Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Gay Semasa Kemerdekaan Negara

cerita-gay-gay-semasa-kemerdekaan-negara

Kiriman: Jidin

====

Hai, ni aq nk citer sikit.. aq jidin 20.. time tu nk sambut ambang merdeka kt sekolah berasrama yg famous juga..

waktu tu kami dikumpulkan beramai2 di dewan utk tengok cerita bukit kepong.. time tengah tengok tu.. ade sorg junior ni.. aq panggil cami, 14 time tu.. aq umur 16.. so tengah tengok citer tu.. tiba2 aq baringla kt peha dia.. dewan tutup lampu.. so okayla ramai gak yg baring.. then aq menggeliat, sambil menggeliat aq tersentuh Batang dia.. pastu dia mcm terkejut la..

pastu aq saje la buat lagi then rasa lagi Batang dia.. pastu dia rasa macam gersang.. Batang mencanak naik.. aq pun apa lagi teruskan la dengan usapan lembut dari luar seluar..

Aq x tahan.. aq gersang.. aq ajak dia naik ke dorm aq tingkat 3 block c hujung sekali mmg port yg boekla.. aq pun apa lagi kunci dorm.. aq suruh dia baring kt katil hujung.. tanpa buang masa sebelum yg lain naik.. aq teruskan la projek.. aq bogelkan diri aq dan cami..Batang dia agak besaw bak hang.. dalam 5″ camtu.. memang tertarik abis beb..

Aq lancapkan la kote dia.. dia stim abis.. then x tahan doh.. aq pun ape lagi.. kenduri la kote dia.. aq hisap slow.. mula2 dia tolak kepala aq.. aq cakap “ilek la.. benda kejap je..” pastu aq teruskanlah.. dalam aq tengah hisap tu dia gentel sambil lancapkan.. tengah syok aq hisap,rasa macam kote aq sedap je.. panas suam je.. apa lagi time tu 69..

jam tangan dh bunyi tanda pukul 12 malam.. aq pancut.. aq rasa banyak jugakla..kedengaran bunyi bunga api yg dipasang di padang sekolah.. then tengah syok2 rasa nikmat pancut tu.. dia pula pancut.. setahu aq kesemua air mani yg terpancut aq tadi dia telan.. dan air mani dia yg kumpul dalam mulut aq dia juga telan lepas ludah kt dia.. kami siap cepat2 kerana dah kedengaran orang beransur naik..

itulah pengalaman gay sempena merdeka.. itulah pertama kali laungan merdeka ditukar kepada pancutan aq..

 

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit