Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Jiran Acah Straight

Cerita-PLU-Jiran-Acah-Straight

Kiriman: Ayie

Facebook: Dek Man Here

====

Okay, cerita ni rasanya dari pada tahun 2015. Kisah nya macam ni, aku mempunyai seorang jiran yang memang handsome dan sado yang pasti menjadi kegilaan para PLU.

Dia memang seorang yang tegap. Oh lupa dia juga sudah berumah tangga. Dan mempunyai 2 cahaya mata sepasang laki dan perempuan .

Aku memang gay dari kecik, sudah memang terasa suka dan minat pada lelaki. Hahaha.

Aku selalu usyaa dia dari jauh. Pandang-pandang dia je lah. Kadang-kadang kalau terserempak pagi-pagi masa aku nak pergi sekolah tu ada jugak lah senyum dengan dia sebagai tanda teguran. Takda lah kata sombong pulak kan. Hahaha.

Okay, nak jadikan cerita dia macam ni, satu hari tu family aku takda dekat rumah sebab balik cuti selama 1 minggu sebab ada hal di kampung. Jadi aku terpaksa tinggal sebab aku ada kelas tambahan dan ada perlawanan bola sepak.

Jadi aku pun tinggal lah di rumah seorang diri lagipun aku memang dah biasa tinggal di rumah sebab aku tak suka balik kampung sebab takda line hahaha .

Malam tu hujan sangat lebat kemudian tiba-tiba satu kampong blackout . Nasib lah aku ada spare kan lilin dalam almari bilik aku. Aku pasang 3-4 lilin di setiap penjuru rumah . Kemudian aku sambung main fon .

Tiba-tiba pintu rumah aku diketuk aku pun pelik jugak mula-mula takut jugak nak bukak sebab aku sorang kan dekat rumah. Tapi aku pikir mungkin member-member aku kot datang tapi bunyi moto pun takda .

Bila aku bukak pintu aku nampak jiran aku terpacak depan pintu lepas tu dia bagi salam lepas aku bukak pintu. Aku pon jawab lah salam dia . Pastu dia tanya aku

“Adek rumah ada lilin lebih tak?” Katanya “Ada abng nak berapa?” Jawab aku. “Dapat 2 pun jadi la” dia jawab lagi.

Kemudian aku pun hulur lah 2 batang lilin dekat dia. Lepas tu dia sambung tanya aku “Takda orang ke kat rumah? Senyap je . Kereta pun takda diorang kemana?” Tanya dia . “Oh, Diorang balik kampong seminggu . Esok ada kelas tambahan pastu ada pelawanan bola.” Jawabku .

Kemudian dia hanya mengangguk dan ucap terima kasih lalu beredar dari rumah aku. Keesokan hari nye, malam tu dia datang lagi katanya bosan dirumah takda orang bini nak pulang ke kampung rindu dengan ayah dia katanya.

Kemudian aku pun layankan jela sembang dia tiba-tiba dia tanya aku satu soalan yang agak tak masuk akal. “Adek rasa main dengan lelaki best tak?” Soalan dia kat aku .

Aku pun jawab lah “Mana lah saya tahu bang. Saya bukan nya pernah rasa. Kenapa abang tanya ni?” Jawab ku.

Dia balas lagi “Takda apa just abang rasa macam teringin nak rasa bila tengok adik lama-lama”. Aku pun rasa macam pelik tapi aku buat bodoh lagi aku hanya senyum je la.

Sembang punya sembang tiba-tiba tangan dia pegang tangan aku. Aku mula-mula kekok jugak tapi dalam hati memang tu yang aku ingin kan selama ni. Hahah.

Lepas tu dia buat rumah aku macam rumah dia pulak. Dia tarik aku masuk bilik aku. Dia tolak aku atas katil. Then terus cium mulut aku.

Aku makin syok aku layan terus makin ghairah. Lepas tu dia buka kan baju aku. Then dia cium puting aku. Hisap kote aku. Aku gersang tak tertahan. Dan dia terus mejilat dubur dan telur aku. Aku merengek kesedapan. Setelah beberapa minit dia meratah tubuh aku. Kini gilaran aku pulak meratah tubuh nya.

Aku mulakan dengan menjilat seluruh tengkuk dan turun ke puting tetek nya. Kemudian apabila aku turun ke kote nya, aku agak terkejut kerana batang nya sangat besar panjang dan tebal.

Dalam hati aku berkata “untung bini dia. Dah lah handsome. Sado siap package kote besar lagi .” Aku terus memasukkan batang nye kedalam mulut aku. Kemudian secara spontan dia merengek kesedapan tapi tak muat lah nak masuk habis. Sebab besar sangat. Hahaha.

Setelah dekat 15 minit aku hisap batang dia, kemudian dia berkata. “Dalam pocket seluar abang ada kondom tolong ambik jap sayang” katanya .

Aku dalam hati berkata lagi “Uish dia nak ratah jubo aku ke dah la batang besar, rabak lah ponggong aku” Kemudian aku telan air liur pelan-pelan.

Masa mula-mula dia nak masuk kan batang tu, nak menagis pun ada rasanyaa. Tapi tahan je. Kemudian dia memujuk aku dngan kata-kata manisnya. Kemudian aku tahan dia menghayunkan batang nya keluar masuk.

Semakin lama semakin sedap. Kemudian hampir dekat 40 minit dia menghayun, penat jugak aku menahan dan kami pun melepaskan air kenikmatan masing-masing.

Sebelum pulang tu dia cakap. “Thanks adek sedap sangat abng janji takkan tinggal adek”. Tenyata dia pegang pada janji sampai sekarang dia masih lagi contact dengan aku. Hahaha. Tu je kot apa-apa boleh komen dekat Fb okay.

Facebook : Dek Man Here

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit