Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pengalaman Seks Pertama Aku Di Pulau Pangkor

Kiriman: Hafiz

Umur: 18 Tahun

====

Cerita ni berdasarkan pengalaman seks pertama aku. Masa tu aku berumur 16 tahun. Aku mula suka pada PLU masa umur 14 tahun.

Aku ada kenal dengan seorang mat motor yang suka konvoi beramai-ramai pergi bercuti. Dia baru berpindah depan rumah aku 3 tahun yang lepas. 2 bulan selepas dia pindah member dia datang ramai-ramai ke rumah dia.

Aku saja duduk depan pintu sebab nak tengok. Member dia suka lepak kat luar.

30 minit lepas tu dia baru keluar, aku terkejut sebab dia keluar hanya pakai tuala nampak badan dia yang sedap tu dengan puting yg aku nak jilat je kalau ikutkan hati.

Nak dipendekkan cerita ada satu hari ni aku berani kan diri pergi dengan dia seorang diri.

Aku panggil salam tengok dia tengah kemas rumah tak pakai baju. Dia pun jemput aku masuk. Aku pun sembang dengan dia cakap saja nak kenal. Dia pun takda masalah kalau nak kenal.

Selalu whatsapp dengan dia sampai pukul 3-4 pagi baru tidur. Selama 3 bulan aku dah kenal dengan dia.

Pagi tu aku baru bangun tidur tiba-tiba telefon berbunyi tngok nama Haziq yang call (aku lupa nak cakap nama dia) dia suruh datang rumah dia, ada benda dia nak cakap.

Aku pun pergi rumah dia, belum mandi lagi. Aku panggil salam tengok tiada orang, pintu terbuka aku pun masok je lah.

Dengar bunyi dari dalam bilik air. Dalam hati aku cakap mesti dia tengah mandi bogel ni. Konek aku terus naik masa tu, aku tak pakai boxer sebab malam aku tidur memang tak pakai boxer.

Dia pun keluar toilet terkejut sebab aku dah ade kat rumah dia. Dia pun tak masuk bilik lagi terus duduk sebelah aku pakai tuala jer.

Dia cakap kat aku “Esok malam aku nak pegi Pangkor” aku pun cakap “Pergi je lah kenapa nak cakap dengan aku ”

Dia pulak balas “Ingatkan nak ajak kau sekali follow aku, itupon kalau kau nak lah”. Aku tanya lah “Ramai ke yang pergi” dia pulak cakap “Dalam 8 orang jer termasuk aku”.

Aku cakap dekat dia nanti nak tanya parents dulu. Dia cakap kalau nak ikut, siap je lah beg, esok member dia datang ambik.

Malam tu parents aku balik. Aku pun tanya, nasib baik lah parents aku bagi sebab cuti sekolah 2 minggu masa tu, aku takda buat apa apa dekat rumah.

Aku naik ke bilik aku terus whatsapp dia aku nak follow sekali. Aku pon kemas beg bawak baju banyak sikit sebab dia cakap 3 hari 2 malam kat sana sebab tak cukup baju nanti.

Aku pun tidur awal malam tu sebab dia suruh datang rumah dia pukul 6 pagi.

Pukul 5 pagi alarm telefon aku dah berbunyi aku pun cepat bangun terus masuk bilik air nak mandi.

Pukul 5:45 aku dah siap aku terus ambik beg pergi ke rumah dia. Aku panggil salam kuat sikit takut dia tak dengar.

Dia pun buka pintu, aku tengok dia pakai boxer je. Nampak batang dia tu. Dia tengah nak siap. Pukul 6:15 macam tu member dia baru datang dua buah kereta BMW dengan Perdana.

Aku naik BMW dengan dia. Duduk berdua kat belakang. Kitorang pun gerak dari Melaka nak pergi Pangkor. Perjalanan kitorang makan masa 3 jam macam tu baru sampai ke jeti Lumut.

Kitorang cepat keluarkan beg terus gerak ke kaunter beli tiket. Ada tempat untuk booking chalet atau bilik tapi diorang lebih suka hotel so dah siap booking 4 bilik , 1 bilik 2 orang .

1 bilik tu dia booking lain sikit sebab ada 1 katil kelamin 1 katil bujang. Kitorang punya feri pukul 10 pagi. Ada masa 15 minit lagi so ramai ramai pergi ke toilet buang apa yang patut.

Aku pun pergi toilet nak kencing. Aku tengok semua full so aku pergi kat mangkok sebelah dia kencing. Aku tengok muka dia ternampak sikit kepala batang dia. Aku diam jer.

Aku dengan dia keluar toilet. Tengok semua dah ade kitorang gerak terus naik feri. Masa tu feri agak lengang sikit mungkin sebab pagi lagi.

Aku duduk berdua dengan dia. Dalam feri dia pegang tangan aku sebab dia sejuk so aku biarkan jer. 45 minit baru sampai jeti pangkor. Kitorang semua ambik teksi tunjuk alamat hotel. Dia pun bawak pergi hotel yang dah booking.

30 minit baru sampai hotel. Aku tengok macam hotel 5 star. Aku tanya berapa harga satu bilik. RM 3000 satu bilik. Aku malu lah sebab aku tak bayar apa-apa pun tapi follow, dia kata dia belanja.

Kitorang ambik kunci kat customer service. Bilik kitroang semua sebelah menyebelah jer. Aku ambik bilik dengan Haziq. Aku dengan dia pon terus masuk bilik.

Dalam tu memang lawa ade kettle dengan 3-in-1 lepas tu ada 1 katil kelamin. Haziq pun ambik tuala terus masuk bilik air nak mandi.

Aku pulak buka baju pakai tuala jer nak mandi. Tunggu Haziq mandi aku buatkan air kejap. Aku tak perasan dia dah siap mandi aku rasa cam ada bende jer kat belakang aku tapi aku buattak tahu je. Tiba-tiba ada orang peluk aku dari belakang, aku tengok Haziq yang peluk.

Aku tanya dia nak apa. Dia suruh aku buka tuala. Aku pun buka tuala, terus dia raba batang aku sambil cium pipi aku.

Aku tanya lah dia gay ke. Dia cakap ya. Dia dah lama perasan sebab masa aku lepak rumah dia, aku asyik tengok body die je.

Aku dah bogel dia pun dah bogel. Dia terus angkat aku baring atas katil. Dia ajak main. Dia janji dengan kawan dia pukul 5 baru keluar.

Aku pun on main dengan dia. Kitorang mula mula buat posisi 69 dulu.

Aku kulum batang dia sedap betul. Aku kulum dalam dalam lagi. Aku dah puas kulum dia pon dah puas aku jilat puting dia. Main puting dia dengan lidah aku. Dia pon bunyi gersang jer bila aku main puting dengan lidah.

Dia pula jilat puting aku. Aku pun ramas batang dia picit-picit sikit batang dia. Dia mintak nak jolok aku. Aku kasi jer la, terus dia keluarkan kondom dalam beg dia.

Dia dah spare dari rumah kondom tu. Dia pun masukkan batang dia dalam lubang aku.

Dia jolok slow slow terus jolok laju. Aku cuma diam tahan sakit kene jolok. Dia pun buka kondom terus pancut atas badan aku.

Lepas dia pancut aku plak lancap 5 minit terus pancut kat muka dia. Aku pula tertidur dengan dia atas katil. Aku sedar pukul 4 petang sebab member dia ketuk pintu.

Haziq cuma sempat pakai boxer jer aku pulak tutup kaki aku dengan selimut. 2 malam aku tidur dengan dia dapat puaskan dia tanpa kantoi dengan member dia yang lain.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit