Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Kawan Aku Fad

cerita-gay-kawan-aku-fad

Kiriman: Amir

====

Dulu aku sekolah asrama. Ada sorang kawan nama Fad. Fad ni tinggi, badan slim fit, kulit gelap. Dia ni kombinasi anak manja dan poyo sikit. Tapi bagi aku dia baik ar. Dan cute. Kitorg satu team bola tampar dulu. Masa sekolah menengah aku baik baik gitu je dengan dia, tapi aku start rapat dengan dia masa kat asasi. Dapat satu kolej pulak dengan dia, cuma lain bilik.

Masa kat asasi tu, aku makin rapat dengan dia. Selalu main bola tampar dgn dia dan kawan2 lain. Kawan2 kitorg tu pun jenis yang menggugat iman. Tapi sepanjang asasi aku behave gila. Takdelah mencari hasil pun. Haha. Kecuali masa last day di kolej tu, aku tidur sebelah Fad sebab baru habis kemas barang and borak2 dgn dia dan roomate2 dia.

Malam tu, aku tidur sebelah dia atas katil. Tiba2 tengah malam aku terjaga. Ingat nak balik bilik aku, tapi tertenung pulak Fad ni tidur. Dia tidur tegak telentang dan sebelah tangan dia letak atas kepala/dahi. Dada dia berombak naik turun perlahan. Fad ni memang jenis tidur mati. Susah nak bangun.

Aku peluk dia. Dia diam je. Tidur mati kan. Ingat nak tidur je balik, tapi tak boleh sebab A, takut tertidur peluk sampai pagi nanti kantoi dengan dia dan roomate dia, dan B, bau dia wangi sangat. Kombinasi bau badan, perfume dan bau soflan kat baju dia. Siapa yang tahan seyh.

Aku cium dahi dia. Wangi jugak. Sebab dia suka basuh muka sebelum tidur. Dia guna Syurah kalau tak salah. Aku cium pipi dia. Bau wangi tu buat dia lebih sedap dicium. Geram aku. Nafsu membuak kegeraman. Dengan perlahan tapi pasti, aku mula meliar. Dari dahi, pipi, leher, dada, perut sampai ke bulge dia. Pehhh kalau dengan Fad ni, semalaman cium dia camni pun takpe.

Sampai dekat bulge dia, baru aku perasan dia pakai seluar track yang diikat ketat dan tali masuk kedalam seluar dia. Siot tol ketat gila security dia. But wadehel, korang tau gak seluar track bila dah bercampur bau jantan camana kan hasilnya. Aku tatau lah berapa lama tapi nak dekat setengah jam gak lah aku dok gomol bulge dia. For some reason, dia jadi stim. But based on my pengalaman, aku tau diabtak terjaga pun. (Bukan pengalaman dengan Fad, pengalaman dgn mangsa lain)

Yang lebih membuatkan aku geram, bila dia dah stim tu, outline batang dia tebal gilahanat. Aku pun tatau dia park keatas ke kebawah sbb bila raba2 tu sama je bentuk tebal dia.

Nafsu dah kemuncak. Aku lancap sambil gomol bulge dia. Gosok hidung aku ikut alur batang dia yang tebal tu. Atas bawah, keatas kebawah. Arghhh wanginya. Kalau ikutkan hati, aku gigit je batang berlapik seluar tu. Sebab tak tahan, aku nak pancut. Masa pancut tu excited sangat, aku rasa aku tertekan kuat muka aku pada bulge dia. Lantaklah. Tgh sedap mana ingat dunia kan.

“creet creett” (bunyik klise pancut)

Aku pancut dalam seluar track aku je. Macam bahaya je nak pancut tempat lain. Takut kantoi pulak nanti.

Aku pi toilet, basuh apa yang patut, amik barang2 aku dan balik bilik.

Sebelum balik bilik, aku pandang lagi sekali muka Fad yang tgh tidur tu. Bila lah aku dpt jumpa dia lagi. Aku sayang dia as kawan rapat aku. Aku pergi dekat meja belajar dia, aku tgk dalam bakul baju kotor dia bawah meja tu. Ada beberapa helai pakaian dalam tu. Aku amik spender kotor dia sehelai letak dalam beg. Buat kenangan.

Aku keluar dan balik bilik. Esoknya tak sempat pun jumpa dia. Masing-masing balik sendiri.

*Dua tahun kemudian…

Satu malam tu, Fad dm insta aku. Borak2 sikit, pastu dia mintak nombor fon. Aku bagi je lah. Dia whatsapp. Lepas berborak pasal benda2 lain, tiba2 dia tanya sesuatu yang buat darah aku berderau.

“Malam last kat kolej tu kau raba aku eh?”

*to be continued…

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit