Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pengalaman Pertama Dengan Wan Sekolah Menengah

Pengalaman_Dengan_Wan1

Nama: Aiman

====

kisah ni bermula masa aku form1. aku ni takdelah elok mana tapi keistimewaan dekat aku ni memang tak dapat nak dikata dari mula aku masuk je form 1 memang aku dah ada ramai kawan.

sebb aku masuk sekolah asrama dekat melaka kiranya kawan2 dari sekolah rendah kebanyakkan nya satu sekolah. nak dijdikan cerita satu harini aku tidur beramai ramai.

bayangkan katil doubel tu rapatkan dan kiteorang tidur melintang kira boleh muat dalam 4 orang la satu katil tu. dekat katil yang aku tidur ni ada aku wan dengan dua orang kawan kiteorang. aku tidur paling tepi sekali dan sebelah aku si wan tu.

masa atas katil tu biasalah kan borak2 dulu sampai lah tertido. bila kawan kiteorang dah tidur aku pun pusing kan badan mengadap dia sambil mata tertutup (konon2 tido) si wan ni muka dia memang hensem macam cina sikit badan putih slimfit aku memang minat tengok dia lagi2 masa nak pergi mandi selalu tengok dia pakai towel pastu nampak bentuk konek dia yang besar tu.

ha sambung balik. nak jadikan cerita masa aku buat2 tidur tu dia pun pusingkan badan di mengadap aku. aku pun beranikan diri rapatkan muka aku dengan muka dia dan aku dapat rasakan dengusan nafas dia mkin kuat dekt dengan aku.

aku teruskan sampai la bibir aku kene dengan bibir dia dan dia pun macam buat tak tahu ja. tiba2 aku rasa macam ada bnde bergerak dekt bibir aku rupanya dia dah mula keluar kan lidah dia nak masukkan dalam mulut aku .

aku pun apa lagi terus bagi on cium mulut sampai tukar2 air liur dengan dia. betul2 macam orang tengah cium mulut tu. lepastu dia amek tangan aku letak dekat konek dia. pergh time tu aku x tahu kenapa rasa macam nak bogel je dengan dia.

masa pegang konek dia aku dapat rasa air mazi dia dah banyal keluar. tambah pulak dengan telur dia yang layut tu. geram aku. sesekali aku perhatikan kawan kiteorang yang tengah tidur tadi. takut2 diorang terjaga ka. takut kantoi pulak kan.

dah puas buat semua benda tu dia terus suruh aku pusing. lepastu terus dia londehkan seluar aku masukkan konek dia yang besar tu . tapi time tu x masuk dalam pun. disebabkan bontot aku ni montok sangat dia letak celah ja. sebb ruang terhad nak jolok dalam2 .

dekat 10 minit dia jolok2 bontot aku. tiba2 dia cakap nak pancut aku buat tak tahu ja. masa dia pancut tu aku dapat rasakan lebih 3 kali dia lepaskan air mani dia dekat celah bontot aku habis basah seluar aku.

lepastu aku ajak dia trman pergi tandas sebb x selesa nak tidur. dia ikut teman sampai aku cuci celah bontot aku. tiba2 kawan aku yang tidur sebelah dia masuk dekat tandas terkejut aku. mesti dia tahu ape yang kiteorang buat tadi. lepas settel semua kiteorang masuk balik dorm. tiba2 ja kawan kiteorang yang tadi tu nama dia shah dia cakap dia nk tidur sbelah aku.

haih aku dah fikir bukan2 dah time tu. aku pun buat macam biasa konon2 tak ada apa2 berlaku.
tapi ada jugak yang berlaku time tu. nnti aku cerita sambungan aku main dengan shah pulak.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit