Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pengalaman Pertama Gay Seks Dengan Mamat Straight

cerita-gay-pengalaman-Pertama-gay-seks-dengan-mamat-straight-1

Nama: Apis

====

Kisah ni berlaku tahun 2015. Masa tu aku memang dah lama ada perasaan dekat lelaki. Dah try ringan2 la.. Cuma dengan mamat ni first time aku fuck orang. Dan dia jugak first time kena fuck.. Aku panggil dia AG je la dalam ni..

(Ada beberapa adegan dalam ni yang aku reka untuk bagi cerita aku menarik sikit dari pengalaman sebenar aku)

Aku kenal dengan AG ni sebab dia boyfriend kawan aku.. Ya, boyfriend kawan aku.. Kawan aku tu perempuan.. Kebetulan kami sama kampung dan dia add aku dekat Facebook lepas awek dia tu cerita pasal aku dekat dia.. So bermula la sesi mesej dan kenal-kenal.. Time raya tahun tu, kami plan nak jumpa masa dekat kampung.. Masa tu jugak first time jumpa face to face dengan dia.. Orangnya boleh tahan hensem cuma bukan taste aku la.. Kami sembang sambil minum2 dekat kedai mamak pastu tukar2 nombor fon dan aku add dia dekat WeChat..

Sejak dari hari tu kami rajin jugak la sembang mesej dekat wechat tu.. Sampai satu hari tu tiba-tiba dia mesej aku cakap dia nak break dengan awek dia.. Aku nasihat la dekat dia jangan dulu.. Benda boleh bawak bincang.. Dia cakap dia dah tak tahan dah dengan perangai awek dia tu.. So, akhirnya diorang pun break..

Satu hari, masa aku mesej dengan dia ni, aku saja nak test dia.. Aku hantar la satu sticker gay dekat dia.. Sticker cium mulut je pun.. Reaksi dia tak boleh blah! Dia terus je balas “Woi, ape ni gay ni hahaha” Aku pun balas la “eh, sorry tersilap tekan” hahaha padahal memang saje je kan.. Lepas tu, aku saja hantar lagi satu sticker.. Kali ni, sticker orang tengah blowjob.. AG terus reply “uih, apa ni weh.. haha” Aku selamba je jawab “Ada kawan aku ni suka share stickers macam ni.. Aku simpan je sebab tengok macam syok ada macam pelik pun ada”

Pastu AG punya reply buat aku rasa pelik sikit.. “Eh, ko ada banyak ke? Cuba share dengan aku” Aku pun share je la dengan dia semua stickers gay yang aku ada.. “Wehh, banyak siot stickers yang kawan ko bagi tu” Aku reply haha je dekat AG.. Pastu dia diam kejap.. Petang tu dia mesej balik “Sorry tadi aku dekat ofis ada meeting” Aku cakap takpe aku faham.. Pastu, dia tanya soalan cepu emas dekat aku..

AG: Ko rasa best tak main dengan laki?
Aku: Haha.. Kenapa ko tanya? Ko nak try ke?
AG: Entah la.. Ko pernah try tak?
Aku: Ermm.. Pernah la.. Tapi ringan2 je..
AG: Amboi kau.. Bukan main lagi.. Ringan2 tu macam mana?
Aku: Ringan2 tu sampai tahap ni je (share sticker blowjob)
AG: Ouh.. Best ke weh?
Aku: Ermm.. Terpulang pada orang tu la.. Macam aku, best la jugak haha.. Ko nak try ke tanya semacam je dekat aku ni..

AG: Kalau aku nak try, aku nak try dengan ko boleh ke?
Aku: Haha.. Aku okay je kalau ko okay..
AG: Tapi, aku tak nak try ringan2 je.. Aku nak try ni jugak.. (send sticker orang tengah fuck)
Aku: Uih.. Ko nak fuck aku ke? Haha
AG: Kita fuck sama2 la.. Ko fuck aku, pastu aku fuck ko.. Boleh? Aku rasa macam nak tau rasa kena fuck tu macam mana..
Aku: Ermm… Okay la… Haha.. Bila nak try ni?
AG: Ko beli kondom dengan gel siap2.. Hujung minggu ni aku nak balik kampung.. Aku singgah tido rumah sewa ko boleh? Kita main malam tu..
Aku: Okay, boleh je..

Sampai la hujung minggu… AG pun sampai rumah aku petang tu.. Kami duduk minum air dulu sambil tengok movie sebab nak bagi can AG rehat dulu.. Penat drive jauh dari KL la katakan.. Habis movie, aku mulakan perbualan..

Aku: AG, macam mana? Still nak try ke? Atau ko dah ubah fikiran? Haha
AG: Kita try la.. Ko dah beli barang tu (tunjuk dekat kondom atas meja) bazir la kalau tak guna..
Aku: Haha.. Okay.. So, macam mana? Ko nak mula macam mana?
AG: Ko lagi tau weh.. Aku mana pernah main macam ni..
Aku: So, aku la nak kena mula ni? Ko nak aku buat apa ja? (mula rapat nak cium mulut)
AG: Weh, aku tak nak cium mulut.. Ko buat la dulu apa yang ko selalu buat.. Bagi aku rasa kena layan dulu..
Aku: So, aku boleh buat apa je la ni?
AG: Asalkan ko tak cium mulut aku..

Aku mula dengan cium leher dia.. Wangi.. Pastu aku tanggalkan baju dia dan cium isap tetek dia.. Keluar bunyi “mmmhhhh” dari mulut dia.. Haha, ni baru main tetek.. Belum aku isap kote lagi.. Lepas tu aku tanggalkan seluar dia.. Dia pulak Tarik baju aku so aku bukak la baju seluar aku… Sama2 dah bogel, aku sambung isap tetek dia.. Dia mengerang sikit.. Pastu aku cium badan dia sikit2 sampai dekat kote dia.. Kote dia kecik je tak panjang dan tak besar.. Aku isap kote dia.. Terus mengerang kuat dia… Lagi kuat aku isap..

Lama lepas aku isap tu, aku mula main jari aku dekat lubang dia.. Aku sapu lube dekat jari aku dengan lubang dia pastu masukkan satu jari..

Aku: Sakit tak aku masuk jari ni?
AG: Tak.. Ok je..
Aku: Kalau macam ni? (masukkan 2 jari)
AG: Sakit sikit tapi okey lagi.. Uuuuhhhh…

Aku teruskan permainan jari aku dekat lubang dia sambal isap kote dia.. Terkemut-kemut lubang dia bila aku jolok jari aku.. Macam sedap je dia ni.. Lepas tu, dia angkat kepala aku and cium mulut aku.. Kami kiss sambal jari aku masih dalam lubang dia.. Mengeluh dia dalam mulut aku.. “Boleh aku fuck ko sekarang?” aku tanya dia.. Dia angguk je.. So, aku capai kondom dan pakai.. Dia baring je.. Aku masuk sikit-sikit takut dia sakit pulak kalua aku terus jolok je.. “Okey tak?” Aku tanya… Dia jawab “Okey.. Sakit sikit tapi jangan stop.” Aku pun sumbat lagi dalam sampai habis.. Pastu, aku henjut slow-slow..

“Uuuuunnnnnhhhhhhh” AG mengerang kenikmatan.. Nampaknya dia dah mula rasa sedap.. Aku pun rasa sedap sebab dapat amik teruna dia.. Lubang dia aku yang rasmi.. Ketat dan sedap je lubang dia.. lagi aku henjut, lagi dia mengerang.. “Aaahhhh” bunyi yang keluar dari mulut dia buat aku lagi tak keruan.. Makin kuat aku henjut.. Dalam 15 minit macam tu, aku dah rasa air aku dah nak keluar..

“AG, aku nak pancut dah ni..”
“Ko pancut je dalam aku.. Kan pakai kondom..”

Dan aku pun pancut terus.. Serius sedap dapat rasmi lubang AG.. Tak sangka aku dapat lubang mamat straight.. Lepas tu, kami bertikam lidah lagi sambal kote aku masih dalam lubang dia.. Sedap dia tu memang tak terkata..

Tiba giliran dia pulak nak fuck aku.. Aku pun prepare je la sebab aku tau mesti sakit.. Tapi, nak jadi cerita, dia tak jadi nak fuck aku pulak.. Katanya setiap kali dia nak masukkan, kote dia taknak tegang.. Aku pun hairan.. So, aku pun isap la kote dia sampai dia pancut.. Malam tu kami tidur bogel sambal berpeluk..

Esok pagi, sebelum AG balik rumah, kami main lagi satu round.. Dua kali aku dapat lubang dia.. Memang sedap dan dia pun rasa nikmat bila aku fuck dia.. Senak tapi sedap dia kata.. Puas kami beromen dan bertikam lidah.. Memang nikmat..

Tapi, sekarang dia dah tak contact aku.. Dia dah block aku dari semua social media.. Mesej biasa pun dia tak balas.. Takpelah, AG.. Aku redha.. Terima kasih sebab bagi aku pengalaman seks pertama yang takkan aku lupakan..

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit