Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Nikmat Main Dengan Cikgu Dan Roommate Asrama

Nikmat_Main_Cikgu_dn_Roomate1

Kiriman: Amris John

====

Cerita aku ni start bila aku Masuk form 1, aku bukan PLU but aku ni sorang yang suka laki yang hensem. Melting tau. hahaha. Okay-okay, aku sambung.

Aku dapat masuk Asrama tapi rahsia tak boleh bagitau. Dekat situ memang banyak la abang-abang senior hensem-hensem sampai satu masa ni aku kenal sorang senior ni nama dia “azwan” hahaha dia handsome tau banyak budak perempuan terkejar kejar kan dia but dia buat bodoh. Biasa la budak hot kan. Dia satu bilik degan aku sebab kat asrama ni satu bilik tu kena ade dua orang so… aku dapat dengan dia. Setiap kali dia nak pergi mandi, mesti aku tengok dia. Bapak ah. sixpacks dia berketol ketol aku melting.

Sampai lah satu malam ni, kitorang overnight sama-sama sebab masa tu examination week so semua orang busy dengan study. First dia ajak aku borak sebab dia kata dia ngantuk nanti tak boleh study, aku kesian kan dia aku pon sembang jugak. First perkataan dia tanya “adik…..suka abg tak?” Aku pon senyap je…. just senyum. Lepastu dia sambung lagi “adik kalau abang ajak main, adikan rasa sedap tak dengan abang?”. Tak sempat aku cakap apa apa dia kiss aku. Aku just terdiam then tetiba aku layan. Lepastu dia cakap kat aku “adik kalau nak tau dah lama abang suka kat adik just tunggu masa je… Nak ajak main.” Malam tu memang best gila la aku jadi Top dia jadi Bottom. Nikmat dia dengan konek aku tau….

Esok nya…aku pon buat-buat macam biasa bangun awal nak pergi jawab exam. Aku kejut dia sebab dia tak bangun dah pukul 5:30 pagi kot….masa aku tengah kejut tu tetiba dia tarik tangan aku dia kiss aku lagi. Aku pon layan lepastu aku cakap kat dia ” dah2 la abang jom pergi sekolah dah lambat nnti”. Dia pun ckp “ok sayang Jom mandi sama-sama tau…” dengan nada yng seksi.

Aku ingatkan dia sorang ja PLU kat asrama ni rupanya cikgu subjek seni aku pon PLU jugak. Cerita dia mula bila aku Masok kelas seni awal sangat. Cikgu tu nama dia Cikgu Harris. Dia tanya kat aku “Amris nape awal sangat ni semangat ke ape ni? Atau nak jumpa cikgu ni?” Aku pon jawab “ala cikgu saya ni jiwa muda tenaga banyak lagi so…awal is better cikgu”

Cikgu pon tengok aku lepastu dia kenyit mata kat aku. Aku ingat kan dia gurau-gurau. Aku tengah buat lukisan yang dia suruh, tengah sedap aku melakar tetiba dia pegang tangan aku sambil ajar aku macam mne nak lakar. Aku pon ikot je la. Habis aku dah siap kerja ingtkn nak study. Tapi dia panggil aku pergi meja dia kat depan. Lpastu aku pergi lah. ..

Tetiba dia pegang tangan aku dia usap2. Budak2 lain tak nampak sebab dia tarik tangan aku dia letak bawah meja. Lepastu dia letak tangan aku kat konek dia. Lepastu dia tanya “besar tak konek cikgu? Nak hisap tak?” Aku pon balas “nak tapi bila cikgu?” Dengan nada manja sambil cover takot orang lain dengar. Then dia ajak aku main malam tu.

Malam pon tiba, aku pon tunggu dia kat depan bilik aku. Dia ajak aku main dekat bilik aku sebablik roommate aku join pertandigan peringkat kebangsaan.

Sampai ja kat depan bilik aku dia terus ajak aku Masok bilik. Aku pon ajak dia….sampaI je dalam bilik dia kiss aku daripada mulut sampai ke Leher. Then berakhir kat konek aku. Dia cakap ” Amris, awak nak cikgu fuck awak ke Amris yang nak fuck cikgu” Aku pon jawab “cikgu kali ni saya fuck cikgu lah…” Aku jilat lubang dia sampai aku dengar bunyi dia “ahhhhhhhhh sedap Amris lagi2 fuck cepat cikgu tak sabar ni” aku pon cepat2 ambik posisi doggy then aku fuck dia

First aku Masokkan batang aku dalam lubang dia rasa ketat dan aku dengar bunyi dia tahan sakit. Bila aku tngok muka dia dah nikmat aku mula hanyut dengan rakus smpai dengar dia cakap “ah…..ah…ah..sedap nya batang amris cikgu suka la”
Aku tukar2 style fuck dia
Hamper 30 minit fuck dia tetiba dia cakap “Amris cikgu dah Nk cum ni…cepat bagi muka kat cikgu” Aku pon letak muka aku kat depan konek dia, dia terus melanCap aku pon dapat rasa kehangatan air mani dia….turn aku pulak nak cum tapi aku kali ni nak cum kat lubang dia
Aku pon hayun lagi smpai pancut dalam luang dia. Aku nampak muka nikmat dia bila aku dah pancut kat lubang dia.

Kitorang pon stop then kiss, kitorang mandi sama2. Then dia pon balik blik dia sendiri dalam jam 2:09 pagi.

Lepas peristiwa tu aku pon akan ajak roommate aku atau dia main kalau kitorang masing2 free.smpai sekarang tau tak kantoi. Hope tak kantoi la.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit