Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Aku Dinoda Juniorku

cerita-gay-aku-dinoda-juniorku

Nama: Am ==== Nama aku Am, bukan nama sebenar. Sebenarnya banyak kali juga aku hantar cerita aku dekat sini. Aku tak pasti cerita ini akan disiarkan atau pun tidak. Tapi aku nak ceritakan pengalaman aku sendiri semasa aku tinggal di asrama dulu. Kisah ni terjadi pada tahun 2011, semasa aku berada di tingkatan 3. Aku … Read more

Main Dengan Cikgu Praktikal

cerita-gay-main-dengan-cikgu-praktikal

Nama: Hyqal ==== Nama aku Hyqal…aku nak cerita kan pengalaman aku wktu first time aku dapat main dengan lelaki setelah 4 tahun menjadi gay…. Cerita ni bermula camni. ketika 2 minggu selepas bermulanya persekolahan, sekolah aku telah dihadiri seorang guru praktikal nama dia Razi…muka memang lh trsangat hensem siap maskular lgi…ramai pelajar wanita trgila gila … Read more

Cerita di Tandas Sekolah Rendah

cerita-gay-cerita-di-tandas-sekolah-rendah

Nama: Fathi ==== Pada suatu hari saya pergi ke sekolah macam biasa pada hari isnin. Mula mula perbarisan dan terus masuk kelas. Pada waktu sains, cikgu tak datang, cikgu ganti pula ada hal. Sementara kebosanan saya mencapai buku untuk dibaca. Tiba tiba rakan sekelas saya Amin, kecil orangnya, warna coklat. Dia mengajak saya ke tandas. … Read more