha. aq pun serba salah ni , sebab ingat macam dosa lah pulak tapi fikir2 balik, ni memanglah dosa dan aq sangat tahu tentang perkara dosa ini.

Aq pun sebenarnya bukan nak jadi macam ni( gay) yang sebenarnya aq pun bi. Cuma aq harap tuhan tu di tutuplah keaiban aq ni sampai bila2 agar tak timbul fitnah pada diri dan orang yang dikenali. Bagi aq kehidupan dengan perasaan seperti ini(gay) lebih kepada berdikari dan profesional. Rata-rata orang yang gay ni biasanya profesional , brilliant, berwang dan sopan. Tu aq terpaksa cakap sebab inilah realitinya. Tapi jenis aq ni adalah konservatif ,minda terbuka,diktator, dan penyayang serta ambil berat.

Bukan senang nak jumpa orang yang sikapnya macam ni seperti di atas, yang biasa kita jumpa adalah orang yang teruk, buruk, jahat, dan x ada adab. Yang ini paling tak boleh belah, pondan. aq memang x suka gila.haha. Aq sendiri straight, average, dietary, sophisticated bukan semberono sahaja dalam apa2 perkara. Kena ada protokol, skrip ke yang menyebabkan semua perkara jadi smooth. Itu penting lah demi menjaga peradaban sebagai seorang manusia bukan menate! haha.

Ok, dekat sini aq ada beberapa kisah, tapi bukan nak sembang sangat. Aq lebih suka menjelaskan ciri2 orang yang aq suka iaitu kulit bersih, jerawat sikit2 boleh lah, profesional(melayu , cina @ mad seller), open minded. Yang selebihnya aq tak kira sangat. Mereka perlu memahami kehendak mengapa mereka perlu kepada orang plu (gay). Kalau sekadar nak sex, aq tak minatlah. Tapi kena ada long term relationship, yang ni ok.boleh tahan. Help each other also caring. Aq sebenarnya suka kepada gay bukan sebab dia gay tapi sebab aq tak nak terlepas daripada sebarang bentuk kecantikan yang terdapat pada mereka ini tak kiralah lelaki atau perempuan.Rasa rugi gila kalau tak dapat sentuh atau lihat benda yang indah2 ni.Tu je motif sebenar aq. Aq pun sedar, di Malaysia perkara ini harus disembunyikan kerana negara ini adalah Islam. Dan aq juga tidaklah menyokong sangat nak adakan parti gaylah walau aq gay.Nak buat maksiat biar sorok2.Kalau dah buat parti dan festival ni namanya nak mencabar ketuhanan. Contoh dah banyak yang popular zaman nabi Luth,kan bumi diterbalikkan sebab golong LGBT terutamanya gay lah. Haha.berwaspada dan berjaga2 dengan dunia PLU (gay) ni.Dengan nasihat yang aq cakap tadi.Haha

Ok Next aq lihat dunia gay ini lebih kepada nak kasih sayang dan LTR. Sebabnya dunia gay bukan sebab kita nak jadi gay macam orang lain juga mana ada nak kerja sebagai pelacur sebagai cita2 dia. Mustahil! Tambahan pula, aq suka dengan gay yang straight sebab aq dah ada pengalaman menghisap penis orang melayu, sedap lah juga. Tapi aq memang tak tahan tengok budak cina sekarang, bapak handsome.Kalau jalan2 mesti diorang ni ada. Biasanya jalan sorang atau berkumpulan .Tapi yang jalan sorang2 lagi kuat ‘kegayannya’ sebab kita tahu bila kita terasing kita akan jadi lebih kuat dr yang lain sebab kita tiada organisasi malah dipandang hina orang lain dan Tuhan. Maka kita kena kuat dari segi kewangan dan juga pengetahuan selok belok dunia hari ini agar kita merajai hal ehwal keduniaan.

Ini adalah celoteh aq,macam boring pulak. Aq ada je kawan yang aq suka,ramai pulak tuh.Diorang je tak tahu apa yang aq rasa dekat diorang.Kan buang masa namanya. Habis wang aq guna untuk belanja diorang tapi in return tak dapat apa2.What the F word!. Ini paling geram ni. Aq banyak je tengok cita2 bl movie/drama dekat youtube. Tapi itu drama bukan real sangat. Kalau aq buat macam dalam drama dan jadi lain macam mana.Mati!Sehingga ke hari ni aq masih lagi mencari bf yang menepati ciri2 di atas. Ada dah bebarapa orang aq tengok,(tak kenal dan x pernah tegur pun). Tapi lebih baik aq ambil kaedah wait and see sebab ia selamat. Tapi aq dah tak selamat dah ni.HAha!. Harapan aq supaya orang PLU ni positif sebab kita golongan yang belum diterima masyarakat. BUkan macam US western euro.Apapun, aq juga suka kepada safe sex, agar selamat daripada penyakit. Kesimpulannya, banyakkanlah mencari kewajaran dalam sesuatu perkara agar kita sentiasa dipandang tinggi oleh masyarakat walaupun dunia PLU adalah songsang dan pelik pada hakikatnya.

Ada masa aq sambung cerita….TQ Guys..

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit