Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pengalaman Main Dengan Mamat Sado Cina

cerita-Gay-pengalaman-Main-dengan-mamat-Sado-Cina

Kiriman: Joe

Umur: 28 Tahun

====

Hello nama aku Joe (Bukan nama sebenar), aku berumur 28 tahun ini … Meh aku nak citer pengalaman main dengan mamat sado cina …

Pengalaman aku ni bermula sewaktu aku berkerja di sebuah kedai serbaneka 24 jam di Shah Alam di mana aku berkerja shif .. kadang-kadang tu tak menentu .. kadang keje pagi, petang atau malam ikut minggu jugak lah … nak jadikan cerita ini benar … aku ni tak ada lah kacak atau hensem sangat .. tak lah sado sangat .. dikira bear gak lah dan aku ni gay jugak … tapi ada satu malam itu aku kerja dengan partner aku dan ada satu customer cina sado datang dengan berpakaian singlet (baju sukan gym) dan seluar pendek dan lelaki cina sado tu pun kenyit mata dengan aku ..

Masa tu partner aku tengah stock up air dalam cooler dekat store belakang kedai .. dan aku sempatlah bersembang dengan lelaki cina sado tu . nama lelaki cina sado tu Daniel Lee umur sama jugak dengan aku .. dah lah hensem dan sado jugak lah .. masa tu jam 4 pagi memang luar kedai sunyi …

Aku punya sembang dan tanya dekat si Daniel Lee tu “Baru balik gym ke? baik peluh u sedap” dan dia pun cakap lah “Yup baru balik gym, kenapa?” dan time tu lah batang aku mula stim … dan aku pun cakap “u kenyit mata tadikan dekat saya?” dia balas “Ya sebab saya suka dekat awak!” time tu lah aku tukar-tukar no phone dengan si Daniel Lee tu.

Lepas tu Daniel Lee ajak aku keluar jap time tu partner aku dah settle stock up air dekat store belakang so dia keluar jap jaga kaunter. aku pun keluar lah ikut si Daniel Lee tu ke tempat gelap sikit time tu sunyi dibawa aku pergi ke kereta dia .. kereta si Daniel Lee ni wangi semacam … lepas aku masuk kereta si Daniel Lee ini aku pun terasa horny pulak ..

Si Daniel Lee ni masuk kereta terus buka seluar dia maka dengan itu terkeluar batang nikmat dan kulup dia pun bersunat panjang dan besar lak tu … aku pun apa lagi kulum lah batang si Daniel Lee dan si Daniel Lee ni buka baju singlet yang basah dengan peluh jantan dia tu dan aku jilat-jilat nipple si Daniel Lee .. time aku jilat-jilat nipple si Daniel Lee ni si Daniel Lee ni pun cakap jom kita couple dan boleh jadi gym couple … aku pun sambung lah kulum batang si Daniel Lee sampai terpancut air mani panas jantan dia tu …

Bersambung…

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit