Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pengalaman Pertama Dengan Paksu

Pengalaman_dengan_Paksu1

Kiriman: Aizat

====

Kisah ni bermula sewaktu aku berusia 7 tahun. Ayah dan ibu aku kerja pada waktu malam jadi kebiasaan nya aku akan duduk di rumah atuk sebab atuk yang hantar aku pergi sekolah. Dekat rumah atuk ada atuk, nenek dgn pakcik aku yang bongsu. Pakcik aku dah kahwin tapi isteri nya meninggal and takde anak jadi dia duduk dgn atuk dan nenek. Pakcik aku ni baik kalau dia balik kerja dia beli kan aku mainan ke ice cream ke apa2 lah yang aku request mesti dia beli.

So nak dijadikan cerita. One day ni ptg2, aku main la kat bilik dia sorg2 pastu tak lama pastu dia balik kerja. Dia terus masuk bilik and tgok aku kat bilik tgh main. Pakcik aku pun baring la kat atas katil. Pastu dia panggil aku. “Izat, sini. Urut bahu paksu kejap.” Aku pun stop main ikutlah arahan pakcik ku. Aku panjat katil pastu pakcik aku pun bukak la baju dia. Badan pakcik aku boleh tahan sado and kulit dia gelap2 sikit. “Urut kat mana?” Tnya aku. “Sini haa” sambil dia tunjuk kan bahu. “Duduk kat belakang paksu ni” aku pun duduk la kat blkg dia sambil urut bahu pakcik aku. Keras jugak bahu dia kata ku dalam fikiran.

Time tu aku baru darjah satu so tak pakai la seluar dalam pakai sluar pendek je. Pastu pakcik aku pusingkan badan suruh aku urut bahu dia dari depan pulak. Aku pun buatla jugak.
Pakcik aku pun puji2 la kata “pandai izat urut. Boleh jadi tukang urut ni “ aku pun apa lagi kene puji lagi seronok la mengurut. Pastu dia kata urut kat dada ni pulak. Dada pakcik aku bermuscle sbb pakcik aku mmg main gym. Dia suruh aku urut sambil tangan dia dekat bawah kepala menunjukkan bulu bulu ketiak dia yang halus halus panjangnya.

Tak lama lepastu aku pun cakap kat pakcik aku “dah ke? acik dah penat ni” ( acik tu nama gelaran aku ). Pastu pakcik aku kata ok. Nnti izat urut lagi okay. Aku pun kata okay. Tpi sebelum aku sempat angkat dia tarik kepala aku cium pipi. Biasala cium budak2 kan tapi pakcik aku haritu tiba2 lepas cium pipi pegang badan aku cium dari leher sampai ke pusat. Aku pun ketawa lah kerana geli dgn misai nya yang tajam2 sedikit. “Geli la paksu”. Pastu paksu aku kata “eh lelaki mana boleh geli.” Nnti perempuan taknak. Pastu aku pun kata “alaa nnti dah besar bRu tak geli kot”. Pastu aku pun tak tau knp seluar aku mcm ada titisan air basah. Mungkin air kencing terkeluar sedikit sebab geli dicium oleh pakcik ku. Pastu paksu pun tegur. Eh kenapa basah ni. Aku pun terasa malu apabila ditegur terus cuba melarikan diri tapi gengaman paksu yang kuat aku tak dpt nak lepas cuma mampu menggeliat.

“Ni paksu bukak kan seluar pasni pergi tukar seluar” aku pun akur dgn arahan pakcik ku. Bila dia bukak kan seluar ku dia pun kata “comel je burung izat. Bila nak sunat ni?” Aku pun bertambah malu apabila dia usik begitu. Pakcik aku tanpa segan silu terus sentuh kote aku dan kata ni kne selalu urutkan. Kalau tak nnti taknak membesar. Aku pun tnya lah urut kan cemana paksu?

Paksu aku pun kata “kalau paksu ajar, izat takboleh bagi tau org lain “ ok. Acik janji acik tak bgitau org lain. Pakcik aku pun bukakkan seluar dia dan digantunglan kat pintu. Pakcik aku cuma memakai seluar dalam berwarna merah. Aku yang separuh bogel hanya duduk melihat pakcik ku dan menunggu apa yang hendak dibuat nya. “Tgok paksu punya besarkan” sambil diramasnya kote nya yang didalam seluar.

Aku pun mengangguk sbb aku yang tak pernah tgok kote org lain dan pada waktu itu aku rasa mmg besar gila kote pakcik ku kalau nak dibandingkan dgn kote aku. Pastu dia kata “bukak kan baju izat mcm paksu ni haa senang nak urut”. Aku pun bukakla baju aku terus telanjang bulat. Pakcik aku ambilkan minyak dalam almari tapi aku tak ingt minyak apa tu cuma aku tau dia bau mcm hanyir sedikit. Dituang ke tangan lalu menggosok kote aku. tiba2 aku rasa geli bercampur sedap lalu aku ketawa. Pastu pakcik aku kata jgn ketawa tahan je. Aku pun tahan la walau pun geli nak mampus. Tak lama lepas tu aku pun rasa mcm nak terkencing yang tak dpt nak ditahan aku kata kat pakcik aku yg aku nak kencing namun belum sempat aku habiskan ayat air kencing aku keluar memancut. Pak cik aku pun gelak je tengok gelagat aku menahan kencing. Pastu aku cakap kat pakcik aku “acik tak tahan acik geli sngt” pakcik aku pun kata takpe nnti izat urut kan pakcik pulak okay. Terus aku memakai baju dan pakcik ku mengambil tuala dan suruh aku pergi mandi.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit