Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Main Dengan Cikgu Praktikal

cerita-gay-main-dengan-cikgu-praktikal

Nama: Hyqal

====

Nama aku Hyqal…aku nak cerita kan pengalaman aku wktu first time aku dapat main dengan lelaki setelah 4 tahun menjadi gay….

Cerita ni bermula camni. ketika 2 minggu selepas bermulanya persekolahan, sekolah aku telah dihadiri seorang guru praktikal nama dia Razi…muka memang lh trsangat hensem siap maskular lgi…ramai pelajar wanita trgila gila kn dia…dia ni kebetulan pulak mengajar kelas aku subject Math…dia memang baik gila…lmbut je mngajar kitorang. But dlam bnyk ii pelajar dia banyk lebih kan masa dia untuk aku sebb aku ni Math ni lambat sikit…(bukn x bole just lmbt)…

Dipendekkn cerita dia bercadang nk buat kan untuk aku seorng kelas tambahan di pusat sumber sekolah.. aku ok je…petang tu aku stayback nk pi extra class ngan cikgu razi..selepas beberapa jam die mngajar tetiba dia mndekati telinga aku dia kata dia dh lama prhatikan aku…kebetulan di pss tu kosong tiada sesiapa…dia kata “awq nk sya jolok awq” aku ape lgi on jelh…

Dia baring kn aku atas meja die bukak baju aku n then dia jilat tetek aku…perghh terasa nikmat…lpas tu die bukak suar aku die jilat ass aku…lapas tu die keluar kan batang konek dia yg bersaiz 7 inchi pnjang lepas tu dia jolok aku….first ii memng sakit sikit maklomlah masih virgin..hahaha…lpastu die mula mndayong pergh nikmatnye…..selepas hmpir 1 jam mndayong aku dapat rasa dia dh nk klimaks….dia tnya nk pncut dlm ke luar…aku cakp nk pncut dalm…die terus pncut ….aku mngerang argghhh…lpas tu aku isap konek die…die mengerang kesedapan….lepas tu…kdegiatan kami ni berlanjutan smpai akhir perkhidmatan dia kat sekolh aku….but kami masih berhubung hingga kini…sekian….

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit