Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Aku dan Zack irfn

cerita-gay-aku-dan-zack-irfn

Kiriman: Najmi

====

Cerita pengalaman aku sebagai gay ni pendek jer tapi saja nak share.

Kejadian kali pertama aku dapat main dan member relakan jer ape aku buat..

Pada awalnya aku tak minat pada lelaki..tapi aku tak tahu kenapa and ape telah masuk dalam otak aku..sampai aku minat kat laki..

Aku ade sorang member..kawan dari darjah darjah dulu tapi tak rapat sangat..Sampai lah masuk form1..okay nama die ni zack (bukan nama sebenar)..Aku minat gila dengan dia ni..dia sebaya aku..dari segi muka dia badan dia ketinggian dia memang taste aku..warna kulit dia yang tak putih tak hitam..just nice..

Aku memang teringin nak main ngan dia tapi takut die ni tak gay macam aku..nanti malu jer..So tibalah satu tahun..satu hari aku dapat ape yang aku nakk..

Benda ni jadi masa aku form3..aku memang rapat dengan dia..

Pada satu hari telephone die hilang kena curi masa die main futsal..So die dah meroyan takde phone nak main game suma ah..then die sms aku mintak pinjam phone..

Lepastu aku bagi jer lah dia..masa tu die bagi aku alamat rumah dia untuk aku berjumpa dan bagi phone tu..pastu aku pun gi ah umah dia..

Sampai jer aku call dia suh kuar ingat tanak masuk pun..then die kuar dengan seluar pendek baju biasa..then biasa ah adab orang melayu ‘tanak jemput masuk ke ?’ ..Pastu aku tanya ah dia..family mana..die cakap kuar gi makan pastu beli pampers adik last dia..Pastu aku tanya kau asal tak ikut..then dia jawab..kau ni dah kenapa..kan nak ambik phone kat ko tu yang tak follow ..aduhaii…

Then aku pun masuk ah rumah diaa..dalam masa yang sama aku dah kasi phone kat diaa..

Aku rasa die cam dah tahu aku suka diaa..and aku tak tahu dia suka aku ke tak..

Pastu aku duduk laa..kat sofa umah dia..then die belek2 ah phone tu..pastu die cakap nak install apps..then sim dia takde credit..mintak hotspot aku…aku pun bagi lah

Die dah download suma apps..and termasuk satu game ni..die pun sign in and main game tu..mase die tengah raliy main game tu..aku pun tetiba nafsu datang terasa macam nak zack isap kote aku…pastu aku buat2 ah tanya pasal sex..die pun pelik apesal aku tetiba tanya dia benda2 camtu..then aku cakap saja nak tahuu..

Sambil dia cerita and ralit main game..aku usya jer kote dia..macam dah nak keras ah..pastu aku pun kasi phone aku..aku cakap kau tahu ak laman web nak tengok porn..die pun macam tergelak and tanya aku tak pernah tengok ke..pastu aku heleng kepala jer..then die bagi aku link video porn..aku bukak and layan bukak bunyi kuat2 bagi die gersang..

Dalam 3 minute aku sembang sambil tengok porn aku usya batang dia dah keras..aku pun tak tahan dah nii..aku tutup phone aku..and rapat2 kat dia..and baring kat bahu diaa..die cam jeling jaa sebab die tengah fokus main game ty..

Pastu tangan aku mulakan pencarian zakar diaa..aku pun raba perut dia puting dia..mula2 die cam elak elak..tetiba dalam 4 minute aku try..die biar..

Tengok dia macam dah beralah aku masukkan tangan aku pegang zakar dia..fuhh panas keras rasa macam panjang lah jugakk..rasa rasa jer baru tak tengok lagii..

Pastu aku cuba tanggalkan seluar dia..dia biar jer..nampak memabg green light..maybe die memang suka aku..aku suka dia..then aku bogel kan diri aku pakai sebelah tangan aku manakala tangan aku lagi sebelah lancap kote dia yang panjang tuh..

Fuhh time tu memang rasa nikmat dapat isap kote dia yang aku idam dari dulu lagiii..pastu aku isap zakar dia sambil jilat bahagian lain badan dia yang memang taste aku tuu..aku tarik tangan dia letak kat kote aku..die pun terus tutup phone fia and lancap kote aku..aku nak fuck dia…dia macam tak bagi..

Lepas 2 minute aku isap kote dia..aku bagi dia isap kote aku..masuk jer dalam mulut dia aku mengerang kesedapan rasa panas mulut dia isap dari kepala kote sampai hujung kote aku dia isap..fuhh memang nikmatt..

Pastu aku decide tanak fuck dia harini..maybe hari lain..harini aku nak telan air mani dia tu..

Lepas 5 minute aku dah cium jilat suma badan dia..dia pun dah jilat cium suma badan aku..aku pun lancap sambil isap kote dia lagi kuat..die mengerang sedap and die cakap nak pancut dengan suara dia yang matang garau jantan tu membuatkan aku lagi gersang ..pastu dia jerit ahhhh..air mani yang banyak panas agak pekat memancut mancut kedalam mulut aku and banyak kat muka ..pastu aku jilat sampai setitik pun tak jatuh kat lantai..aku sapu2 kote dia kat muka aku masukkan airmani dia dalam mulut aku..

Pastu aku tarik kepala dia kearah kote aku..pastu aku suruh dia isap laju2 sambil jilat telur aku..pastu dalam 2 minute aku dah sampai klimaks aku pun mengerang nak pancut .. ahhhh aku pun pancut dengan penuh nikmat..masuk dalam mulut dia and terpercik kat muka dia pastu aku ambik kote aku..aku sapu kat muka dia die telan airmani aku dengan penuh nikmat..aku tengok halkum dia fuhh gersang..aku jilat halkum dia cium cium mulut dia pastu jilat suma badan dia

Tengah hari tu macam pasangan suami isteri kiteorang beromen..lepas kiteorang penat sex kiteorang terbaring kat atas karpet kat ruang tamu dia..Rasa macam ngantuk nak tido ngan dia..pastu dalam keadaan terlanjang bulat terlelap tiba2 phone aku bunyi orang call..member lain ajak lepak..terlelap tadi tak lama pun dalam 1 jam suku camtu..

Pastu zack ni pun bangun tengok aku..and aku tengok dia..aku ajak die lepak sekali ..pastu aku bangun nak mandi bersihkan diri..aku pinjam tuala and spender dia..wahh bau dia ade kat aku sukanyaa..hahaha..

Pastu die pun nak mandi..aku tarik dia masuk sekali dalam toilet tu..kote kiteorang dah stim balik mencanak..hahaa darah panas en..

Pastu kiteorang main lagi satu round dalam toilet dia..time ni aku pilih untuk fuck dia..aku bukak shower bagi bunyi air..pastu kiteorang basahkan badan and sabungkan masing2 raba dia lagi..dia raba aku lagii..

Aku pun pusingkan badan dia nak jolok dia..aku masukkan kote aku dalam lubang bontot dia yang seakan bernafas kembang kuncup..die menjerit sikit sebab sakit 1st time kena fuck en..aku pun fuck dia laju2 memang geram..punyi pap pap pap dengan keadaan basah bunyi tu kuat lagii..then dalam 2 minute aku pancut sedalam dalamnya rasa puas yang teramat..

Pastu aku tarik konek dia suruh dia jolok aku..dia pun jolok aku laju2..aku tak kesah pasal sakit..janji aku puas ngan diaa..then dia pun pancut..rasa panas yang banyak mengalir dalam bontot aku..dalam gila dia pancut..

Lepas puas main 2nd round dalam toilet..kiteorang pun mandi wajib..then siap2 nak kuar lepak sebab member call ajak tadi

Dalam 45 minutes sampai kat tempat lepak..member lain tanya asal kau lambat..aku dan zack menoleh dan bertentengan mata..dan aku kenyitkan sebelah mata kat dia..kiteorang merahsiakan perkara tu dengan semua orang..

Sejak dari kejadian tu kiteorang jatuh cinta dan selalu main..kadang tu lepas sekolah dalam tandas sekolah pun jadi..ini jelah time nak puaskan diri..nanti habis sekolah takut dah tak jumpa..

Aku rasa puas sangat main dengan dia..dia pun puas main dengan aku..indah dunia..

Ade lagi kisah aku jadi gay threesome..nak lagi ??..tungguu hahaha

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit