Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Bencinta

cerita-Gay-bencinta

Kiriman: Imal

====

Hai . Nama panggilan aku Imal , tahun ni aku umur 17 (SPM) .. Aku nak cerita pada korang pasal diri aku . Mungkin cerita ini tiadalah best mana tapi harap korang enjoyhuhu .

Aku dilahirkan sebagai seorang lelaki yang lembut . Aku ni tak pernah buat sex yang berat-berat ni sebab apa ?
1) Takut sebab mak ayah pernah kata kalau dia tahu aku buat benda tak elok dia akan ambil tindakan .
2) Takut sebab aku didik buat benda camtu tak elok tapi aku telah terperangkap oleh dunia PLU a.k.a songsang ni .
3) Takut sebab atas ajaran Agama Islam yang mengharamkan perbuatan liwat itu sendiri .

Masa disekolah menengah waktu tingkatan 1 (13 Tahun) aku terlalu naif bab sexual ni . So adalah sorang kawan aku nama dia Haikal . Haikal seorang yang bijak dan suka tolong orang . Masalahnya dia suka minta balasan . So nak dijadikan cerita , aku ni takde lah pandai math sangat , so mintak tolong dia ajarkan aku . Sebab zaman sekarang ada cikgu yang malas explain kalau murid tak faham . Bila Haikal dah ajar , dia mintak la balasan sesuatu atas bantu aku .. Teka la ? Hm dia mintak nak raba kote aku dari luar . Wtf ! Hm aku pon tak fikir panjang bagi jelah . Tapi dalam keadaan orang lain tak tahu lah .

Masa tingkatan 2 (14Tahun) kitaorang makin berani meraba dalam seluar . Then tu la part aku rasa suka sikit demi sikit pada aktiviti macam tu . Srs memang darah remaja rasa nak cuba semua benda tu betul . Kebetulan sekolah aku ada kawasan belakang(ruang dewan PIBG) agak terpencil dari orang ramai . So untuk pertama kalinya aku merasai nikmat melancap bersama Haikal disitu . So kiteorg teruskanlah aktiviti ringan ringan tu hinggalah kiteorang Tingkatan 4 .

Semasa tingkatan 4 (16 Tahun) kiteorang dah belajar pasal PLU ni banyak benda . Kiranya agak matang lah . Masa ni kiteorang ingin cuba la sex tu tapi kiteorg masih takde kawasan sesuai semanjak dewan PIBG tu da ade CCTV , dirumah Haikal? Mak dia suri rumah dan mempunyai adik beradik yang berkongsi bilik . So agak susah . Jadi tinggallah rumah aku .. tapi mak aku kerja siang dan ayah aku kerja bertukar-tukar shift . So taktahu bila waktu dia takde . Nak dijadikan cerita masa tingkatan 4 tu kiteorang suci la dari aktiviti like lancap , kissing or etc .

Bila tingkatan 5 (17Tahun) kiteorg sekarang busy lah dengan SPM , when busy for study . Dia cadang nak belajar kat rumah aku . Aku dah mintak permission ayah aku dah . So kitaorang takdalah terfikir nak buat pape sexual activities kan . Kebetulan masa tu , ayah aku kene kerja sebab ade emergency case . So kiteorang berdua . So time tu lah nafsu membuak buak . Then kiteorang pon ikutlah Nafsu dari Iman senipis kulit bawang ni . Lol . Kiteorg cadang nak buat sex pertama kalinya . Ya Allah srs sakit even da guna pelincir . Tak tahu la korang . Aku camtulah . Bila nak buat tu maybe Allah tak restu dan masih ada iman dihati . Time tu azan . Imagine tak ? Rasa macam sebersalah . Tuhan je tahu . Then sejak kejadian itu . Aku macam lebih mendekatkan diri pada Allah . Aku tak kuat , aku rasa nak buat dosa camtu lagi . Tapi aku cubalah elakkan diri dari Haikal semanjak tu . So hubungan kiteorang renggang . Since that aku masih dijauhkan dari benda sexual activities.

Kesimpulannya, Fikirkanlah perkara tu baik atau tak untuk kita . Agama itu ibarat akar yang mencari air (keredhaan Allah) dan hasil berbuatan kita adalah kita masih berbunga atau tidak , jika berbunga . Kehidupan kita bahagia bersama Allah . Kalau tak ? Kita masih hidup atas keredhaan Allah . Jangan malu nak lakukan perubahan pada diri kita . Siapa rasa Allah takkan maafkan kita ? Itu silap . Allah tu Maha Pengampun . Kita adalah apa yang kita fikir dan lakukan . Jadi harap semua orang yang ingin berubah jom kita istiqamah (bererusan) bersama-sama . Kita saudara sesama Islam kan ? Tidak sempurna iman seseorang jika tak mengasihani saudaranya sendiri . Aku sayang korang kerana Allah . Jom kita pimpin kalau ada yang jatuh . Kita hidup bukan untuk jadi baik tapi untuk jadi hamba Allah . Moga Allah permudahkan urusan hijrah perubahan korang . Aamin .

Itulah kisah aku yang bertajuk “Bencinta” yang berbagi untuk benci/cinta untuk perbuatan semua ini .

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit