Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Keseronokan Ketika Di Asrama

Nama: Danial

Umur: 22

====

Kisah-nya bermula ketika aku di asrama sekolah tempat aku belajar (sekolah menegah). Waktu itu aku di tingkatan 5.

Duduk di asrama pastinya menyeronokkan kerana duduk secara beramai ramai dan dapat berkawan dengan semua orang. Di asrama aku, ada 4 dorm (satu dorm ada 12 orang).

Disebabkan aku paling senior, budak-budak junior lebih hormat pada aku plus aku tak sombong dan suka sakat budak-budak. haha. Aku tahu ada beberapa budak yang PLU tapi diaorang tak tunjuk, iyelah budak-budak kan mesti malu.

Satu hari, hari rabu, semua pelajar kena turun ke padang untuk aktiviti kokurikulum. Aku baru habis kelas tambahan so terus balik hostel untuk salin pakaian sukan. Bila aku sampai hostel, semua pelajar dah turun so aku terus ke dorm. Aku tengok jam, ada masa lagi 30 minit sebelum koko bermula.

Aku capai towel terus ke toilet untuk mandi, time aku cuci muka before nak mandi aku dengar ada orang tengah mandi dekat bahagian bilik mandi. So aku ada temanlah. Time aku mandi ada orang ketuk pintu aku, aku buka tengok kawan aku, Yen, tengah bertuala. Yen ni badan dia memang sedap, dah lama aku perati dia ni huhu.

“Wey kau tak gerak lagi ke pergi sekolah Yen?”

“Aku lambat tadi tolong cikgu, tu yang tak gerak lagi. Kau baru habis kelas eh? aku tunggu kau lah”

Yen tunggu aku so aku okay je, aku sambung mandi dah selesai aku capai tuala tapi tuala tak da. Pelik. Ni mesti Yen amek tuala aku, dia ni nakal jugak haish.

Aku keluar dalam keadaan bogel cari tuala, aku pusing satu toilet tak ada then aku tolak pintu bahagian belakang toilet (tempat sidai baju). Aku tengok Yen tengah hisap rokok. Memang horny tengok syle dia dengan bertuala gitu. Tuala aku kat bahu dia.

“Woi, mangkuk tuala aku lah hanat?”

“Kau nak tuala, ke mari lah”

Aku dah lah tengah bogel dia suruh pergi dekat dia. Haishh kena rogol karang dia ni huhu.

Aku pun terus terjah pergi dekat dia ambil tuala aku, tapi Yen terus jatuhkan tuala aku ke lantai time aku nak ambil.

Tengah aku nak kutip tuala aku, tuala Yen pun terlepas jatuh ke bawah. Dia sengaja lucutkan.

Aku pandang terus ke atas tengok dia, tengok batang dia yang besar tengah canak naik. Batang Yen besar panjang dan tebal. Memang menggiurkan kalau tengok.

Yen pegang kepala aku terus sumbat batang dia dalam mulut aku. Aku diam je. Terus blowjob konek dia yang besar tu. Dah blowjob dia tolak aku ke dinding, kiss aku dan hisap puting aku. Aku mula renggek kesedapan. Next dia start rimming lubang aku, perghh memang sedap.

Dia suruh aku kangkang dan dia slow-slow jolok lubang aku. mula-mula memang sakit, tapi Yen pandai mainkan peranan sampai aku mula sedap, dia pun jolok laju. Rakus jugak dia ni. dia cakap dia dari dulu suka kat aku tapi tak berani nak luahkan. Ni lah masa keemasan yang dia ada haha.

Aku renggek kesedapan sambil Yen jolok, Yen hisap puting aku. Sampai dia pancut dalam lubang aku. Banyak air mani dia, aku puas gila. Then dia lancapkan batang aku sampai aku terpancut dalam mulut dia. huhu heaven.

Sejak hari tu, kitorang akan have sex bila line clear. Tapi satu hari, kitorang terkantoi dengan junior kitorang.

Time tu aku tengah french kiss dengan Yen. Ada 3 orang junior yang tengah saksikan asmara cinta hahaha.

Luqman,Asrul dan Aiman. kitorang malu lah jugak. 3 orang junior tu buat biasa je, lepas tu aku tengok Asrul kunci pintu tu.

“Wow, bro macam best je, kitorang nak join boleh?”

Aku terkejut lah, lepas tu Yen cakap “No problem bro, let’s fun”

Diorang terus buka baju dan bogel. Rupanya diorang ni PLU jugak cuma diorang pandai cover dari budak-budak lain.

Aku sambung french kiss dengan Yen. Aiman start hisap batang Yen, Luqman pulak kiss Asrul. Dah jadi Gangbang pulak huhu.

Kami bertukar posisi, aku memang dah stim gila mana tidak 4 batang depan mata. Besar-besar pulak tu. Yen start jolok aku, di ikuti Luqman, Asrul then Aiman. Batang Asrul agak besar dari Yen. Lagi sedap aku rasa time dia jolok.

Semua pancut dalam lubang aku. Perghh memang nikmat. Penuh lubang aku dengan kehangatan air mani diorang. Aiman lancapkan aku sambil hisap manakala aku hisap batang Yen. Asrul pulak sambung jolok lubang aku.

Kami bermain sampai puas. Memang aku rasa best sangat. Itulah pengalaman yang menyeronokkan ketika di asrama Sampai aku tamat belajar.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit