Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Cubaan Hisap Konek Roomate Straight

Cerita-PLU-cubaan-hisap-konek-roommate-straight

Kiriman: Nick

====

Cerita aku tak panjang tapi boleh la buat stim kot.

Cerita dia macam ni, masa aku umur 20 tahun aku still buat degree dekat satu IPT ni. By that time aku stay dekat hostel yang IPT tu sedia kan since dekat dengan kampus.

Aku dah start jadi PLU dah lama dari aku form 1 lagi tapi aku tak pernah lagi pegang or tengok batang orang lain. So yang dekat hostel ni la yang 1st hehe.

Dekat hostel tu ada 3 bilik, 1 bilik 4 orang dan 2 bilik untuk 2 orang each. So aku dapat bilik yang 2 orang. Yang ni paling best sebab roomate aku memang hensem dan body atlet.

Hari-hari kalau dia nak mandi mesti aku tengok dan terliur dengan body dia bertuala je.

Since dia ni atlet sukan, almost everyday dia ada practice waktu petang, so aku memang dah hafal dah rutin dia, dan setiap kali dia ada practice, malam tu mesti dia tidur mati sebab kepenatan. Aku perhati dekat sebulan jugak la haha.

Lagi satu habit dia ni aku tak pasti la orang lain tapi dia ni agak kuat kot nafsu sebab hampir tiap malam mesti mimpi basah. Macam mana aku tau tu sebab dia melancap masa tidur so aku assume dia mimpi basah la tu. Dan aku jadi burung hantu sanggup tak tidur nak tengok show free haha.

Lepas beberapa minggu survey, satu hari tu ada big sport day dekat IPT aku tu memang whole day dekat padang so obviously roomate aku ni akan exhausted giler, memang peluang baik ar.

Malam tu memang aku jalan kan plan aku nak rasa konek dia. Dalam pukul 2 pagi aku still buat-buat tidur nak check dia dah tidur mati belum.

Aku usik ketiak dan leher dia, part dia sensitif untuk tau dia tidur ayam ke tak. So bila dah line clear aku pelan-pelan tarik selimut dia. Dan apa yang aku rasa best sangat sebab dia pkai short brief tak pakai seluar haha.

Jarang betul dia pakai macam tu je tidur. macam tahu-tahu je aku nak buat projek haha. Lepas tu dengan rasa takut-takut, aku raba pelan-pelan konek dia dari luar brief tu. Makin lama makin keras. Brief tu pulak ketat memang nampak la bentuk konek dia.

Aku pelan-pelan pergi dekat dia keluar kan konek dia dari brief tu lepas tu trus hisap konek dia. Tu la 1st time aku rasa konek orang.

Tapi konek dia agak besar, so aku tak dapat nak hisap penuh. Dalam 15 minit jugak la aku lancap dan hisap dia sebelum dia pancut beberapa das dalam mulut aku. Dalam masa 15 minit tu jugak la beberapa kali dia bergerak.

Hahaha sebab takut kantoi so aku buat pelan-pelan. Habis je dia pancut aku biar je konek dia macam tu tak masuk kan pun blik dalam brief dia hahaha sampai la esok nya.

Pagi tu dia bangun, aku buat-buat tidur nak tengok reaksi dia. Dia bangun terus kelam kabut tutup konek dia. Dia pandang aku takut aku dah bangun dan nampak konek dia hahaha.

Tu je kot cerita aku sekarang, nanti ada masa aku cerita lagi untuk plan ke 2.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit