Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Junior Gay, Aku Gay

cerita-plu-junior-gay-aku-gau

Nama: Deku

====

Ceritanya macam ni, waktu aq form 5 Kat asrama aq duduk sebilik ngan seorang junior form 1 Ni. Satu bilik Dua orang ja Dan aq Pon memang ditakdirkan dengan dia sampai hujung tahun.

Satu malam tu hujan lebat x sangga, guruh pun bunyi macam bom atom ja, So aq macam terjaga la x leh tidur, pastu aq perasan si Absyar (bukan nama sebenar) bangun dr Katil dia bawak bantal pastu Mai tidur sebelah aq. Time tu aq Pon buat buat terjaga la,pastu aq tya dia pasaipa, dia kata takot aq Pon terima ja la alasan dia Dan kami Pon tidoq la sekatil

Esoknya lepas aq study sket (aq jenis study sorang) Kat meja aq tutup buku nak tidur, Absyar tgh men smartphone time tu…. pastu tanpa diduga dia ajak aq tgok porn bkan. Aq Pon alang alang lama x lancap p la layan. first kami layan awek jepun tetek besaq (aq yg pilih) time tu Absyar dok tekan kote dia Kat aq,mau stim la aq,kote dia separuh keras cenggitu,dahla putih muka jambu, badan kecik molek ja. pastu dia pulak pilih video next. dia amek gay porn punya and kami terus layan dua sampai la battery dia habis.

Pastu dia tya aq nak tdoq skali boleh Dak? aq tgh Naik stim igt nak melancap atas Katil la. dia peluk pulak aq lembut ja tangan kecik dia aq pegang. pastu aq tengok dia dah termengah mengah aq Tanya la nak fuck ka? dia cakap nak tp takot sakit so aku kata Kat dia jom lancap ja.

Kami Pon baring atas katil. aku pelok dia. mmg sedap body dia x gemok x kurus sedang sedang gitu ja. pastu tangan Kiri aq merayap dalam baju dia. aku geletek puting dia sampai keras. dia termengah mengah tahan stim. pastu tangan Kiri aq keluaq Dan usap batang kote dia dari luar seluar dia. fuhhh… batang dia kecik lembut ja bila Anu ramas. pastu aq tanya dah keras ka? dia cakap tu paling keras tp bagi a memang sedap la kote bdak 13 tahun tu, aku terus geser lg kote dia dengan tangan aq pastu try picit picit pala kote dia… sampai dia ter’ahh’ Banyak Kali juga…

Dok sat dia kata nak pancut dah and suddenly Aku Rasa keluaq air Mani dia belungguk… dia kata Ni first time lancap walaupon dok tgok porn… aq Pon angkat dia sandaq Kat aq and pelan pelan bukak seluar dia kote dia dah lembik and penuh ngan air Mani… aq Pon Naik stim Dan cakap kt dia suruh handjob aq jgak… dengan segera dia menonggeng Dan bukak seluaq aku.. at first mmg janggal handjob dia tersekat sekat pastu aq ajaq sikit teruih lancaq tangan dia atas kote aku yg berurat dah Ni…. dok Tak lama aq terpancut ke udara Dan puasss akhirnya…

Dia merayap atas aq Dan baring atas aku…. dia Tanya abg pernah ka buat Ni… aq habaq Kat dia yg selalu lancap sorang ja… Ni first time… aq usap rambut dia.. dahla comel,putih gebu pulak tu… aq cium pipi dia pelan pelan Makin lama Makin dekat ngan bibir… sampai sampai teruih kami bergomol sedap…. tanpa disedari kote kami Naik keras lg… aq cakap Kat dia nnt Kita buat lg sebab esok sekolah….

Hujung minggu tu pukul 2 pagi aq ajak dia tidur ngan aq… Kali ni aq ajak dia tgok porn pakai Fon aq plak… sambil tgok tangan aq merayap dalam seluaq dia.. kote dia x da la keras sangat tp mmg lembut sedap macam tu makin lama dia Makin dok ‘ahh’ ‘puiiittt’ terpancut air Mani Kat tangan aku… Aku bawak keluar bagi dia tgok pastu jilat air Mani dia fuuuhhhh tawaq siall to serious naik stim…hahahaha

Dan lepas tu kami memang kerap buat dalam bilik (lancap ja x penah anal) sampai dia nak balik hujung tahun tu dia peluk Aku ketat ketat Dan kami bercumbu sepuasnya…

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit