Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Cara Aku Jadikan Anak Sedara Aku GAY

Kiriman: Ris

====

Cerita ni bermula masa aku umur 26 tahun. Aku ni tinggal di Damansara dan aku duduk studio yang hanya ada satu bilik di rumah. Sedara aku ada anak nama Kamal dan aku ni dikira pak cik dia lah.

Masa Kamal umur 18, Kamal nak tinggal dengan aku sebab dia nak kerja dekat KL. Badan kitaorang ni kurus je, cuma aku lagi tinggi dari dia, memang aku plan nak fuck anak sedara aku ni.

STEP 1: Dialog lucah

Hari pertama Kamal tinggal di rumah aku, aku amik dia kat TBS. Terus masuk rumah. Sampai je rumah aku terus bukak baju sebab panas sambil isap rokok.

Aku: Kamal, rumah pak cik ni kecik je, ko tido je atas katil aku tu, muat je 2 org. Kalau ko nak merokok, boleh je dalam rumah. Tapi jangan merokok atas katil. Rumah pakcik ni panas sikit petang petang, biasa pak cik memang pakai boxer je sebab panas giler.

Kamal: Okay je pak cik.

Aku: Kondo pak cik ni memang orang tak bertegur sapa, so kalau ko bawak awek ko balik pon memang tak ada orang check, tapi kalau ko bawak lepas ni, kongsi kongsi la skit. Hahaha.

Kamal: Tak ada la sampai macam tu pak cik.

Aku memang plan nak jerat budak ni ke lembah gay step by step.

Kamal pon mandi dalam toilet, aku tunggu lama gak. Aku pun buat step open minded aku yg pertama. Kamal pun keluar toilet.

Aku: Lama giler ko mandi Kamal, melancap ke apa?

Kamal: Tak ada lah pakcik, panas sikit, tu yang mandi lama tu nak sejukkan.

Aku: Barai la ko, kalau bill air tertunggak pun, suruh la awek ko isap, tak yah melancap.

Kamal: pak cik ni, ade ade je.

STEP 2: TUNJUK KOTE

Hari kedua ni memang aku nak start step aku no 2. Aku memang nak tunjuk kote aku dan nak tengok kote dia. So aku plan.

Petang sikit aku nak keluar cari pelacur.

AKu: Kamal, pak cik nak keluar kejap, ko nak kirim apa apa ke? Ke ko nak keluar pergi mana-mana?

Kamal: Tak kot. Saya nak duduk rumah je la.

Aku: Pak cik balik lepas maghrib, nanti pak cik nak mintak tolong skit la.

Kamal: Okay je. Saya ada je kat umah.

Aku carik pelacur indon nama dia Mary. Lepas tu pukul 8 aku bawak balik umah aku. Aku pun masuk sambil peluk dia. Aku nampak Kamal tengah tengok TV sambil isap rokok dengan berboxer je. Kamal terkejut aku bawak balik perempuan seksi.

Aku dan Mary pon duduk sofa. Aku cium Mary lepastu aku pegang tetek dia. Kamal tengok aku tapi buat buat tak tengok, di jeling je takot aku perasan. Memang konek dia dah start steam aku nampak.

Aku: Kamal, alang-alang ko ada sini, aku nak mintak tolong la.

Kamal: Tolong apa pak cik?

Aku: Ko tolong record aku main ngan ayam ni. Senang skit aku nak buat stock melancap aku. Hahaha. Okay?

Kamal: Okay.

Aku dengan Mary pun tanpa segan silu, kami pun bogel. Kamal pun record kami mandi, lepas tu Mary kolom konek aku, lepas tu aku main dengan dia sampai pancut dalam.

Aku tengok je konek kamal, memang keras habis la dalam boxer dia tu. Habis je pancut. Aku pergi amik rokok aku, Mary memang terlentang atas katil kepenatan.

Aku: kamal, dah, bak handphone aku. Steam ke? Pergi la main, aku bayar Mary ni sampai pagi.

Kamal: Tak pa la pak cik.

Aku: Mary, ko bangun, hisap konek budak Kamal ni.

Mary bangun, lepas tu aku terus londehkan boxer Kamal. Nampak konek dia tengah stim tu.

Aku: Layan je Kamal, dekat kampung tak ada benda macam ni. Ko pancut je dalam pepek Mary ni. Ko main je puas puas. Aku bayar ayam ni sampai pagi. Rugi tak main.

Mary pon kolom konek Kamal, aku tengok konek kamal menegang. Lepas tu aku duduk isap rokok dalam keadaan bogel, tengok diorang main atas katil.

Lepas kamal pancut,

Aku: Macam mana kamal, Sedap? Banyak air mani ko keluar, bill air tertungak ke apa?

Kamal: Tak ada la.

Kamal malu malu.

Aku: Lain kali suruh la awek ko hisap konek ko tu. Konek panjang sedap kena hisap. Ah, pukul 12, aku nak tido dah.

Aku terus tutup lampu nak tido. Malam tu tido bogel la 3 orang dalam gelap. Aku ada jugak pegang konek kamal.

Aku rasa kamal mesti ingat Mary yang pegang. Hahaha.

Berjaya aku tengok konek anak sedara aku ni. Hahaha

STEP 3: MELANCAP DAN KOLOM KONEK AKU.

Lepas kejadian tu, aku kalau mandi atau tukar baju, aku selamba je bogel. Aku buat buat tertinggal towel kat katil

Aku: Kamal, amikkan towel pak cik atas katil.

Lepas tu aku nak pakai baju, aku tengok kamal tukar baju sambil bertuala. Aku tarik towel dia.

Aku: Ala, tak yah nak cover cover, aku bukan tak pernah nampak kote ko tu. Open sikit duduk KL, bukan ada perempuan pun.

Aku pegang konek dia

Aku: Konek ko ni trim skit. Senang perempuan nak kolom.

Kamal: Malu la pak cik.

Lepas kejadian dengan pelacur tu, selang 5 hari, aku beli CD blue negro dengan jepun. Aku balik dari office terus mandi.

Aku dengan kamal pakai boxer je.

Aku: Jom tengok citer ni, aku baru beli. Citer biru

Kamal: Citer biru?

Aku: Nanti ko suke lah citer ni.

Aku dengan kamal pun tengok. Konek aku steam, memang aku tak cover. Nampak boxer aku dah macam kemah dah. Kamal tutup boxer dia dengan bantal. Aku terus tarik dan buang bantal tu.

Aku: Babi steam, ko tak yah cover cover la dengan pak cik. Ha ni, keras giler konek ko ni.

Aku selamba pegang konek kamal. Pastu kamal tepis

Kamal: Malu la pak cik.

Sampai satu part aku dah tak tahan. Aku bukak terus boxer aku

Aku: Arghhh. Babi la, aku nak malancap la.

Kamal terkejut tengok aku selamba melancap.

Aku: Ko tak yah nak cover dengan pak cik, aku tak heran dengan konek ko. Dah, melancap je.

Aku tarik boxer kamal. Lepas tu aku suruh dia melancap.

Aku: Babi ko kamal ya. Muka steam je melancap. Meh sini aku tolong.

Kamal: Tak yah pak cik, segan la.

Aku: Aku buat sama je macam pompuan buat. Ko layan je.

Aku lancap kan konek dia, aku dah tak tahan, aku hisap konek dia. Perghhh, sedap.

Aku: Dah kamal, ko pulak isap konek aku pulak

Kamal: Tak pe pak cik

Aku : Hisap je la bodoh

Kamal hisap konek aku sambil takut takut. Aku terus tekan kepala dia sampai masuk konek aku dalam dalam mulut dia.

Aku memang tekan kepala kamal sampai budak ni nak muntah, muka merah padam. Keluar air mata dia. Bila dah klimaks, aku tekan lagi kepala dia dan pancut dalam mulut dia.

Arghhhhh, memang sedap. Aku keluarkan konek aku, nampak air mani penuh dalam mulut dia. Aku dongakkan kepala dia ke atas pastu aku tutup hidung dia bagi tak bernafas. Nak tak nak, dia kene telan air mani aku, lepas tu memang budak tu telan air mani aku.

Aku: Macam mana kamal, Sedap? Rasa apa, macam air oren tak?

Temengah mengah dia kepenatan.

Aku: Dah kamal, ko berdiri tengok TV tu, aku nak lancapkan kau.

Kamal tak bersuara, terus bediri, aku duduk belakang dia, aku ludah kat tangan aku, pastu aku lancapkan dia. Sampai dia pancut.

Kamal: Pak cik, saya macam nak terkencing la.

Aku: Nak terkencing ya, jap ye.

Aku lancapkan lagi laju. Sampai budak pancut. Giler banyak air mani dia. Sampai kena dekat tangan aku. Aku teruskan melancap konek dia lagi.

Kamal: Dah la pak cik, sakit.

Aku: Layan je. Habiskan air mani ko tu. Boleh lagi tu.

Kamal pancut kali kedua. Tapi kali ni sikit je. Kaki dia dah kebas. Sampai tak mampu berdiri dah. Kamal jatuh terduduk atas peha aku. Aku lap tangan aku yang ada air mani kat badan dia lepas tu peluk dia.

Kamal: Saya nak mandi la pak cik.

Kamal dan aku bangun. Aku terus tolak dia kat katil

Aku: Dah, tak yah mandi. Kita tidur terus.

Aku baring dengan dia sambil peluk dia. Kamal termenung seperti terkejut. Aku bisik dekat dia.

Aku: best tak main malam ni?

Kamal: Entah la.

Aku: Ala biasa la. Mula mula memang tak biasa, lama-lama nanti memintak la tu.

Dalam hati aku “Lepas ni mampus ko, aku sontot bontot ko. “

STEP 4: FUCK BONTOT

Malam jumaat tu aku balik lambat sebab banyak kerja, aku sampai rumah dalam pukul 1 pagi.

Aku nampak kamal tido berboxer saja atas katil. Memang peluang aku la. Aku terus bogel lepas tu aku tarik boxer dia pelan pelan sampai tertanggal. Aku sempat bau boxer dia. Hahaha.

Tanpa buang masa, aku baring rapat kat bontot dia. Kote aku, aku masuk kat lobang bontot dia sambil tangan aku sebelah lock badan dia. Sebelah lagi pegang kote dia supaya senang aku henjut.

Masa konek aku mula masuk dalam lubang dia, Kamal terbangun dan terkejut.

Kamal: Pak cik, apa ni pak cik?

Aku: Ko diam je. Aku tengah sangap ni.

Kamal: Sakit la pak cik

Aku: Tahan sikit. Tak lama pon.

Aku terus mula fuck dia. Kamal cuba melawan. Aku picit konek dia.

Aku: Kau diam boleh tak? Aku picit telur ko ni.

Kamal pun diam sambil tahan sakit. Makin lama dia makin tak kuat nak melawan. Hanya mampu mengeram tahan sakit je. Aku yang memang mengidam bontot dia, teruk fuck dia laju-laju. Kamal macam nak menangis pun ada.

Aku memang henjut gila-gila sampai pancut. Habis je pancut, aku bangun lepas tu aku amik rokok. Kamal terkulai kat atas katil.

Aku: Woi kamal, bangun, basuh konek aku ni ngan bontot ko tu.

Aku nampak macam ada taik sikit dekat konek aku. Aku dengan kamal pun mandi. Aku nampak dia jalan terkangkang, aku gelak je.

Aku suruh dia lap badan dengan aku, lepas tu Kamal baring kat katil.

Aku: Kamal, lancap depan pak cik, aku nak tengok ko melancap.

Kamal pun melancap depan aku sampai pancut. Aku amik air mani dia, lepas tu suruh dia jilat tangan aku.

Kami pun sambung tido. Aku siap cakap terima kasih lagi. Kamal diam je.

Lepas kejadian tu. Memang aku bogel je dekat umah. Kamal pun dah biasa layan aku dah lepas tu. Kalau aku nak, aku cakap je. Dia pun macam dah syok je. HAHAHA.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit