Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pengalaman Di Ragging Senior Kolej

pengalaman-di-ragging-senior

Kiriman: Akmal

Umur: 43 Tahun

====

Ini merupakan kisah dan pengalaman sebenar yang aku alami sendiri. Kejadian ni berlaku pada tahun 1992. Masa tu umur aku baru 18 tahun. Baru masuk universiti untuk belajar Diploma.

Adat di universiti aku masa tu, 2 minggu pertama merupakan sesi orientasi. Pelajar baru akan mula daftar 1 minggu sebelum kuliah mula. Jadi 1 minggu tu memang khas hanya untuk orientasi je.

Memang penat gila masa minggu orientasi tu. Kena bangun pukul 4-5 pagi, habis pulak biasanya dalam pukul 1-2 pagi. Siang pulak kena berkawad, taklimat, melawat kolej dan akitiviti-aktiviti lain. Memang tak cukup tidur masa 1 minggu pertama tu.

Aku tak berapa nak ingat sangat details program orientasi tu, tapi yang masih jelas dalam ingatan aku, memang macam-macam benda kena ragging dengan senior.

Batch aku pada masa tu ada dalam 20-30 orang lelaki. Ada satu malam tu kitorang di suruh tidur di atas padang. Takda alas, bantal dan selimut. Banyak gila nyamuk. Esuk pagi nya pulak kena kejut dengan simbahan air ais. Memang menggigil.

Ada jugak budak-budak yang tak puas hati dan hampir bertumbuk dengan senior. Tapi senior kata tu adat kolej, diorng pernah kena lagi teruk katanya. Lagipun nak taknak kitorang terpaksa akur jugak.

Antara yang aku tak lupa juga, kitorang disuruh minum air kopi ditambah kicap, cuka, garam dan sos cili. Aku tak ingat rasanya, yang aku ingat memang ada sorang tu kena muntah-muntah.

Tu antara part pahit time orientasi lah. Yang aku nak cerita sebenarnya part yang agak bestat least bagi aku.

Masa last day minggu pertama tu, akhirnya kitorang di bagi pelepasan untuk rehat dan tidur awal. Pukul 8 tak silap aku semua dah boleh masuk bilik dan rehat. Memang lega rasanya.

Kecuali 6 orang yang namanya dipanggil. Ha? baru lah nak rasa lega. Kitorang semua terpinga-pinga. Satu persatu nama dipanggil. Malang sekali nama aku pun tersenarai sekali.

Dengan kebingungan aku dan 5 orang yang lain tu kena tunggu dekat dewan kolej sementara budak-budak lain habis masuk bilik.

Bila semua budak dah balik bilik, tinggal kitorang dan 3 orang senior je kat dewan tu. Senior lain pun dah balik jugak.

“Korang tahu tak apa salah korang & kenapa nama korang kena panggil?”

Kitorang hanya menggelengkan kepala dan kebingungan.

“Sebab korang gay! korang suka lelaki kan?”

Aku tersentak bila dengar. Yang lain pun sama. Aku just diam tak jawab apa-apa. Ada jugak yang cuba nak deny.

“Tak payah la nak tipu, kitorang tahu dah. Kitorang observe korang semua dari first day.

Gelabah jugakla aku masa tu. Mana taknya, takut dibuang kolej atau didedahkan dekat student lain. Habis life universiti aku. Aku datang nak belajar kot.

Yang aku peliknya, memang aku ada perasaan dekat lelaki. Tapi macam mana lah diorang boleh tahu, sedangkan aku tak tunjuk langsung pun. Budak lagi 5 orang tu pun sama, aku tak expect pun yang diorang pun gay jugak. Cuma ada lah 2 orang tu yang nampak lembut sikit, tapi yang lain semua straight act.

Aku tak ingat nama diorang sebab kitorang semua course lain-lain. Dan tak rapat sangat pun, just sem 1 je ada lepak sama-sama.

“Takpa, korang jangan risau. Kitorang takkan bagitau kawan-kawan korang yang lain. Felo ngan staff kolej pun tak tau. Tapi kitorang nak korang buat sesuatu sikit” Lebih kurang macam tu lah senior tu cakap.

Lega sikit aku dengar. Tapi time tu akudah syak yang diorang pun gay jugak.

Lepas tu senior-senior tu suruh kitorang 6 orang bukak semua pakaian & berbogel. Kitorang ikut kan aja. Lagipun semua dah tahu masing-masing gay. Ada jugak yang excited aku nampak.

Dan ini jugak merupakan kali pertama aku tengok lelaki berbogel depan mata. Memang aku suka dekat lelaki, sejak dari darjah 6 lagi aku dah perasan. Tapi aku ni jenis yang agak nerd, banyak habiskan masa dekat rumah, dengan family dan belajar. Tak pernah lagi ber-“sosial” macam ni.

Kemudian ada sorang senior bawak 1 baldi. Lepas tu diorang suruh kitorang melancap ke arah baldi tu. Tapi diorang tak bagi pancut terus. Kena ikut 3 step.

Mula-mula diorang suruh kitorang melancap sendiri dalam 2-3 minit. Lepas tu kitorang kena melancap kan kawan yang lain, berpasangan. First time aku memegnag konek orang lain. First time jugak konek aku dipegang orang lain. Sedap jugak rasanya. Lagi sedap daripada melancap sendiri.

Masa tu masing-masing dah mula layan. Yang best nya pasangan aku masa tu agak good looking jugak la. Lepas 5 minit macam tu, kitorang dibagi lotion dan disuruh melancapkan pasangan guna lotion tu.

Ini pun pengalaman pertama aku lancap guna lotion. Perghh, rasa sedap dia memang syiok gila. Makin sedap aku rasa makin laju aku lancapkan budak sorang tu. Dia pun sama, makin aku laju, dia pun makin laju. Sampai aku tak dapat tahan dari keluar suara. Ahhh ahhh ahhh.

Lepas tu sorang-sorang mula memancut, yang aku ingat, ada sorang tu jauh dia pancut, sampai kena peha aku.

Lepas semua dah habis pancut, ada sorang senior tu bawak sudu dan stir air mani kitorang, lepas tu paksa kitorang rasa. Erghhh first time aku rasa, memang pelik.

Lepastu baru lah kitorang dapat balik bilik.

Tapi tak habis takat tu je.

Lepas aku mandi dan siap-siap nak tidur tiba-tiba ada orang ketuk pintu bilik aku. Aku belum ada roommate masa tu, jadi memang duduk sorang. Aku pun pelik siapalah datang malam-malam ni.

Bila aku bukak pintu, rupanya sorang dari senior aku.

Dia datang saja nak suruh aku urut badan dia. Aku tak dapat nak tolak, taknak jugak cari pasal dengan senior. Dahla baru setahun jagung dekat kolej masa tu.

Aku pun turutkan je. Dia terus baring meniarap atas katil aku dan terus bagi minyak urut. Aku yang tak berapa reti nak urut ni pun main sapu & picit-picit je belakang dia.

Tak lama lepas tu dia suruh aku meniarap pulak, dia nak urutkan aku. Aku pun terus turutkan.

Aku ingat lagi, memang sedap masa tu kena urut dengan dia, memang dia pandai urut. Tambah lagi aku memang kepenatan.  Hampir terlelap aku dibuatnya sebab sedap.

Lepas tu dia suruh aku pusing dan mula urut peha aku. Aku memang tengah mamai sebab sedap kena urut. Lepas tu boleh pulak aku stim.

Tiba-tiba dia terus selak kain pelikat aku dan terus kolom konek aku yang tengah keras tu. Terkejut aku. Tapi aku biarkan aja sebab sedap. Lama-lama makin laju dia kolom.

Lepas tu dia berhenti dan suruh aku kolom konek dia pulak.

Aku tak berapa pandai masa tu, awkward jugak rasanya first time hisap konek orang. Mula-mula aku hisap bahagian kepala dia je, jilat-jilat sikit. Lepas tu dia suruh aku hisap dalam lagi.

Lepas tu dia suruh aku fuck dia. Dia sapu lotion yang dia bawak sekali dekat konek aku dengan dubur dia.

Ni memang first time aku fuck orang. Yang aku ingat, aku tak pandai pun nak masukkan konek aku dalam lubang dia, dia yang masukkan guna tangan dia. Bila konek mula je masuk lubang tu, rasa sedap tu memang terus terasa.  Time jolok lagi lah best.

Aku ikutkan aja bila dia suruh laju, ke kiri sikit ke kanan sikit, lenggok-lenggok kan badan sikit. Banyak jugak lah dia ajar aku.

Aku ingat lagi, lama jugak masa tu aku main dengan dia. Masa tu aku fuck dia sampai aku terpancut dalam dubur dia, sebab tak sempat tahan nak keluar kan konek aku.

Lepas aku pancut, dia pun mula lancap konek dia dan pancut jugak.

Lepas tu, dia selalu jugak datang ke bilik aku ajak nakal-nakal. Pernah jugak dia ajak main di bilik air masa tengah cuti mid sem. Time tu memang kolej tengah takda orang. Syiok jugak bila teringat.

Sampai lah aku sem 2 dan dia dah tahun akhir. Banyak jugak aku belajar dari senior aku tu. Ijal nama dia.

Walaupun benda dah 20 tahun lalu, tapi aku selalu jugak teringat. Mungkin sebab tu pengalaman seks pertama aku. Tambah lagi pengalaman hidup di kolej.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit