Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pengalaman Main Dengan Kawan Sekerja

Cerita-Gay-Pengalaman-Seks-Dengan-Rakan-Sekerja-Gay

Kiriman: Daniel Lai

Umur: 21 Tahun

====

Saya Daniel berumur 21 tahun stay Shah Alam.peristiwa ni baru berlaku 17/3/18.

Saya seorang pelukis Sebab hobi saya melukis so saya dapatlah banyak tawaran melukis mural atau projek mural dan menjadi side income saya. Saya currently kerja kat Shah Alam sebagai lab assistant aka pembantu makmal. Saya kalau tak kerja pergi ke gym celebrity fitness so saya ni looking fit selalu kena cuci mata ramai orang kat luar selalu kena pandang macam nak kena makan tapi saya tak peduli.saya selalu kena tanya awak melayu ke? Kat luar sebenarnya bukan Sebab saya Kacukan Chinese Indian so curigalah muka saya macam orang melayu.hmmmm

Ada seorang kawan ini Nama dia kairuddin . Tinggal kat shah alam jugak .dia tinggi, Handsome ,slim ,nice looking.hahahah impression saya first tengok dia. Dia tu pendiam ,rajin bekerja. Tapi suara dia bercakap tu lembut sangat.

Kita ni selalu keluar makan masa rehat kerja sebab cuma kita berdua je le laki dalam makmal tersebut. Kita selalu keluar makan di area Shah Alam.

Ada satu hari Kita keluar makan dia sekitar Shah Alam ,hari tu hari ahad so kita kerja time offday Sebab banyak kerja nak dihantar so terpaksalah Beramal jariah. Time tu semua cuti tinggal kita berdua je . Dalam perjalanan , banyak kita bercakap tentang Hal peribadi ,Isi semasa kononya tak de topik nak bercakap. Tiba- tiba dia pun Tanya ,

Awak ni gay ke??

Saya pun terus tengok dia dan cakap,

Tak tapi minat laki

Dia pun terseyum sinis . Saya Tanya kenapa tersenyum , dia pun cakap

“Awak ni badan besar ,biasa laki badan besar ni suka laki sama laki ”

Hahahha dah Sampai kalau makan dah tak banyak cakap terus Serbu kedai dan makan je. Lepas tu kita beredar Dari kedai ke tempat kerja. Dalam perjalanan nak balik makmal saya terasa nak buang air kecil saya punya bagi tahu saya nak ke tandas, dia pun ok je laki saya pergi ke tandas tak toleh tengok belakang , tiba tiba saya rasa macam Ada orang mengikut saya Dari belakang rupa rupanya kairuddin saya punya Tanya

Kenapa ikut saya ?

Lalu dia jawap dengan raba bonjolan saya

Nak tengok batang you boleh?

Saya pun naik mood lah Sebab dah stim habis terus masuk tandas kena layan. Lepas masuk tandas dia terus cium saya dengan hard kiss saya pun layan lah balik lepas tu dia perlahan layan buka baju saya dengan jilat puting dan dada yang berotot saya. Lepas tu dia pun buka seluar saya dan jilat jockstrap renoma saya habis basah da perlahan lahan buka dan batang saya yang panjang 7 inchi perlempang kat muka dia Sebab batang saya parking ke ke kiri
Dia pun kata dengan suara sangap dia,

“Besarnya konek you saya suka Hitam seksi”

Saya pun tolak kepala dia ke batang saya dan isap batang saya dan deep suck. Dia suka dan bermanja dengan batang saya.
Sleep as tu dia bangun dan cium balik Sambil tu dia buka seluar dia dan suruh fuck dia. Saya pun tak tunggu terus fuck dia stail doggy. Selepas tu saya tukar posisi duduk atas saya fuck dia sambil saya layan dia dia punya kata

Awak ni seksi dgn batang maskular saya suka you sangat.

Saya pun peluk dia kuat kuat Sampai climax dia pun suruh saya pancut kat muka dia saya pun terus pancut kat muka dia dan dia jilat semua air mani saya dan isap bersih batang saya. Selepas tu kita balik ke makmal dan Sambung kerja dengan kepenatan main dalam tandas lalu dia minta saya nak isap batang saya saya pun bagi sambil saya buat kerja dan rasa batang saya kena Kulum. Satu hari tu saya dah pancut Lima kali dan kena balas dendam dengan dia dengan layanan puas.

Begitulah cerita bermain dengan dia

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit