Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Aku Dinoda Juniorku

cerita-gay-aku-dinoda-juniorku

Nama: Am

====

Nama aku Am, bukan nama sebenar. Sebenarnya banyak kali juga aku hantar cerita aku dekat sini. Aku tak pasti cerita ini akan disiarkan atau pun tidak. Tapi aku nak ceritakan pengalaman aku sendiri semasa aku tinggal di asrama dulu.

Kisah ni terjadi pada tahun 2011, semasa aku berada di tingkatan 3. Aku dekat asrama dulu boleh dikatakan seorang senior yang baik. Nak cakap aku ni budak surau pun boleh juga. Asrama aku ni bukanlah asrama sekolah tapi asrama pusat. Asrama ni akan bahagikan pelajar dalam asrama ke sekolah-sekolah yang terpilih dan biasanya antara sekolah terbaik negeri.

Dipendekkan cerita, pada satu malam ni ada seorang junior ni datang kat tempat aku. Aku tak pasti dia tingkatan 1 atau 2, tapi apa yang pasti muka dia agak jambu. Azmi namanya.

“Kau buat apa kat tempat aku ni?” tanyaku

“Tadi Abg Zahid (member aku) suruh jumpa abg” jawabnya.

Aku pelik juga, aku tak ada pula suruh. Mungkin dia salah orang, tapi dia nafikan. Dia siap bagi tahu detail lg pasal aku. Aku syak zahid saje nak kenakan aku. Aku adalah juga suruh dia buat maggi untuk aku. Akhirnya aku suruh dia balik bilik. Dia tak berganjak. Aku pun hairan. Aku tanya kenapa tak nak balik. Dia kata dia takut. Aku tengok jam dah nak pukul 1pagi. Aku pun faham lah.

Bilik ni ber empat sebenarnya. 2 double dacker. Tinggal bertiga tapi yang sorang balik rumah. Sorang lagi selalu tidur bilik lain. Aku suruh dia turunkan tilam tingkat atas katil aku sebab memang kosong. Aku suruh dia tidur bawah je. Dia pun ikut je apa aku suruh. Tak sampai setengah jam aku tengok dia dah lena. Tapi aku masih menyiapkan essay aku.

Dalam pukul 2 pagi aku pula ngantuk. Tinggal cuma dua perenggan terakhir aku biarkan sebab dah tak larat. Tak sampai lima minit lepas aku baring aku dah hanyut dibuai mimpi. Alangkah pelik betul mimpi malam ni. Mimpi basah ke ni? Aku terjaga melihat batang aku dengan rakus dikolom Azmi. Aku nak marah, tapi tersedap pula dengan sedutan nikmatnya.

“Kau buat apa ni miy?” Suara aku separa mamai dan marah. Azmi terkejut lalu berhenti.

“Td Miy tengok batang abg stim terkeluar dari boxer, saya tak boleh tahan. Sorry bang” suaranya sayu.
Aku tanpa berkata apa selepas itu, aku menolak kepalanya ke batang aku. Dia seperti gembira dapat greenlight daripada aku. Makin rakus dia kerjakan.Habis boxer aku dia tarik. Habis bogel aku dibuatnya.

“Abang, fuck me please. Tak tahan lah.” Aku time ni dah tak boleh brain. Seorang junior nak aku fuck dia. Akupun dah hanyut time tu. Aku bangun pergi ke pintu dan kunci. Mampus tak kunci. Nasib tak ada orang masuk tadi. Aku ambil baby lotion aku aku sapukan pada lubang jubur azmi. Dengan perlahan batang aku masuk ke dalam lubang Azmi. Aku berhenti.

“Azmi pernah buat ke sebelum ni?” dia hanya menggelengkan kepalanya. Aku tengok pun dah tahu. Jadi aku sapu minyak lebih banyak. Sempat juga aku rimming dia sebelum tu. Terangkat-angkat bontot dia.

Selepas setengah jam batang aku keluar masuk ke dalam lubang nikmat Azmi. Aku keletihan. Serius aku cakap ni first time aku fuck orang. Lepas peristiwa tu Aku dengan Azmi bagaikan kekasih. Orang lain hanya anggap kami cuma berangkat. Kalau rasa horny kami pasti akan buat, atleast satu round. Dah lama aku lost contact dengan Azmi.
Azmi, Am rindu!!
====

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit