Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Aku dan Budak Hot Dalam Instagram

budak hot ig

Aku ingat lagi, masa aku mula-mula aku kenal dia.

dekat instagram.

Masa tu waktu pagi. Aku masih mamai lepas baru bangun tidur.

Macam biasa, lepas bangun je aku terus capai samsung note 5 aku.

Terkejut aku bila aku cek instagram aku kena ‘boom’ dengan seorang mamat ni.

Bukan setakat like.

Banyak jugak komen dia tinggalkan, puji-memuji.

aku pun curious lah nak tahu, sama ada kenal atau tak.

Aku stalk akaun instagram dia.

Wow.

Handsome.

First impression aku, ni konfem jenis playboy yang sweet talker.

Ramai jugak lah yang puji dia dalam instagram tu.

Mungkin dia just nak suruh aku ‘boom’ wall dia balik.

Aku pun mula lah like gambar dia one by one.

Makin lama aku scroll makin sexy pulak.

Banyak gambar yang Tak ber-baju.

Yang ber-boxer je pun ada.

Paling menghairahkan, gambar bogel dari belakang.

Perghh mantap syiak badan.

Aku yang baru bangun tidur ni, masih diselubungi kedinginan angin pagi ni, tiba-tiba “terbangun”.

Ghairah.

dan terangsang.

“Anu” aku terbangun dengan perlahan-lahan, secara tiba-tiba.

Ibu jari tangan kanan aku masih tak henti scrolling akaun instagram dia.

Makin lama, makin ‘panas’ dibuat-nya.

Tangan kiri aku secara senyap-senyap mula menyinggah kedalam seluar.

“Ahhh”

Makin nikmat bila terasa kelembutan sentuhan tangan kiri aku sendiri yang hangat, menyentuh ‘Anu’ aku yang semakin keras dan dingin di dalam seluar.

Melekit jari aku bila ‘Anu’ aku mula mengeluarkan lendir, tanda semakin asyik.

Aku pun mula dibuai imaginasi.

Terbayangkan si mamat hot ni mengajak aku bermalam bersama.

Saling bercumbuan dan berpelukan.

Bermula dengan bermain bibir, dia memasukkan lidah-nya kedalam mulut aku.

Tercari-cari kedudukan hujung lidah aku.

Manis sungguh rasa lidah nya bila keduanya bersentuh.

Saling menggelitik satu sama lain.

Semakin nikmat bila dia mula menjilat telinga aku.

Menyebabkan roma aku meremang.

Kemudian lidah hangat-nya turun meratapi leher aku.

“Ahhh”. Makin nikmat rasaya.

Dia tambah lagi dengan bermain puting aku guna jari-nya.

Menyebabkan puting aku semakin keras.

Dari leher, dia ke puting ku.

Puting ku digigit manja.

Aku yang tak tahan dalam kenikmatan tak dapat menahan dari mengeluarkan bunyi kepuasan.

Setelah beberapa minit bermain dengan puting ku, dia semakin ke bawah.

Menjadikan ‘Anu’ aku sasaran seterusnya.

Perlahan-lahan dia mengusap ‘Anu’ aku menggunakan lidahnya.

Tetapi makin lama makin deras hisapan-nya.

Menyebabkan aku semakin ghairah, puas dalam kenikmatan.

Makin lama makin kuat aku mengeluarkan suara nikmat.

Lantas dia mengangkat kedua peha ku.

Dia sentuh lubang ku dengan lidahnya.

“Ahhh” seronok sungguh rasanya.

Tidak terhenti aku berkemut sacara automatik.

Di jilat laju oleh-nya, diselangkan dengan tusukan lidah lembut nya.

Aku semakin terbuai dalam lamunan.

Tangan kiri ku semakin laju melancap.

Kedua kaki ku tak semena-mena terangkat, mencari kedudukan yang paling asyik.

Makin banyak air lendir yang keluar dari mulut ‘Anu’ aku.

Aku lepaskan smartphone yang dipegang tangan kanan ku, menggunakannya untuk bermain dengan puting ku.

Asyik

Aku dapat rasa semakin lama ‘Anu’ aku semakin padat.

Makin asyik.

Aku selangkan lancapan aku dengan fasa kencang dan manja.

Rasa asyik tersebut sungguh nikmat.

Kalau boleh aku tak mahu dia berhenti.

Tapi apakan daya, makin lama makin padat ‘Anu’ aku.

Selang beberapa minit kemudian, aku tak dapat tahan lagi, rasa nikmat yang agak keterlaluan.

Menyebabkan aku tak berhenti melancap laju.

Sampai satu tahap, ‘Anu’ aku terasa memang sudah padat.

Rasa nikmatnya pun dah sampai ke puncak.

“Ah ah ah ahhh”

Aku tak dapat berhenti melancap smpai air mani aku mula terkeluar.

‘Anu’ aku yang padat mula meludahkan air mani pancutan demi pancutan.

Satu demi satu pancutan air mani yang hangat menyentuh badan ku.

‘Anu’ aku pun semakin mula lembik. Tapi rasa sedap tu masih ada.

Puas nya.

Kaki aku mula bergetar, lemah.

Aku menenangkan setiap otot badan ku yang tegang.

Nikmat juga rasa relaksasi tu.

Tak sangka aku melancap pagi tu sebab stalk akaun instagram orang.

Tapi tak sangkal, yang dia memang hot dan taste aku.

Kan best kalau betul-betul dapat main dengan dia.

Macam-macam aksi aku nak cuba.

Sedangkan dalam buaian lamunan pun aku dah terkulai kepuasan.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit