Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

PLU Dengan Budak Baru Dekat Sekolah

cerita-gay-plu-dengan-budak-baru-dekat-sekolah

Nama: Ijat

====

Aku ijat tapi orang panggil aku kt sekolah khai. Aq ni budak yg baru nak ambik SPM, yelah dah form 5 kan.

Setiap tahun memang sekolah akan menerima budak yg baru pindah.Tapi aq dah x pelik dah dengan benda macam tuh.Sebb aq kurang sikit kesah pasal budak baru ni.

Satu hari tuh dh hari yang ke 5 sekolah, kelas aq ade sorang budak baru yg bernama irfan dari sekolah bandar, yelah aq ni duk kampung je.Aq tengok budak tuh xde lh tinggi sangat tapi badan dia smart lah klau bagi sorang lelaki sebb dia suka pakai baju yg fit bila pergi sekolah.Aq pon rasa nak jugak berkenalan dengan budak ni.

Tapi dia ni rupanya satu geng dengan musuh aq yg dalam kelas aq tuh.Aq pon x jadi lh nak rapat dengan dia.

Bila dah tengah tahun tuh, semua cikgu macam membebelkn pasal kitorang punya SPM ni. Aq x pelik pon sebb aq memang orang yg cikgu target dekat sekolah tuh, sebb aq ni seorang yg paling pandai dalam subjet matematik dalam semua form 5.

Satu hari tuh budak baru tuh dia ade jumpa aq personal.Aq pon pelik sebb aq ingatkn aq ade buat hal dengan geng dia tuh. Rupanya dia nk aq ajarkn dia subjek Matematik tuh. Aq ok je tapi aq ckp “kalau kau nk aq ajarkan, ko stayback kt sekolah petang ni” aq macam paksa dia. “Takyah lh study kt sekolah, kita study kt umah aq okey” ajak dia yg sengaja nk aq baik dengan dia. “Boleh tapi kau lh yg kena datang umah aq jemput aq” aq bagi alasan. ” Kalau macam tuh no hal lah” dia menjawab.

Dalam pukul 8:40 malam dia datang ke rumah aq menaiki moto. Aq keluar rumah terkejut tengok dia dengan berseluar pendek yg hanya paras peha tuh. Aq pon buat x kesah aq naik jelah. Dia kata kt aq untuk peluk kuat2 sebab dia bawak laju. Aq pon peluk lh dia dengan selamba nya. Aq terasa kn otot yg tegang dekat perut dia. Aq pon rasakn.”Haihh, dia ni dah lh hendsome badan berotot pulak tu, memang best lh siapa yg dapat dia ni” bebel aq seorang diri.

Bila sampai kt rumah dia, dia terus tarik tangan aq untuk masuk ke bilik dia. “Dia pegang tangan aq” hati aq berbunga sekejap. Bila dh sampai ke bilik dia aq letakkn barang2 aq kt atas meja. Dia suruh aq tunggu sekejap sebb dia nak ambik barang. Sementara aq tunggu tuh aq tengok lh bilik dia ni. Aq nampak yang banyak dia letakkn gamba poloroid dia yg x pakai baju tuh. Aq rasa kn sesuatu “wahh sexy nya dia ni, kalau aq dapat couple dengan dia ni tiap2 hari aq akan video call dia yang x pakai baju tuh”.

Dia datang semula bawak barang untuk study. Tapi mata aq terpaktu kt dia sebb dia masa tuh hanya berseluar pendek sahaja tanpa pakai baju. Aq pon masa tuh tiba2 rasa excited pulak nk study dengan dia ni.

Kami study dalam 1 jam lebih, tiba2 pembelajaran kami terhenti bila irfan tanya kt aq yg aq ni dh ade gf blum. Aq dengan selamba menjawab “belum”. Dia pon rasa pelik sebb selalunya orang pandai ramai gf. Aq menjawab x tau lh, aq malu nk cakap yg aq ni x minat dengan perempuan sebb aq ni “PLU” sebenarnya. Dia pon diam. Lepas tu kami berborak pasal pasangan ni sampai lh jam 12 tgh malam.

“Ehh dh lambat ni, x sedar pulak aq kita borak ni dh lama, x pe jom lh aq hantar kn ko balik” tegur irfan. Dengan segera aq kemas barang aq utk balik.

Dalam perjalanan balik tu, masa berada di atas moto. Sebb sejuk aq peluk irfan dengan lebih kuat tiba2 tangan aq terkena konek irfan, aq rasakan yg konek irfan tengan stim sekarang, mungkin sebb sejuk. Aq pon layan kn aje.

Bila tiba di rumah aq, aq tanya sengaja tanya irfan ” asal stim tadi atas moto” irfan menjawab “sebb ko peluk aq lh” gurau irfan sambil tersenyum. Hati ku rasa berbunga sebb irfan cakap mcm tuh.

Keesokan nya bila di sekolah, tiba2 irfan ubah mejanya ke sebelah meja aq. Alasan nya sebb nak dapat lebih ilmu bila duduk kt sebelah aq. Aq pon rasa lagi elok bila dia duduk sebelah aq. Bila masa xde cikgu dalam kelas irfan ajak aq temankn dia untuk pergi ke tandas dengan segera. Aq rasa pelik kenapa pulak kn. Rupa2 nya dia nk betulkan seluar sebb dia tengah stim time tuh. Dia saje tunjuk dekat aq bonjolan konek nya yg tengah stim tuh. “Kn bagus kalau aq dapat tengok konek ko” usik aq. Tiba2 masa aq tgh gelak sebb usikn tuh, tangan aq ditarik oleh irfan ke dalam satu bilik air.

Aq rasa pelik kena irfan tarik tangan aq, rupa nya dia keluar kn konek dia yg tengah stim tu dari seluar dia. Aq terkejut tengok koneknya yang panjang, besar, & lebar tuh. Terkejut jugak sebb besar sangat bagi seorang remaja yg masih sekolah.

Aq baru sahaja nk pegang koneknya tiba2. Irfan tanya aq “puas x tengok konek aq”. Aq x cakap ape2. Irfan paksa aq untuk keluar sebb dia nak kencing.

“Melepas aq, kalau aq dapat pegang tadi mesti lagi syok, sebb bukan selalu dapat tengok konek orang ni” bebel aq seorang diri.

Irfan keluar dari tandas dengan muka lega. “Woi, ipan zip seluar ko x tutup tuh” tegur aq. “Alahai, kau tolong lah zipkn untuk aq” usik irfan. Dengan rasa malu aq zipkn seluar dia, bila aq zipkn seluar dia aq rasa gersang tiba2 konek ku pulak yg stim. Aq try cover time nk balik ke kelas. Selamat aq bila dh sampai ke kelas dalam keadaan biasa.

Malam ni aq study kt rumah irfan macam biasa. Bila jam 12 tengah mlm tuh irfan mengajak aq jalan sikit sebelum hantar aq balik rumah. Semasa tengah jalan2 dengan motor irfan tuh sekali lagi irfan stim dekat atas motor. “Aq nk pegang konek ko bleh x” tanya aq kt irfan. Dengan selamba dia menganguk kepalanya.

Aq pon dengan rasa malu aq pegang lh konek irfan dengan selamba. Aq gosokkn konek irfan keatas dan kebawah sambil aq meneluk irfan. Tiba2 irfan membuat suara gersang “ouhhhhh yeahhhh ahhhhh ahhhhhh emmmmm” lagi kuat aq gosokkn konek irfan. Lepas tuh konek irfan terpancutkn air mani di dalam seluarnya. “Alamak dh terpancut lh khai” selamba dia kepada aq. “Sorry irfan” aq rasa bersalah. Tiba dia rumah aq, irfan cakap terima kasih bagi aq best malam ni. Irfan menunjuk kn konek nya yg penuh dengan air mani yg pekat.

Okey, same2, balas ku.

Sebelum irfan balik sempat dia mengenyitkn matanya pada aq. Aq hanya tersenyum lebar. Aq x dapat tidor dengan lena kerana masih pikirkn perkara yg berlaku semasa di atas motor tadi.

Keesokkan harinya, irfan mengajak aq untuk kemankn dia di rumah untuk 2 hari padi hari minggu kerana parents irfan balik ke rumah kakak irfan untuk 3 hari. Aq menganguk kn kepala sahaja menunjuk kan tanda setuju, yelah ni je masa yg boleh aq bersama irfan.

Jadi malam tuh irfan ambik aq macam biasa. Bila sampai sahaja di rumah irfan, dia terus mengajak ku untuk tido di bilik abg dia sebb katil abg dia boleh muat untuk 2 orang, tapi bilik irfan hanya ade katil untuk single sahaja. “Xpe ke kalau kita tido kt bilik abg kau ni” tanya aq untuk mengetahui. ” xpe abg aq bagi je, yelh baru best sikit kn tido atas katil yg lebih besar” jawab irfan sambil mengusik aq.

Bila dh jam 11 lebih, aq tiba2 rasakn panas dan perlukan mandi. Lalu terus aq tumpang mandi di dalam bilik abg irfan. Aq hanya memakai boxer ketika mandi tiba2 semasa aq tengah mandi, irfan masuk ke dalam bilik air tu dengan selamba dalam keadaan bogel. Aq malu dengan irfan kerana aq x biasa menunjuk kn badan kepada orang lain.

Irfan dengan selamba menarik tangan aq dan letak tangan aq di atas bahunya. Aq lihat yg irfan memang dh stim abis mungkin sebb sanggap agaknya. Lepas sahaja tengok irfan yg dh bogel abis tuh aq pulak yg stim, tangan irfan dengan pantas terus melucutkn boxer ke ke bawah, maka tertunjuk lh konek ku yg tengah stim tu di depan irfan.

“Aq dh lama mencari kawan macam ko khai” tegur irfan. Belum sempat aq cakap ape2 tiba2 irfan merapatkn badannya dan terus mencium aq dengan perlahan2 dh aq terus membalas ciuman nya dan kami mencium dengan rakus dan berpelukan. Dalam kesedapan kami cium itu tiba irfan mengangkat aq dalam keadaan basah itu dan terus meletakkn aq di atas katil dan terus mencium aq dan turun pergi ke tengkuk aq dan teruskan ke puting aq. Irfan sepertinya sudah mahir melakukan nya. “Mana you pandai buat semua ni biy” saja aq menanya. Biy tengok porno video lh syg” jwb irfan.

Irfan terus mencium aq sambil tangannya mengosok konek ku, terus irfan turun kebawah dan lalu mengkolom konek ku dengan laju.

“Yeahhhh biy ahhhhh” jerit aq tanda kesedapan.

Irfan terus mengangkat belah bawah badan ku dan terus menjilat lubang joburku sambil kedua tangannya memain putingku.

Lepas irfan selesai menjikat juborku dia terus berdiri dan menarik kepala aq untuk mengolom koneknya. Semasa aq tengan mengolom koneknya dia memasukkan jari fucknya ke dalam lubang jubur aq.

Irfan tidah tahan lgi dia menyuruh ku untuk menghalakn juborku kearahnya, dan irfan meludah lubang ku dan memasukkan koneknya yg besar dan panjang itu kedalam lubang ku, mula2 memang agak ketat tapi bila irfan fuck ku dengan laju, aq terasa seperti nikmat sgt.

“Yeahhhhh biy laju lagi biy ahhhhh ahhhhh owhhhhhh” jerit ku kepada irfan.

” owhhhhh yeaahhhh ahhhhh ahhhhh ahhhhh hmmmmmm yeahhhhh ahhhh” irfan mengerang keras dan terus melajukn henjutan nya, dan irfan terus mencium belakang ku dan melajukn lagi henjutannya.

Setelah 10 minit irfan doggy aq, irfan memusingkn aq dan sambung semula untuk fuck aq sambil melancapkn konek ku,

“Ahhhhhhh biy “jeritku

Irfan terus mengangkat sebelah kakiku dan meletakkn kaki ku di atas bahunya dan terus henjut fuck aq dengan lebih kuat dan ganas. Aq hanya menjerit tanda kesedapan.

“Ahhhh sayang sikit lagiii sayang ahhhhhhh” jerit irfan sambil melancapkn konek ku.

Tiba2 irfan menjerit kuat dan terus mengeluarkan koneknya terus menghalakn nya terus ke arah muka ku .

“Ohhhhh ahhhhhhh ahhhhhh” secara padunya konek irfan memancutkn berdas das air mani yg pekat kt muka aq.

“Ohhhh yeahhh biy” jerit ku tanda kesedapan.

Irfan terus mencium ku dan menjilat lidah ku. Terus irfan baring di sebelah ku seperti tanda kepenatan dan dia mengambil tisu dan menyapukn semua air maninya dan mencium ku.

Aq terus melancapkan konekku dan pancutkan air mani ku ke atas badan ku.

“Bertuah biy arini sebb dpt main dengan syg” ucap irfan sambil mencium ku.

Semenjak daripada haritu kami selalu melakukan fuck di rumah irfan selepas selasai study dan selepas irfan selesai latihan bola sepak.

Kami melakukn aktiviti fuck sampai kami abis SPM, tetapi sekarang aq sudah susah mahu berjumpa irfan kerana irfan sudah tinggal bersama kakak nya di KL untuk bekerja tapi kami selalu sgt buat video call bersama.

Itu sahaja cerita plu aq bersama budak baru di sekolah ku.
Harap korang yg membaca ni enjoy lh dengan cerita ni
Kalau ade apa2 komen sahaja okey.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit