Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Projek Bersama Sepupu Sebelah Ibu

Cerita-Gay-Projek-Bersama-Sepupu

Kiriman: Sham

====

Pada ketika itu aku berumur 15 tahun dalam tingkatan 3 sepupu aku lebih tua dari aku hampir 7 tahun.

Aku panggil di Bang Chik saja. Kami antara sepupu amat rapat sebab aku duduk di rumah nenek sebelah ibu.

Nak jadikan cerita satu hari sepupu aku ini balik kampung bercuti bersama keluarga dia.

Kami masa tu suka bergurau dan bersembang. Aku memang minat pada sepupu ku ini, tapi nak terus terang takut.

Pada hari sepupu aku tu balik, selepas solat maghrib dia minta aku urut dan picit cerawat yg terdapat di belakang badan dia. Kami sama berkain pelikat saja.

Aku urut kan dia dan picit jerawat di belakang dia masa tu. Dalam fikiran aku macam-macam aku bayangkan, sedang sepupu aku pula masa tu macam rasa resah gelisah seperti tak senang untuk baring menangkup ke batal.

Aku bertanya kepada dia, ” kenapa gelisah” jawapan nya ringkas ” kote bang chik keras dan sakit terhimpit.” Aku diam saja lah sedangkan kote aku dari tadi tegak berdiri.

Hampir lebih satu jam aku urut dan picit jerawat nya dan aku berkata cukup lah, dah penat jadi aku berhenti mengurutnya dan terus basuh tangan selepas itu.

Nenek dan datuk lepas tu ajak kami semua makan, bang chik duduk sebelah aku. Sambil makan dia sempat bertanya pada aku malam ini tidur di mana, ringkas ku jawab dalam bilik. Rumah nenek hanya ada satu bilik saja.

Lepas makan kami beredar ke ruang tamu menonton TV hingga jam 11 malam.

Bang chik menonton sambil berbaring dan aku duduk di sofa sambil menjeling ke arah dalam kain bang chik. Ada ketika dia perasaan apa yang aku jeling tu. Ada kala saja dia betul-betul kan kote nya agar aku tengok ke arah itu.

Dalam pukul 12.30 aku minta izin dia untuk masuk bilik dan semua dalam rumah datuk masa itu sudah senyap sepi. Sambil aku ingin masuk bilik bang chik terus berkata pada aku yang dia akan tidur di sebelah aku nanti di atas katil. Aku hanya mengangguk dan berkata okay.

Selang 15 minit bang chik menutup TV dan semua lampu.

Masa tu aku masih belum lelapkan mata lagi. Hati aku masa tu berdebar-debar terasa nervous.

Aku buat-buat aku dah tidur seperti bunyi dengkuran.

Bang chik masuk bilik dan tanya aku dah tidur ke. Aku tak beri jawapan langsung masa itu.

Dia baring di sebelah aku masa itu. Aku masa itu buat matikan diri saja. Bang chik memelok aku dan aku diam saja masa tu sebab takut dan malu.

Tiba-tiba tangan aku diambil dan di letak ke kote dia.

Pada mula nya aku buat bodoh saja last-last aku belai dan urut kote bang chik.

Kote bang chik amat-amat besar dan panjang.

Aku belai dan urut perlahan-lahan hingga banyak sekali air mazi nya keluar.

Bang chik macam resah gelisah masa itu dan berbisik ke telinga aku, kata nya sedap dan syok sekali.

Aku pula rasa amat-amat sangat nak kolom kote nya masa itu tetapi ada rasa segan.

Last-last aku minta izin nya sebab dah tak tahan tengok air mazi nya banyak sekali yang keluar.

Aku hisap perlahan-lahan hingga ke telor dia. Air mazi bang chik lagi bertambah banyak keluar.

Bang chik nak naik syok last-last bang chik membelai aku pula. Di romen, kissing dan di hisap nya aku punya nipples. Masa tu aku dah rasa tak keruan.

Aku nak air bang chik pancut ke dalam mulut aku. Dan masa itu aku hisap sampai ke anak tekak dan bang chik terus tak tertahan dan pancut ke dalam mulut ku.

Habis air nya ku telan, masa yang sama bang chik melancapkan kote hingga terpancut habis satu tilam. Kami selepas itu tidur berpelukan hingga ke pagi tanpa baju dan kain dalam satu selimut.

Sejak peristiwa itu setiap kali berjumpa pasti kami akan tidur bersama sehingga lah bang chik kawin dan punyai anak seorang.

Selepas itu bang chik berpindah ke utara dan jarang sekali berjumpa. Aku pula masa itu sibuk dengan study di universiti.

Hubungan kami setakat dia mendapat anak yang pertama saja.
Sekian terima kasih.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit