Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Kisah Aku Main Dengan Kawan Kenalan Facebook

Kiriman: Hafiz

Umur: 18 Tahun

====

Kisah ni baru sahaja berlaku iaitu pada 2/2/2018.

Aku ada kenal dengan seorang kenalan melalui Facebook yang bernama zakwan berumur 21 tahun. Dia tengah belajar di UITM Shah Alam. Aku sudah kenal dengan dia lebih kurang 6 bulan tetapi tidak pernah berjumpa.

Dia duduk di rumah sewa bersama 4 orang lagi kawan dia. Masa ni tengah cuti semester 1 bulan jadi dia duduk rumah tu seorang diri sahaja manakala kawan-kawan dia yang lain balik ke rumah parents masing-masing.

Satu malam yang bosan, aku sedang mendengar lagu tiba-tiba telefon aku berbunyi ada call yang masuk.

Aku tengok nama “Zakwan” so aku pun angkat lah call tu. Dia suruh aku teman dia sembang so aku pun sembang dengan dia sampai pukul 11:30 malam baru habis. Aku baru nak tutup call dia pun ajak esok nak jumpa kat The Curve. Aku pon setuju nak jumpa dia. Lepas tu aku pun tidur.

Pukul 8:00 pagi alarm telefon aku berbunyi lagu Aiman Tino Ku Rela Dibenci. Aku memang fanatik dengan lagu-lagu Aiman Tino.

Lagu pun best, penyanyi pun hensem. Aku pun bangon dari katil, kemas sikit katil. Macam biasa adik angkat kesayangan aku datang ke rumah aku nak lepak, tapi aku terpaksa tolak untuk hari ini sebab aku nak keluar.

Aku suruh dia duduk dulu sementara aku nak pergi mandi. Lepas mandi aku masuk bilik semula aku cari baju kemeja warna biru dan seluar jeans warna hitam. Saja nak pakai warna yang sama dengan Zakwan sebab dah deal nak pakai warna sama.

Aku pun buka almari kasut ambik kasut warna biru baru aku keluar dari bilik. Keluar dari bilik aku terus duduk sebelah adik angkat aku. Aku pon peluk dia mintak maaf terus cium pipi dia sebab tak dapat nak lepak hari ini.

Walaupon dia gay macam aku, tapi aku tak pernah dapat nak jolok dia sebab dia tak ready lagi. Cuma dapat ringan-ringan jer. Lepas aku cium pipi dia, dia pun balik rumah dia.

Aku buka telefon nak ambik uber jer pegi MRT Sungai Buloh. 30 minit baru uber sampai. Aku pun kunci rumah dah pakai wangi-wangi nak keluar.

Pukul 10:00 aku baru sampai MRT Sungai Buloh. Aku baru nak turun kereta Zakwan dah sampai MRT dulu. Dia pun suruh aku pergi tempat perhentian bas.

Aku pun cepat berjalan pergi perhentian bas. Sampai jer situ aku nampak ada seorang lelaki hensem pakai kemeja biru berdiri, aku pun pergi kat orang tu.

Aku datang dekat memang betul tu Zakwan. Memang hensem tinggi jer orangnya pakai seluar jeans ketat ternampak sikit bonjolan kat seluar dia. Dia pun terus tarik tangan aku pergi tempat kereta dia.

Sepanjang tu dia asyik pegang jer tangan aku. Kami pun sampai ke kereta dia. Dia cuma pakai Perodua Myvi keluaran terbaru ni jer sebab tengah belajar lagi. Kitorang pun gerak dari MRT Sungai Buloh. Tak jadi nak pergi The Curve tapi dia ajak pergi Sunway Piramid. Aku pun just follow jer die nak bawak aku. Dalam kereta kami cuma berbual kosong jer tiba-tiba hati dia terdetik nak tanya soalan ni

“Awak ada pengalaman main ke sebelum ni?” Tanya dia serius.

“Ada sekali, tapi dah 2 tahun tak main. Kalau ringan-ringan tu selalu lah main” Malu-malu kucing aku jawab.

Dia cuma diam jer tapi konek aku dah stim sikit dalam kereta ni. Dia pun terus pandu dengan laju pergi Sunway Piramid. 1 jam 30 minit baru kami sampai ke Sunway Piramid.

Dia tak nak tengok wayang tapi dia nak main ice skating. Aku pun ikut jer cakap dia. Dia pun buka beg keluarkan dua seluar tracksuit. Satu seluar dia bagi kat aku. Aku tengah blur masa tu aku tengok dia terus buka seluar dalam kereta nampak spender warna merah dia dengan konek dia aku nampak.

Dia pun pakai seluar tracksuit. Dia suruh aku tukar seluar so aku pun buka seluar tukar dengan seluar track. Nasib baik dia parking kat basement tiada orang masa tu.

Jam sudah pukul 2:00 petang. Penat pusing Sunway Piramid dengan dia. Kitorang pon pergi lunch sampai pukul 3:00 petang.

Lepas lunch kami terus gerak pergi ice skating. Beli tiket dengan ambik kasut terus masuk tempat ice skating. Sedar tak sedar jam dah pukul 5:00 petang, kami pun keluar dari ice skating terus pulangkan barang yang pinjam.

Baju dengan seluar pon dah basah kami pon nak pulang. Dia ajak pergi rumah dia dulu sebab nak mandi dulu baru dia hantar aku balik rumah. Sampai jer kat rumah dia kasi aku tuala suruh pergi mandi dulu. Aku pon pergi mandi.

Aku pun keluar dari bilik air tengok dia duduk depan TV pakai tuala jer. Dia ajak duduk sebelah dia, aku pun pergi jer lah.

Tangan dia pun terus raba puting aku. Gentel puting aku. Dia pun berdiri terus buka tuala dia, bogel depan aku. Dia pun suruh aku berdiri buka tuala aku. Dia pun peluk aku terus angkat aku bawa masuk bilik dia.

Aku ingatkan main berdua jer tapi ade lagi sorang member dia dah tunggu dalam bilik. Member dia nama Fikri umur 25 tahun.

Zakwan pun letak aku atas badan Fikri. Fikri pon peluk aku sambil cium pipi aku. Aku pun bangun baring sebelah Fikri.

Zakwan pula kulum batang aku. Kitorang buat position 69. Zakwan kulum batang aku, aku kulum batang Fikri, Fikri kulum batang Zakwan.

20 minit dah kulum batang, dia pon nak fuck aku. Fikri fuck aku. Zakwan fuck Fikri. Lepastu tukar posisi pula. Aku just jadi bottom je masa tu.

Lama juga diorang fuck akhirnya dapat juga pancut. Kami berehat kejap 5 minit sebelum sambung round ke-2. Kami pun sambung round ke-2 buat cara yang sama juga.

Jam sudah pukul 11:00 malam, aku mintak tolong hantar tapi dia penat dia nak hantar esok so aku pun tido bogel dengan diorang.

Pukul 7:00 pagi aku terasa geli jer, aku bangun tengok Fikri dengan Zakwan tengah nk kulum batang aku so aku biarkan jer terus sambung tidur. Pukul 9 pagi baru bangun sebab badan dah melekit dengan air mani tak basuh lagi aku keluar bilik duduk dengan diorang depan TV sambil bogel.

Kitorang pun pergi mandi sama-sama dapat noty dalam bilik air lagi. Diorang pun siap nak hantar aku balik rumah. Aku dengan Fikri duduk seat belakang. Dapat jugak nak manja-manja dengan dia sekejap.

Dapat kulum sekejap batang dia kat belakang. Lepas dari peristiwa tu aku ada pergi rumah dia masa Chinese New Year baru-baru ni, tapi cuma dapat ringan-ringan jer dengan dia.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit