Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Kawan Aku Ajak Fuck

Kawan_Aku_Ajak_Fuck1

Kiriman: Harif

Umur: 22 Tahun

====

kisah ini masa tahun 2015 masa tu aku 19 tahun

Ada seorang kawan aku ni nama dia nasri… Dia jenis suka tgk video blue… Ada suatu hari waktu itu aku tengah jalan nak pergi ke kedai.. Tiba ii dia panggil aku

Oi arif kau nak pergi mana…
Aku pun jawab. Ni aku nak pergi kedai ke apa.. Ada nak kirim ke…

Dia ckap tak da nak kirim apa pon saja tnya.. Aku pun ckp okey la aku gi dulu

Lepas aku gi kedai dia panggil aku pula
Eh arif sini jap… Aku pun pergi apa. Ermm dia buat alasan lain abg kau si zul tu ada…aku ckap ada je kenapa.. Kau nak aku panggil kan dia ke.

Dia ckap eh tak la… Baru balik ke

Aku jawab ya. Dia pun cakp pergi hantar barang mari sini jap ya… Aku ckp okey…

Lepas aku hantar barang ii semua ak u pun pergi umah dia

Aku tanya dia. Ada apa. Dia panggil aku masuk jap aku pun terus masuk..

Waktu tu rumah dia tak da orang hanya aku dan dia ja.

Aku pun km masuk dalam bilik dia.

Aku tanya Ada apa. Dia pun. Terus tarik tangan aku. Dan cium mulut aku..
Aku dalam hati hah.. Apa dia nak buat kat aku nii..

Dia terus koyak kan baju aku dan seluar aku dan dia terus fuck aku.. Aku menangis kerana kesakitan…. Tapi dia tak peduli langsung….

Sekian

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit