Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pengalaman Seks Dengan Student Kulinari

seks dengan student kulinari

Aku ada kenal dengan sorang budak ni, dia student politeknik. Kitorang kenal dalam apps Hornet. Biasa lah, waktu bosan-bosan hujung minggu. Nama dia Hafiz, muda lagi, baru 20 tahun tak silap. Masih study, dia belajar kulinari. Dia bukan satu-satu orang yang aku kenal dan jumpa melalui Hornet. Dan kitorang jumpa pun just untuk having fun. Cuma aku just nak cerita pengalaman aku dengan dia. … Read more

Kisah Cinta Aku Dengan Ayie Part 2

kisah cinta ayie 2

Sambungan Part 1 Mata aku masih berpinar-pinar. Kaki pun masih terketar-ketar, kepenatan. Terjaga pun sebab perut aku rasa lapar. Berdendang-dendang mintak di isi. Dah pukul 5 petang rupanya. Patut lah lapar semacam. Aku dan Ayie tertidur dari (lebih kurang) jam 12 tengahari, lepas kepenatan berasmara dana, melepas rindu. Aku toleh ke Ayie, dia sudah bangun rupanya, sedang menenung ke muka aku, tersenyum manis. … Read more

Kisah Cinta Aku Dengan Ayie Part 1

kisah cinta ayie 2

Hari ni merupakan bulan yang ke-4 sejak kitorang declare sebagai couple secara official. Dan merupakan hari yang pertama kitorang akan jumpa buat pertama kali secara depan-depan. Ye, kitorang belum pernah berjumpa lagi. Hanya sekadar berhubung melalui video dan phone call. Aku merupakan student semester 2 kejuruteraan komputer di UTeM, Melaka. Manakala dia setahun muda dari aku. Baru je habis program matrikulasi. 6 … Read more

Kisah Gang Bang bersama Mat Motor

gang bang mat motor

Nama aku Hafiz. Aku ni boleh di katakan seorang remaja yang mempunyai perwatakan lembut, tapi tak la sampai ke tahap pondan. Aku tak ada kawan golongan lembut kerana aku suka bercampur dengan budak budak lelaki sejati. Walaupun aku lembut tapi aku tak menunjukkan yang aku ni gay.  Aku selalu bercampur dengan geng geng motor. Dalam … Read more

Pengalaman Seronok Dengan Jiran Seorang Duda Muda

pengalaman dengan jiran

Aku tinggal di sekitar Desa Tun Razak. As usual, aku stay sorang dekat Tasik Height Condo. Dekat situ banyak jugak PLU but mostly yang discreet macam aku. Ada yang aku kenal dari Planet Romeo (PR) dan ada jugak stay satu blok dengan aku. Tapi aku ni lebih suka adventure, nak goda jantan-jantan straight, Kalau tak dapat, tak kisah, asalkan dah cuba. Jiran depan rumah aku, seorang duda, Erul … Read more

Aku dan Budak Hot Dalam Instagram

budak hot ig

Aku ingat lagi, masa aku mula-mula aku kenal dia. dekat instagram. Masa tu waktu pagi. Aku masih mamai lepas baru bangun tidur. Macam biasa, lepas bangun je aku terus capai samsung note 5 aku. Terkejut aku bila aku cek instagram aku kena ‘boom’ dengan seorang mamat ni. Bukan setakat like. Banyak jugak komen dia tinggalkan, puji-memuji. … Read more