Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pertama masuk sekolah menengah

cerita-Gay-pertama-masuk-sekolah-menengah

Kiriman: Ral

====

3 bulan saya dah masuk form 1, saya memang gay dari sekolah rendah lagi. saya ada seorang cousin yg sama sekolah dengan saya,dia form 3 masa tuu.. dia kenalkan sya semua kawan dia..tapi ada seorang yg saya minat..dia hensem..tinggi..agak kurus sikit lah… nama dia Lan.. tapi sya tak bagitau dia yg sya minat kt dia.. and cousin sya pun tak tau yg sya ni gay…

Selepas 1 minggu dh kenal dengan Lan nii.. kebetulan dia sama kelas time kami study malam.. maklumlah dduk hostel.. tapi hostel tak sama dengan si Lan ni.. tak jauh lah… time study malam tuu… sya cuba ngurat dia lh… sengaja duduk sebelah dia.. dia pun tak kesah lh… so..kami 2 bual lh.. pasal homework.. semualh.. tak terasa jam dh pukul 9 malam.. time kami balik study malam… time balik.. sya memang tak nak jauh dia lh.. and.. sya cuba pegang tangan dia.. skali sya pegang tangan dia.. dia pun tak juga kesah lh… dia balas pegangan tangan sya..mungkin dia ni gay juga.. sya berkata dlam hati..

Dari kelas balik ke hostel ambik masa ada 20 minit mcm tu lh.. sepanjang pejalanan tu dia tak lepaskan tangan sya.. sampai di hostel.. dia terus ikut sya balik hostel sya.. sbb dia nak tau mna bilik sya.. 1 bilik ada 2orng tinggal.. jadi.. dia hantar sya smpai depan pintu je.. thanks dh hantar sya.. sya ucap terima kasih kt dia.. tpi dia balas dengan 1 ciuman dekat pipi sya..

Selepas mlm tuu.. kmi pun jdilh boyfriend… ada 1 minggu dia dh jdi bf sya.. dia mula tunjuk belang dia.. dia berani usap paha sya yg putih.. usap kepala sya time study mlm. sampailh 1 mlm ni.. dia cakap nak tidur ngn sya.. alasan dia.. dia penat nak balik hostel sndri mlm tu.. so..sya pun tak tolaklah permintaan dia.. sbb tu yg sya harapkan slma tu.. kebetulan housemate sya tak ada.. dia balik kampung.. so dia tidurlh dngn sya mlm tuu.. time tidur.. dia peluk sya..

Sampai lh tengah mlm tuu.. sya terbangun dari tidur sbb sya ada rasa sejuk sngt dri pinggang smpai kaki sya.. rupanya sya bogel tidur.. sya terkejut lh.. knpa sya boleh bogel time tidur.. sya cuba nak tarik balik sluar sya.. tpi dia trus halang sya.. and dia terus terkam sya dari atas.. masa tu dia mmng dh bogel dh.. time tu sya rasa batang dia..fuhh!! Besar dan panjang..pakej terbaik ni. Haha… dia terus cium mulut sya.. hisap puting sya smpai lh ke pusat.. masa tu sya layan habis.. maklumlhkan tu yg sya inginkannya dari dia slma ni.. dia hisap batang sya..smpai nak terpancut.. tpi sya tarik kepala dia.. dan cium bibir dia.. ala ala crita porno tuu.. haha.. giliran sya pula yg hisap puting dia.. sampai batang dia.. fuhh.. nikmat habis…

Ada lh 15 minit mcm tu sya hisap batang dia… dia cakap nak fuck buntot sya pula… sya kta ok je.. tpi perlahanlh.. sbb first time kna fuck.. time batang dia nak masuk memang sakit sngat.. sbb masih fit.. smpai 3 kali dia cuba masukkan batang dia kt buntot aku.. pun tak dapat… sbb lubang sya fit lagi.. and batang dia besar panjang.. cuba masuk tak juga masuk.. sya ambik lh loysen kt atas meja.. dan.. letak kt buntot sya dengan batang dia.. dia cuba lagi nak masukkan batang dia… stu kali trus plopp!! Masuk kepala batang dia dekat lubang aku… secara spontan sya terjerit.. sbb sakit.. dia cepat cepat ttup mulut sya… dia pun cuba masukkan batang dia lebih dlm lagi.. and dia cuba henjut sya perlahan lahan.. 5 minit slepas tuu bru sya rasa tak sakit lagi.. bertukar kenikmatan… apa lagi.. dia henjut lebih laju lh… mcm stail kami buat..30 minit dia fuck aku… sampailah dia kta nak kluar..dia pancut kan dekat dlm lubang aku… and aku pancut kt dada dia…fuhhhh…bukan main nikmat…mlm pertama kami main 4 round…. puas lh…

Selepas mlm pertama kami berdua..dia terus nak minta setiap mlm.. smpai roommate aku pun kmi tak pedulikan lagi… depan roommate lagi kmi main… tpi ada juga sekali roommate join kami dua.. hehe… satu kali je.. tpi roommate tak fuck aku.. sbb takutkn bf aku tuu..hehe.. roommate aku ni straight.. sampailh cuti sekolah hujung tahun..kmi balik kampung masing masing… time sya nak masuk form 2 .. sya cuba cari bf sya tuu… tpi cousin sya kta.. dia dh pindah sekolah… smpai kt tu jelah kisah kmi berdua.. nak call.. hp tak de… so tak tau nak cari dia lagi.. sampailh sya habis form 5 .. and… umur sya masuk 21 tahun… baru sya berjumpa dngn si Lan ni lagi… tpi kami just kawan je.. sbb dia dh kawen.. kami jumpa pun tak lama.. kurang lebih 3 bulan je… lepas tu dia menghilang lagi… sampailh sekarang.. tak tau tah kemana

====

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit