Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Projek Dengan Member Kerja Str8 Guy

Projek_Dengan_Member_Str81

Kiriman: Sham

====

Aku berkerja dgn sebuah company jepun di utara Malaysia, jaga semua kawasan utara. Ibu pejabat company di KL hanya aku sorg je bertugas di bahagian utara.

Company tak ramai staf cuma ada 9 org shj, sesorg admin, sesorg enggering, 1 org account ( perempuan), 1 org kerani ( perempuan) 3 org teknikal dan 2 org bahagian sales. Aku salah sorg seles n service di utara.

Company ini byk buat baiki mesin n jual mesin Dr Jepun.

Kerja aku di utara sekadar melawat kilang dan buat report ke hq KL jika ada kerosakan. Selain itu jika ada kilang2 yg perlu mesin baru aku akan ambil order, kerja nya amat mudah tak perlu cari sales sebab dah ada edaptor regular costumer. Just kata org jika amat releks sekali dan gaji, kemudian yg lain amat memuaskan company bagi pada aku.
Pada bulan Mac 2018 sorg mamat Dr utara mohon kerja sebagai teknikal tetapi kelulusan enggering elektrikal.
Awal dia ini bertugas di arah ke utara dan setelah melapurkan diri di hq KL ptg dia terus ke utara bab ada kerja yg perlu di lakukan.

Hari pertama jumpa dia aku terasa nervous sekali, nampak comel n str8 guys. Mlm pertama sampai hq arahkan saya agar mamat ini tidur di hotel.

Saya berkenalan dan kenal diri masing-masing masa tu, saya tidak pasti mamat ini gay atau str8 guy tetapi saya amat2 berminat dgn dia. Secara kebetulan mamat ni budak Kedah. Lagi pun masa tu minggu akhir Ramadhan dan dia akan bercuti awal 2 hari sebelum hari raya. Pihak pengurusan mengarahkan mamat ni pergi ke utara dan satelkan job di kilang tersebut hingga selesai selama 2 hari.

Sepatut nya mamat ni tidur hotel tetapi dia ckp tak payah just tidur je Umah saya nanti dia beli bil hotel utk claim Dr company.

Sebelum dia dtg ke utara tu dia call saya dan tanya saya blh ke tidur di rumah saya spjg buat kerja di utara n saya kata boleh.

Jadi hari Ahad dia sampai dgn kenderaan dia ke rumah saya.

Sebelum tu saya berfikir MCM mana nak main n nak dapatkan mamat ni? Jadi saya fikir2 nak try bagi dia blue wizard ubat perangsang seks.

Mlm tu sampai saya masukkan blue wizard ni kedlm air minum dia, selang beberapa minit dia rasa resah gelisah n kata bdn panas. So saya ckp kat dia masuk lah dlm bilik tamu utk mandi dan bilik tu ada aircond. Saya buat2 bodoh je masa tu bab saya nak uji keberkesanan blue wizard tu.

So dia pun masuk bilik n mandi, saya just duduk di ruang tamu menonton tv, selang setengah jam dia keluar dgn seluar pendek yg amat seksi tanpa pakai baju dan nampak bonjolan kote nya.

Pada mula saya MCM buat tak nampak je.

Selang beberapa minit saya nampak kote nya keras lalu masa tu saya tanya dia, apa yg nampak Bonjol tu, sambil dia tersenyum pada saya.

Lepas tu saja2 saya sentuh bonjolan tersebut dia pun diam je.

Tgk dia tak marah n ada respon saya just awal nya gosok2 n belai di luar seluar pendek tersebut.

Selang 20 minit saya nampak dia gelisah dan air mazi pun dah byk keluar lalu saya minta izin dia nak pegang terus kote dia n dia benar kan .

Bila dia dah benarkan apa lagi tgn saya terus selok masuk kedlm seluar, oh besar gila kote dia, lengkap semua yg ada besar, pjg n keras nya tahap maksimum. Air mazi nya dah MCM air terjun licin keluar di Btg.

Saya belai n manja kan kote dia lagi dia resah gelisah last2 dia ajak saya masuk ke bilik. Saya pun cakap jom.

Sampai di bilik dia terus baring di katil dan saya pula terus buka seluar pendek dia tu n tgk dpn mata kote yg amat2 best sekali.

Membuatkan saya amat berahi masa tu.

Masa tu saya minta izin dari dia utk hisap, belai dan manjakan kote dia.

Mula2 tu saya just cium Dr pangkal peha bawa ke telur hingga ke kote.

Awal nya just belai2 MCM tu je n just jilat Btg dia sedikit2.

Sampai satu tahap dia minta saya hisap terus dan best tgk dia mengerang kegersangan masa tu hingga terkeluar kata2 panggilan syg pada saya.

So lepas hisap2 pelan2 n main lidah di kepala kote dia dan bertambah tidak tentu arah dia buat nya. Bila kelah kesah tu mulut nya tak habis panggil syg n asyik ckp sedap sangat 2.

Last2 dia tarik tangan saya terus romen, kising, hisap niples saya.

Sampai tahap dia memang dah stim gila hingga minta izin utk fuck saya.

Mlm tu kami main MCM suami isteri dia tidak terus fuck tetapi romen n kissing terus membelai saya dgn kata2 yg romantik berserta kata sayang. Ada kala sampai membahasakan diri nya Abg. Saya pun masa tu amat2 ghairah sekali bila romen hingga ke pusat bawa ke lubang saya pun di jilat nya. Masa nak fuck tu dia siap panggil syg pada saya n minta izin utk dia buat isteri mlm tu. Mlm tu memang amat2 sedap sekali layanan dia hingga masa kote dia masuk kelubang saya tak terasa masa bila btang tu dah masuk.

Yg best masa Btg dah masuk dia tak henjut lagi just kata2 yg romantik di ucapkan pada saya saolah2 mlm tu kami main MCM suami isteri.

Dia main pun tidak gelojoh slow n steady dan romantik.

Hayunan yg slow tapi amat2 sedap bab pandai layan sambil Roman n kissing masa tu.

Hampir setengah jam begitu dia pun bagi tahu saya dgn bahasa diri Abg dah nak pancut syg n blh ke pancut kat dlm syg, bila saya izin kan baru lah dia henjut laju sikit sambil mengerang dan saya masa tu kemut Btg dia agar dia akan terasa sedap.

2 minit kemudian baru lah dia pancut dgn banyak dan masa nak pancut tu siap ckp kat saya love saya n siap janji ibarat mlm ni dah jadi suami isteri.

Yg best dia tidak biarkan saya sendiri selepas dia pancut dia lancapkan saya dgn penuh kasih dan sayang.
Mlm tu memang amat2 sedap sekali. Last2 kami tertidur dgn air mani penuh di badan saya.

Jam 4.30 kami terjaga utk bersahur dia siap ckp kat saya love u n kita akan main lagi lepas ini.

Lepas Dr peristiwa tu keesokan dia balik Kedah bab cuti nak raya. Setiap mlm msj kata nak lagi bersama.

Itu lah kisah saya.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit