Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Cerita di Tandas Sekolah Rendah

cerita-gay-cerita-di-tandas-sekolah-rendah

Nama: Fathi

====

Pada suatu hari saya pergi ke sekolah macam biasa pada hari isnin. Mula mula perbarisan dan terus masuk kelas. Pada waktu sains, cikgu tak datang, cikgu ganti pula ada hal.

Sementara kebosanan saya mencapai buku untuk dibaca. Tiba tiba rakan sekelas saya Amin, kecil orangnya, warna coklat. Dia mengajak saya ke tandas. Kami meminta kebenaran ketua kelas.

Saya berjalan. Saya terfikir,macam manalah konek amin. Sebuah tandas mempunyai 1 pintu utama dan 4 pecahan. Dia menutup pintu utama dan menyentuh nyentuh seluarnya.

Lepas itu dia berkata “fathi, hang nak tengok pistol aku tak”.”pistol apa, hang ni nanti kena tangkap polis baru tau”.aku saja buat tak tahu. “ni pistol dalam seluar”.”ooooh leh gak”. Dia mula tanggalkan pakaiannya bermula dari ves, tie, baju dan seluar.

Sekarang hanya tinggal spendernya sahaja. Akhirnya dia bukak spender birunya. Nampaklah koneknya yang kecil semakin mengeras berwarna coklat. Dia menanggalkan seluar, baju, ves dan tie aku. Konek aku juga mengeras.

Mula mula dia menyuruh aku menghisap koneknya. Dia mengerang kesedapan. Dan kemudian time dia menghisap konek aku. Setelah selesai, kami memakai baju kami balik. Dalam perjalanan, amin memegang konek aku. Dia kata nanti kita main lagi ya .

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit