Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

First Time di PPAS

gay-pengalaman-seks-di-toilet-PPAS

Oleh: Izzan

Umur: 17 Tahun

====

Hi , nama aku izzan , aku pelajar sekolah form 5 . Aku nak cerita sedikit pengalaman aku dengan member aku sorang Ni . Aku ni nak dikatakan seorang yg sedikit lembut tapi Tak delah sampai yang macam bapok tu, aku jenis Sukan Kawan dengan perempuan lebih dari lelaki so aku Tak banyak Kawan lelaki Ada beberapa je Dan nak dikatakan aku selalu kena kacau juga Kat sekolah dengan budak lelaki .

Suatu Hari aku balik dari sekolah aku Mandi siap siap nak pergi ppas iaitu perpustakaan berdekatan dengan rumah aku kononnya nak study lah until exam . Bila dh smpai Sana aku terus pilih tempat yg hujung pastu aku buka buku study lah ppas ni Dua tingkat tpi aku Kat tingkat bawah sbb tingkat atas x ramai yg pergi sbb atas zon senyap . Pastu lepas setengah jam aku study Ada sorang member aku baru smpai namanya saiful , dia sorang je Mase tu pastu dia nmpak aku dia terus pergi Kat aku Dan kiteorang berbual seketika dia tengah tunggu Kawan dia masetu sbb tu dia duduk dgn aku dalam 20 minit kiteorang borak tu dia ajak lepak dekat tingkat atas sbb dekat atas Ada tempat istirehat Ada sofa lembut tu yg selesa nak baring tu .

Dh smpai Kat atas kitaorang masuk lah bilik istirehat tu Mase tu Tak de orang sbb kt atas memang jarang orang Naik tingkat atas Ni selalu Kat bawah je . Lepastu kitaorang borak la pasal sekolah , game semua tu . Lepastu dia ajak aku main mobile legend jap aku pun on jelah dh Dua ke tiga game kiteorang main dia ckp nak rehat dulu aku pun cakap okay jelah . Masa tengah baring baring dia pun ajak borak Dan dalam borak borak tu dia sempat selik Kan isu seks dalam perbualan tu aku pun layankan jelah Dan lepastu tiba Tina dia cakap dia stim aku pun cakap la ” diam sudah la perlu ke nak cakap ” dia pun gelak je . Aku x perasan dia stim sbb dia pakai seluar jeans . Dia pun mcm pegang sikit dia punya btg nak alihkan kot sbb sakit enn pakai jeans pastu stim pergh senak Bhai .

Dia Ni kira hensem juga la putih melepak tinggi pulak tu mcm galah . Aku pulak tinggi gak tpi kulit aku hitam mcm India pun Ada haha dia keding aku pulak mcm besar sikit badan dari dia . Dan nak diceritakan balik lepas dia ckp dia stim tu aku terasa malu lah sikit nak pandang dia enn , lepastu dia rilex je ckp dgn senyum nakal ” weyh nak isap konek aku Tak ?” Kata dia , aku pun terkejut la Dan aku malu campur marah Mase tu dia pun gelak je . Aku ckp la Tak nak tpi hati aku nak senanya hehe . Sbb first time org pelawa mcmtu je aku pun Tak pernah rasa isap atau pegang batang orang lain selalu tngok dalam video je .

Dalam beberapa minit automatic aku ckp Kat dia yg aku nak Cuba , srs Mase tu aku Tak tahu ape aku fikir . Dia pun senyum nakal je . Lepastu dia kata dia okay je dia pun nak try gak , dia pun usap usap btg dia yg dlm selua tu . Aku mampu telan air liur je lah Mase tu tngok dia buat mcmtu . Dan pastu dia ajak aku pergi tandas yg dekat belakang bilik Ni aku pun ikut je sbb dia ckp malulah nak buat Kat bilik Ni mane Tau nnti kotkot Ade org Naik enn . Dh smpai Kat tandas dia kunci tandas tinggal aku dgn dia jelah dlm tu .

Lepastu dia start dtg dekat aku peluk aku pastu dia jilat dgn gigit Kat leher aku srs Mase tu aku rasa geli gila tpi best pun Ada gak aku mampu tahan jelah .. lepastu tangan dia merayap Satu badan aku dia Cuba pegang batang aku tpi aku tepis dia pun ramas – ramas punggung aku Dan lepastu dia terus cium mulut aku aku terus terkedu Mase tu first kiss aku ialah dia aku x balas Pape pun dia je over horny aku tngok aku pun layankan jelah lepas dh puas dia raba badan aku dia buka baju dia Dan dia suruh aku buka baju aku aku pun ikutkan jelah lepastu dia jilat putting aku tiba² mengerang sikit sbb geli siot Mase tu first time punya pasal , pastu dia minta buka seluar dia aku pun buka lah Dan ternampak lah batang mengeras dlm boxer dia Dan pastu dia minta aku Ramas batang dia yg dlm boxer tu aku mengigil pegang Mase tu lepastu dia suruh aku duduk dia pun turunkan boxer Dan terserlah batang dia depan mata aku Mase tu aku rasa ghairah Bhai tengok batang dia aku telan air liur aku bnyak kali Mase tu batang panjang juga la sesuai la dgn badan dia aku Tak suka batang yg besar tpi pendek tapi aku suka batang panjang sbb bagi aku batang panjang lagi menusuk kalbu hehe .

Lepastu dia minta aku lancap Kan batang aku pun buat la pastu dia keluar Kan suara nakal dia Mase tu memang aku malu gila dgr suara dia Dan aky x tahan aku terus isap batang dia suara nakal dia Makin kuat . Aku terus kulum batang dia Mase tu tandas dengar bunyi suara nakal dia he aku takut gak org dengar enn pastu aku berhenti kulum aku suruh dia kawal suara dia tu dia pun senyum je aku pun sambung la kulum btg dia dia mengerang lagi tpi dia slowkan sikit okay la Kan lepastu dh Kira lama gak aku kulum dia suruh aku stop sbb dia ckp dia Tak nak pancut dulu aku pun pelik la asal lak . Aku bertanya kenapa kt dia Dan dia minta izin aku boleh Tak kalau dia nak fuck aku lepas aku dengar dia ckp tu aku diam jap sbb aku fikir dia nak aku kolom je sekali dia nak lebih pulak .

Dia Mula buat Muka comel kononnya dgn suara manja pujuk aku supaya beri dia fuck aku . Dalam beberapa minit aku fikir alu buat keputusan untuk izinkan sbb aku terasa mcm nak rasa gak kena fuck . Bila aku cakap aku izinkan dia trus cakap yeah Dan dia pegang kepala aku Dan cium mulut aku Mase tu srs Mase tu aku rasa mcm dia pakwe aku bhaii sbb dia layan aku mcm awek dia . Lepastu aku buka la seluar dgn boxer aku , lepastu dia duduk kt lantai Dan minta aku masukkan batang dia lubang aku aku pun Cuba la masukkan srs Masetu pedih sial rasanya aku pun keluar Kan balik Dan cakap sakit ke , bengang Bhai dia Tanya centu aku pun cakap sakit pastu dia ludah Kat tangan pastu letak air dia kt btg dia pastu dia bangun dia minta aku duduk atas mangkuk tandas tu sbb Mase tu dlm tandas tu Ada tandas duduk .

Aku pun duduk la lepastu angkat kedua kaki aku Dan dia sapu air liur dia dekat lubang aku Dan dia sempat bergurau dia ckp ” pinpin kereta api nak masuk terowong ni sila bertahan ” dia gelak pastu dia masukkan batang dia dlm lubang aku slow slow , aku automatic terkeluar suara manja Dan mengerang perlahan dia dengar dia senyum Manis je srs cair Bhai aku mase tu lepastu btg dia dh masuk habis dh dia mula keluar masuk dia punya batang slowslow aku pun menghayati saat tu tanpa fikir apa ² kemudian laju sedikit Mase tu perit gila aku rasa Dan best lepas tu setelah lama gak dia fuck aku tiba tiba dia aku dengar dia mengerang kuat gila pastu dia hanyunkan batang dia dlm lubang aku laju laju Dan aku terasa panas suam suam he Dlm lubang aku rupanya dia dh pancut dlm lubang aku bnyak dia Bhai dia pancut nmpak sngat dh lama tk melancap dia simpan je Muka dia kepenatan Mase tu berpeluh masing masing dia pun keluarkan batang dia dari lubang aku pula jilat baki air Mani Kat Kat batang dia .

Kemudia dia basuh batang dia Kat sinki dia ajak aku keluar kitaorang pun pakai baju keluar pastu kitaorang pergi balik bilik istirehat tu kiteorang baring kepenatan Kat situ . Dlm penatan tu dia cakap Kat aku terima kasih sbb bagi dia rasa badan aku . Aku pun malu kucing cakap kt dia thanks kt dia sbb bgi aku rasa semua bende ni dia senyum nakal lagi Kat aku Dan dia cium dahi aku sambil dia ckp dia sayangkan aku . Dalam hati aku berkata ” ooh dah dapat apa kau nak terus Sayang aku la bangang ” aku dlm hati berkata .

Lepastu kiteorang tengok jam dh nak pukul 6 petang dh ppas pun nak tutup Mase tu aku pun ajak dia balik dia pun ckp okay kiteorang turun dari atas turun je orang Kat situ tinggal berapa org je aku ambil barang aku masuk beg keluar dari situ Masa aku pergi Kat parking motor dia Ada Kat situ tunggu aku katanya nak balik Sama Sama Masa tengah jalan tu terasa something mcm air turun dari bontot aku nengalir Kat peha aku dlm hati aku dh mencarut dh Naik motor dia bawak motor lain dia ikut dari belakang sampai rumah aku aku cakap bye semua Kat dia dia turun dari motor pastu pergi Kat aku Dan bisik Kat aku ” You are mine ” Dan dia gelak terus Naik motor gerak terus aku terkedu Dan mencarut depan umah aku lepastu aku masuk rumah terus ambil tuala Masuk bilik air aku bersihkan air Mani dia yg ada . Sekian tu je cite aku.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit