Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pengalaman Manis Di Rumah Kawan

cerita-gay-pengalaman-manis-di-rumah-kawan

Nama: Zawaal

====

Nama aku Zawaal. Umur aku 14 tahun. Aku sekolah dekat area Kajang. Aku dah terjebak dengan gay ni sejak darjah lima. Aku memang minat gila dengan seorang budak nama dia Fariszudin. Aku dah lama minat dekat Fariszudin ni sejak form 1 lagi. Aku minat dia sebab badan dia kurus. Walaupun tak berapa sado, tapi dia main rugby. So, mestilah ada badan athletic punye kan.

Sebab aku terlampau suka sangat dekat dia, aku pernah curi seluar dalam dia yang bau masam dan bau. Memang nikmat gila bau dia. Kadang-kadang kalau ada peluang, aku mesti akan usha dia waktu dia pakai tuala. Selalunya waktu dia nak mandi lah.

Aku selalu jugak tegur dia tapi dia tak pernah tahu yang aku ni suka dekat dia. Dan aku pun tak tahu kalau dia ni gay ke tak.

Nak dipendekkan cerita, waktu tu minggu balik bermalam di rumah. Aku tak dapat balik sebab mak dengan ayah aku kerja. Memandangkan ramai orang dah balik dan tinggal berapa kerat je dekat asrama, aku pun buat keputusan untuk tanya dia.

Soalan aku, “Wei, engkau balik rumah ke ?” Dia jawab ye, dan aku tanya dia kalau aku boleh tumpang rumah dia sebab aku kan tak balik. Lagipun bosan kot duduk asrama tu.

Dia kata, boleh je, sebab dia balik dengan pak cik dia. Family dia tak dapat ambik dia sebab tengah pergi konvokesyen kakak dia dekat US. Aku pun terus kemas barang aku dan ikut dia balik. Rumah dia pun dekat je dengan je dengan sekolah.

Sampai saja dekat rumah dia, aku pun terus susun barang aku dekat bilik dia. Dia kata yang aku kena tidur dengan dia untuk dua malam ni sebab bilik tetamu berkunci dan dia taknak kacau bilik adik beradik dia. Aku pun tak kisah sangat lah. Yang penting, boleh tidur.

Petang tu, aku dengan dia duduk je dekat ruang tamu, tengok tv sambil makan maggi dgn keropok. Lepastu aku mulakan perbualan. Aku tanya dia pasal hubungan dia dengan awek dia. Dia kata dia baru break up. And then, aku tanya dia, “Kau ni gay ke ?” Dia jawab yang dia ni bisexsual. Aku dapat rasakan inilah peluang terbaik untuk aku laksanakan rancangan yang dah lama aku plan.

Lepas habis tengok tv dan makan, aku pun cakaplah yang aku nak gi mandi. So, aku pun pergi mandi kat bilik air dalam bilik dia. Bila aku keluar je daripada bilik air tu, aku tengok Fariszudin sedang bertuala di atas katil menunggu giliran untuk mandi.

Lepas dia masuk mandi, aku pun selongkar almari dia untuk cari seluar dalam dia. Bila dah jumpa, aku terus simpan dalam beg. Bila dia keluar je dari bilik air, dia tengok aku yang masih bertuala. Aku pun pandang dia balik and aku datang dekat dia.

Aku pegang bontot dia dan ramas kejap. Lepastu aku terus buka tuala dia and tolak dia atas katil. Aku naik je atas katil tu, terus aku blowjob dia. 10 minit lepastu dia pancut dalam mulut aku. Lepastu aku terus pusingkan badan dia and jolok konek dia. Lepas 30 minit, aku pancut air mani aku dalam lubang dia.

Lepas daripada kejadian tu, dia terus tidur dalam keadaan bogel atas katil dengan aku. Keesokan harinya, bila aku bangun, aku nampak dia tengah blowjob aku. Aku pun layan jelah sampai aku pancut dalam mulut dia. Lepastu, kitorang pergi mandi sama sama.

Disebabkan dekat rumah tu takde orang, so kitorang pun just bogel je dalam rumah tu. Itulah benda yang paling seronok sebab aku boleh tengok je dia puas puas.

Malam terakhir aku kat situ, kitorang tengok gay porn dekat tv. Lepastu kitorang buat seks sepanjang malam. Lepastu kitorang tidur sambil kote Fariszudin ada dalam lubang aku dan tangan dia pegang kote aku. Itulah perkara paling nikmat sekali.

The next day, kitorang balik asrama sama sama. Tapi, sejak dari hari tu, kalau ada je minggu balik bermalam aku akan pergi rumah Fariszudin and buat benda yang sama.

Aku harap hubungan kitorang akan berkekalan. Sebab, kitorang dah buat seks lebih daripada 10 kali. Aku sayang Fariszudin.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit