Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Blowjob Si Budak Bola

cerita-gay-blowjob-si-budak-bola

Kiriman: Asip

====

Aku budak diploma kat satu kolej swasta di Johor.. masa tu aku budak baru lagi.. baru masuk.. aku ni org nya memang agak pemalu orang nya.. nak2 dengan laki.. masa mula2 masuk asrama tu.. aku memang tak ngam dengan budak2 rumah.. sbb ak tak reti sgt bergaul dgn lelaki.. bukan sbb ak pondan ke bapok ke apa.. tapi mmng ak tak reti berckp dgn lelaki.. pompuan pun sama..

tapi kejadian tu tak lama pun.. at the end kitaorg da mcm adik beradik da..

nak dijadikan cerita.. housemate ak punya kwn ni.. mmng ak crush kat dia.. tapi tak crush gila2 sgt lah.. dia hensem.. badan atlet.. yelahh.. budak2 bola kan biasa nya hensem2 badan baekkk.. hahahah

satu mlm tu.. ak buat assignment kat asrama classmate ak tu.. pula tuu asrama tu crush ak ddk sekali.. so sedap lah cuci mata.. biasa lah budak lelaki kan kalau kat rumah hny berboxer je..

then.. crush ak tu nak pinjam motor nak keluar.. ak pun bagi jelah pinjam.. tapiiii dia nak ak ikut dia sekali.. ak tny lah knp nak kena ak ikut.. dia ckp hantar kan dia je.. ak pun ok lahh follow jee..

masa atas motor.. dia ckp sejuk lah apa lah sbb masa tu baru lepas hujan.. and dia ikut jln jauh auwww.. ak pun mcm.. kau nak ke mana sebenarnya nii..

and masa dia ckp dia sejuk tuuu.. hahahah ak ckp lah.. bawa slow2 angin lepas hujan kan sejuk.. then dia jwb taknak peluk ke.. okk ak da mula pelik.. tapi ak buat juga.. hahaha lepas ak peluk.. tgn dia pegang tgn ak dan bawa ke btg diaa.. fuhhh mmng terkejut arrr.. tapi ak diam kan jee..

lepastu dia bawa ak ke satu jln yg agak sunyi dan mmng gelap gila.. dan dia minta ak isapkan btg diaa.. ak mula2 ragu.. tapi mmng da sedap tgk dia.. jalannnnnnn.. hahahaha

weeeyyy btg diaa mmng padu gilaaa.. besar sedap panjang nya lagi.. ak pun mulakan lah kerja ak blowjob btg dia.. fuhhh dgr dia mengerang mmng padu arr buat ak stim.. and masa dia nak pancut tuu.. mmng tak sedar.. tau2 da tekup btg dia kuat dlm mulut ak.. fakkk mcm nak muntahhh.. tapi ak tak telannn hahahah ak buang arr air mani diaa..

kejadian tu berlarutan bila dia rasa dia nak.. dia chat dgn ak.. tapi kitaorg tak dpt berhubungan selepas habis semester 2.. sbb dia da pindah tempat lain.. and now kata nya dia pemain bola sepak negeri pahang.. tapi ak still tak boleh lupakan apa yg terjadi.. hahahah kalau dia sambung study.. agak nya da berapa kali dia fuck ak.. nikmat sgttttt..

ak ni tak pandai ngarang cerita.. asal boleh jee.. hahaha okk byee..

 

*Admin: Boleh lah, stim jugak baca hahaha.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit