Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Blowjob Rakan Kelas Form 1

cerita-Gay-blowjob-rakan-kelas-form-1

Kiriman: Am

====

Ok, aku nak cerita pengalaman aku tahun lepas, tapi sebelum tu aku nk bagitahu, aku jadi plu ni sejak dari Darjah 6, tapi asyik main raba raba konek dgn tepuk bontot budak laki kelas aku jelah.

Time aku Tingkatan 1, aku dapat kelas yg agak pandai jugaklah. Rafiq merupakan rakan aku dari darjah lima lagi kini duduk bersebelahan aku. Nak dijadikan cerita, time tu rmai budak kelas merayau, yelah time tu cuma ada guru ganti, so x ramai dlm kelas. Btw, meja aku dgn Rafiq berada di belakang sekali. Time tu aku saja nk bersembang dgn die, pasal belajar lah apalah, pastu rasa bosan aku pun cerita pasal porn, akil baligh smua bagi die stim. Wow dh benjol seluar die time tu. Aku saja pegang dan besar aku rasa tapi, die rilex mcm takde reaction. Aku apa lagi ramas ramas bagi stim lagi konek die sampai aku pun dah naik. Lepastu die bisik dekat aku suh masukkan tangan aku dlm seluar die. Aku pun bukaklah zip selur die dan raba dari luar seluar dalam.

Tiba tiba konek die bergerak, ini yg buat aku lagi stim ni. Aku pun ajak die pegi toilet sekolah, kami kunci pintu dan aku terus lucutkan seluar die dan kolom kepala konek die. Sementara tu Rafiq buka kacing baju sekolah putih die. Habis die buka terus die tekan kepala aku bagi habis aku kulum batang die sampai tercekik aku. Die pun mendengus kepuasan “Ahh Ahh Ahh, sedap bhai Ahh Ahh, dalam lagi” dlm 5 minit die kata nak pancut jadi die lepaskan dlm mulut aku. Aku terus telan, hangat time tu.

Then die buka seluar aku pulak dan tarik boxer aku, die terus kulum batang aku pula, dlm 5 minit aku pun terpancut tapi kat muka dier. Sebelum keluar aku pun french kiss dgn die, main kulum lidah dan air mani aku tdi yg terpancut kat muka Rafiq pun terkena kat aku. Abis jer terus kami lap apa yg patut dan terus keluar. Tapi bkn takat tu jer, bnyk kali jugak time sekolah tu.

Aku akan tulis entri lagi pasal main dgn kawan aku juga namanya Akmal. Nantikan

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit