Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Kisah Dengan Senior Sekolah

Kiriman: Ayul

Umur: 18 Tahun

====

Kisah ni berlaku pada tahun 2013. Tapi ia-nya masih segar dalam ingatan aku.

Cerita-nya waktu aku dekat sekolah.

Aku dah lama suka kan seorang senior aku, sejak dari form 1 lagi. Aku pernah bagitahu dia yang aku nak jadi adik angkat dia tapi dia menolak. Aku terima keputusan dia.

Di sekolah kami bertegur sapa macam biasa. Dia selalu datang ke asrama untuk meminjam baju dari aku.

Pada tahun 2015, aku berpindah ke sekolah baru. Sudah lama aku tak contact dengan dia, tiba-tiba aku sengaja hantar chat utk bertanya khabar.

Aku beranikan diri untuk tanya dia

“Abang PLU ke?”

Tapi dia buat-buat tak tahu. Aku cuba jelaskan dekat dia.Tiba-tiba dia ajukan soalan yang sama dekat aku.

Aku dengan senang menjawab “Ya, adik PLU”.

Aku terus bagitau dia tentang perasaan yang aku pendam selama ni. Dia pun cakap benda yang sama, yang dia memang suka-kan aku dari dulu.

Rupa-nya kami berdua ada perasaan yang sama. Tapi masing-masing takut untuk bagitau.

Pada petang tu, kami jumpa buat kali pertama setelah lama tak berjumpa. Dia datang ke rumah aku. Kebetulan rumah aku kosong.

Mula-mula kami berborak dalam bilik. Kitorang duduk berhadapan sambil bertentang mata. Bagitau yang kami memang ada perasaan segala bagai.

Dah penat berbual, dia suruh aku duduk dekat dengan dia. Aku rasa agak kekok tapi aku cuba. Aku sandar di bahu dia, dia mula pegang tangan dan cium aku.

Aku hanya turut kan je sebab itu kali pertama ada lelaki buat macam tu dekat aku hihihi.

Sejak saat tu, hari-hari kitorang keluar lepak dan seks selama 6 malam berturut-turut. Aku rasa bahagia sangat-sangat.

Dia selalu belikan makanan untuk aku, care pasal aku, hantar aku balik ke asrama.

Serius, rasa bahagia sangat-sangat.

Tapi bahagia kami tak lama, dia mula jauhkan diri dari aku atas nasihat kawan-kawan dia yang bagitau ‘Jangan MAIN dengan budak bawah umur, BAHAYA’.

Ya, memang waktu tu aku baru form 3 dan dia umur dia dah 20 lebih. Tapi aku berpegang dengan kata-kata’ Pandai makan, pandai lah simpan’.

Tapi dia ikutkan kata kawan-kawan dia. Aku terpaksa terima. Sampai sekarang aku masih ingat kenangan sewaktu dengan dia. Kisah ni buat aku takut untuk mengenali orang baru dalam hidup aku.

Apapun,terima kasih atas kebaikan dia selama aku dengan dia. Thanks kepada korang yang sudi baca kisah ni ??

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit