Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Love you Abang Rider

Love_you_Abg_Rider1

Kiriman: Ijoy

====

Masa aku mula dapat kerja kat satu daerah kat Johor ni, aku saja lah install grindr. Mana lah tau boleh dapat kenalan baru kan? Rupanya memang dapat. Ada sorang abang ni umur dalam awal 40-an sapa aku. Aku pun kenal-kenal dan membawa ke ranjang. Tak silap aku, 3 kali aku kena fuck dengan dia dalam masa tiga minggu. Lepas daripada tu,dia senyap.

Aku pun diam jela. Few weeks lepas tu aku dapat mesej dari whatsapp dari sorang yang aku tak kenal. Dia cakap nak berkenalan. Aku straight act so memang tak nampak la aku gay daripada perwatakan aku. Persekitaran aku pun membuatkan aku tak berani nak dedahkan diri. Tapi aku reply jugak mesej orang tu. Dia kata dia dapat nombor melalui kawan dia. Aku dah agak abang sebelum tu yang bagi.

Mesej punya mesej, dia ajak aku jumpa. Aku takut , apatah lagi bila tengok gambar dia. Pakai rantai besi, naik superbike. Aku rasa macam tak masuk dengan aku. Jadi aku menolak tiap kali dia ajak aku jumpa. Tapi dia tak putus asa. Dia tetap mesej aku hari-hari. Sampailah satu weekend ni, dia pun off so dia ajak aku breakfast. Aku pun ikut jelah. Walaupun aku berat hati.

Sepanjang kitorang makan, dia asyik tanya pasal aku dan cakap nak try aku. Aku senyum je. Sebenarnya aku takut. Lepas makan dia kata tak puas borak so nak lepak rumah aku. Aku kata okey. Lagipun aku lagi selesa kalau kat rumah. Sampai rumah, dia terus tanggal baju and seluar. Tinggal boxer je. Hot gila body dia. Memang tempting. Ikutkan, nak je terkam. Dia baring sambil usap-usap konek dia. Aku dah tak keruan. Asyik pandang je dia.

Tak lama tu dia terus peluk aku dan gomol aku. Dia suruh aku tanggal baju tapi aku kata taknak main. Dia kata takpe, ringan-ringan je. Aku mengalah. Aku pon tanggal semua tinggal boxer je. Dia dah start jilat amd hisap satu badan aku and suruh aku hisap kote dia. Aku hisap. Well, memang nak punn. Kote abang ni memang sedap. Panjang, besar. Boleh kata full pakej la abang ni.

Tak lama tu, dia nak fuck. Aku dah cuak. Aku cakap taknak. Dia pun pujuk aku,dia cakap sebelum ni dengan kawan dia boleh je fuck walaupun first time jumpa, tak kan dengan dia tak boleh? Betul. Dengan kawan abang ni aku kena fuck masa first time kitorang jumpa. Serius aku tak sedia.

At last, dia mengalah. Tapi lepas daripada tu, dia selalu datang rumah and aku mulai selesa dengan dia. Lepas beberapa kali dia pujuk aku, akhirnya aku menyerah. Tak tahan godaan dia. Pandai betul dia ayat aku supaya serah bontot aku kat dia. Mula daripada first aku kena fuck dengan abang rider ni, banyak kali jugak kena lepas tu. Daripada main kat bilik, kitorang fuck kat sofa ruang tamu, kadang-jadang kat lantai ruang tamu je. Hot gila dia masa fuck aku. Bila pancut, terus sumbat kote dia dalam mulut aku.

One day, dia accident masa baru balik ride dari Melaka. Kesian kat dia sebab terpaksa cuti kerja so takde gaji. Kitorang jarang jumpa sebab dia pun sakit-sakit badan lagi. Ada sekali dia datang aku tolong urut badan dia sambil ambik kesempatan… Hehehe Awal bulan Disember, aku nak balik kampung, so aku ajak dia ‘honeymoon’ kat Cameron Highlands. Aku memang lama teringin nak pergi sana tapi takde member. Kebetulan ada abang ni so ajak lah dia. Mula-mula dia refused sebab dia takde duit kan, but then aku kata aku sponsor A-Z. Tengah hari aku mesej dia petang tu terus gerak pergi Cameron. Sampai sana dah tengah malam, so check in je mana-mana hotel yang free.

India yang jaga kaunter tu tanya nak 2 katil single ke? Selamba je abang rider ni cakap nak yang 1 queen. Aku macam malu jugak la mesti india tu fikir bukan-bukan… Haha so naik je hotel aku terus mandi. Siap mandi aku baring sambil tengok tv. Abang rider pulak mandi. Siap je mandi terus dia terkam aku. Memang cukup-cukup dia fuck aku malam tu. Aku kuatkan volume tv supaya bunyi “fap fap fap” tu tak kuat sangat. Memang puas gila malam tu. Aku rasa selamat sebab kalau fuck kat rumah aku syak jiran sebelah dengar je hahaha. Kat hotel ni selamat.

Esoknya, checkout and jalan-jalan sekitar Brinchang sebelum kitorang turun Ipoh petangnya. Sampai dah malam so terus ambik hotel untuk aku tidur. Abang rider dah nak balik Johor malam tu. So tak dapat la tidur lagi dengan dia. Sementara tunggu waktu tiket, kitorang lepak kat hotel. Aku baring dalam selimut sama-sama dia. Aku tengok tv, dia main smartphone dia. Tiba- tiba dia campak boxer brief dia atas muka aku. Bau dia memang sedap… Serius tak tipu! Nak jilat rasanya. Rupanya dia dah bogel dalam selimut. Aku tanya nak fuck ke? Dia cakap kesian kat aku penat, so hisap jelah. Dia nak pancut dalam mulut. Aku pun start la tease kote dia yang nak mula tegang tu. Aku hisap puas-puas. Sampai lah pancut. Aku telan semua air dia sebab lepas ni entah dapat ke tak lagi. Aku dah nak balik kampung. Lepastu kitorang baring kejap, dia kiss aku sambil peluk aku. Aku rasa seronok sangat spend time dengan dia dua hari tu.

And..tu lah last aku jumpa and borak dia. Lepas daripada tu aku mendiamkan diri. Lama jugak until this one time, dia whatsapp aku tanya apa salah dia? Aku cakap dia tak salah. Aku nak masa untuk diri aku sendiri. To be honest, aku sayang sangat kat dia. Ada jumpa sekali tapi dia tak nampak aku. Aku ada cakap tak payah risau sebab dia tak bersalah pun. Love you Abang Rider.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit