Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Fuck Dengan Rakan Blued

Fuck dengan rakan blued

Kiriman: Drama Queen

====

2018

Umur aku 19 tahun dan si dia berumur 26 kisah ni bermula waktu dalam zaman remaja yg sentiasa inginkan bende baru. #pluremajamalaysia

Kisah ini bermula sebulan sebelum aku exam. Cerita ni jadi waktu aku mula main
aplikasi blued (boleh install kat play store or ios). Blued ni boleh but live sambil baca chat2 daripada plu lain.aku terjumpe satu live ni yang nama dia aizat (bukan nama sebenar),dia buat live sambil pakai seluar ketat berbadan kurus.

Aku layan live dia dan dia selau baca chat2 yang aku hantar.sampai lah satu tahap tu,dia mintak no fon aku.Aku pun pm personal dengan dia.tak sampai 5 minit dia balas.”malam ni ank jumpe tak?” aku pun ckp “bolh tapi awak amik saya lha”. malam tu dia pun datang kat rumah aku naik kereta myvi.Aku bagi alamat rumah aku sebb tu dia cpt dtg rumah aku.

pada mulanya aku rase gementar and best,pertama kali aku tangok dia tak sombong,tak lembut,baik dan dia kuat politik.Nak jadikan cerita kami hanya berborak tentang PLU 5 minit jer selebihnya pasal politik.

Dari rumah aku nak ke rumah dia ambil masa 30 minit mcm tu.sampai jer rumah dia,dia kenalkan aku dgn kawan2 dia kat situ.tipu lah kalau kate aku ni tak malu haha.dalam.dia isap rokok dan dia tanya “kau isap rokok?”.Aku pun jawab tak dgn keadaan senyum.Dia tanye lagi “tapi pandai isap lain kan?”.Aku pun cakap jgn tanye depan kawan2 kau haha.

lepas tu dia ajak aku masuk dalam rumah dia.pada mulanya aku rase takut sikit sbb aku ni dha 1 tahun lebih tak buat bende tu (fhm2 jer lha). mula dia tutup lampu and aku pulak duduk atas katil.Lepas dia tutup lampu dia duduk sbelah aku and pengan tangan aku.Lepas tu dgn pantas aku baring atas peha dia lepas tu cium mulut dia.time tu aku percaya aku dgn dia dha stim giler.

lepas tu dia bukak seluar dan aku pun sama.aku terus isap anu dia yg besar tu dampai licin disebbkan air liur aku.lepas tu dia pakai kondom.dia jolok bontot.mula2 memang rase sakit tapi lame2 best pulak haha.

dalam mase dia jolok aku tu dia tanye :nak pancut luar or dalam?”.aku jawab “luar lha”…makin lame makin laju dia jolok.Lepas tu dia terpancut dalam bontot aku.dia lha lelaki yg pertama pancut dalam bontot aku.lepas tu kitorang lepak sampai kul 1 pagi mcm tu.

Lepas mlm tu aku dha start asyik fikirkan dia.keesokkan harinya kitorang buat lagi haha.bende ni jadi disebabkan aplikasi blued tu haha.

Bye!

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit