Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pengalaman Threesome

cerita-gay-pengalaman-threesome

Kiriman: Harith 

====

Aku ni banyak mix.. mak aku ada darah amerika (tok ayah aku omputih ori.. nenek aku orang melayu).. ayah aku pulak pure orang Australia .. tapi memang family aku stay Malaysia.. and every month kitorang akan balik kampung kat Australia.. family aku ni boleh dikatakan kayalah.. so by that intro, i think you guys can imagine how big/long my dick is.. it is about 20 cm something.. sebenarnya dalam 17/18 je.. tp aku ada makan suppliment and guna pump and also using minyak/gel.. so lebih 20 cm lh result dia..

Aku start jadi dirty since aku form 3 because of pengaruh kawan kawan.. actually, aku memang takde phone sebab mak aku tak bagi.. bukan tak mampu.. cuma takut aku terpengaruh or something.. but aku pujuk pujuk sampai ayah aku beli.. so masa form 3 tu aku baru start tengok porn.. and aku ni ramai peminat sebab first, muka aku yang mix omputih ni kan.. second,aku ada abs and badan aku helok jugaklah kan..

So aku first sex start masa aku travel sesorang when i was 16.. btw, my parents memang bagi aku travel sesorang sebab dah biasa.. adik beradik aku 9 orang semua dah biasa.. masatu aku pergi thailand.. kat phuket.. masatu aku ada pergi street ni.. street yang wild gila.. pastu ada yang promote chicks.. aku pun rasa nak masa tu sebab dah kawasan tu sendiri dah buat aku horny.. masa tu aku baru tahu yang chicks ni boleh bawak balik.. so aku decide bawak balik hotel untuk semalaman.. so that is my first time having sex.. malam tu lah yang aku baru tahu aku tahan lama sebab slama ni aku lancap +- 20 minit je.. rupanya kalau buat sex dia lagi lama.. aku tahu lepas buat tu sebab aku buat research and found out that rupanya lancap ni paksa air mani klua.. lepas tu aku rasa bersalah pun ada sebab just imaginelah, budak 16 tahun, pergi phuket, sex ngan anak ayam..

So habis spm, habis first sem, aku duduk rumah sewa.. aku banyak beli barang barang untuk sex even aku x sex pun.. aku banyak beli ubat untuk besarkan kote.. so aku ada ajak kawan aku duk serumah and bilik tu mak aku bayar full.. aku ajak 3 orang kawan sebab ada 3 bilik.. satu master bedroom.. master bedroom tu aku and kawan aku sorang lagi tidur sebab aku ni jenis penakut sikit..

Nak dijadikan cerita, roommate aku tak balik lagi.. katanya lepak mamak ngan housemate aku 2 orang lagi.. almari aku ni yang lock punya tau.. so kawan aku ni selalu curious apa ada dalam almari aku.. so malam tu dalam rumah sewa tu cuma aku sorang.. biasanya kalau dorang lepak,dalam pukul 2 baru balik.. memandangkan baru pukul 11, aku pun call sorang pompuan ni aku kasi nama katty .. dia ni memang favourite aku.. pussy ketat,boobs dia bulat besar..tak jatuh.. bontot dia memang bahan tampar lah.. biasanya kalau aku nak sex ngan dia aku stay kat hotel.. tapi sebab line clear,aku stay jelah.. dia sampai rumah aku dalam 11.30.. aku bukak almari nak ambik kondom sebenarnya.. tapi terlupa.. almari terbuka macam tu je..

So masa mula mula tu aku tengah fingering si katty ni.. lepastu xberbunyi pintu depan terbukak pun.. tetiba je roommate aku ni terjah masuk.. btw aku tak pernah cakap kotor ngan roommate aku ni.. so aku cuaklah.. roommate aku ni gelarkan sebagai iwan.. iwan pun terkejutlah tengok aku.. nasib si katty ni pandai.. dia tarik iwan.. tolak atas katil.. dia pecat satu persatu pakaian iwan.. iwan ada tepis.. tapi katty lawan.. masatu first time aku nampak iwan telanjang bulat.. stim teruk ah.. ada dalam 13-14 cm dick dia.. aku still berbaju masatu sebab aku baru fingering katty..

Rupanya si iwan ni layan jugak.. dia buat anak kat katty.. apa lagi.. aku pecat semua,terjah pepek katty.. iwan tak nampak dick aku.. oh btw,dalam almari aku ni ada minyak.. lepas puas pepek,aku bangun.. iwan pun nampak dick aku yang besar.. terkejut dia dibuatnya.. aku pun sumbat minyak dalam pantat katty.. terpancut minyak klua.. smooth aje aku sumbat pantat katty.. iwan tu xlama.. dalam 10 minit dah pancut.. pancut dalam pantat plak tu..aku pun terpancut dalam pepek katty..

So sejak tu memang kitorang dah tak malu malu.. kitorang main cakap je apa yang keluar dari mulut.. melancap depan depan..kekadang iwan ni pancut atas muka aku kalau horny sangat..

Malam tu aku tengok porn..iwan pun nak join.. aku pun rasa macam nak try isap kote.. sebelum ni aku tak pernah.. so first time.. iwan pun panggil housemate aku, ki.. dia suruh ki record untuk buat bekal.. aku isap tu aku letak minyak dulu bagi smooth.. lepastu aku cuba jolok punggung dia.. honestly,kami dua orang xpernah tau..virgin pantat.. so aku rasa ketat sangat,aku ambik botol bedak sumbat.. lepas dah terbukak baru aku sumbat kote aku.. meraung dia dibuatnya.. ah ah ah ah sambil lancap.. dia pun klimaks gitu je.. aku plak tahan lama.. aku pun decide nak suruh dia pulak isap kote aku.. pastu masa aku dah dekat dekat nak orgasm,aku tekan kepala si iwan sampai dia tak boleh ludah balik mani aku.. tertelan air manilah jawabnya.. merah merah muka si iwan.. macam nak mati dah penat..

Sejak pada tu,kitorang memang buat jelah kalau horny.. kitorang still serumah even dah kerja.. nanti kawin tak tahulah..

Semoga cerita aku ni mampu buat korang stim.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit