Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Raya Sampai Pancut

cerita-gay-raya-sampai-pancut

Kiriman: mr_top

====

Hi, nama aku shah. aku memang suka main dengan lelaki tapi kalau nak bercinta tu memang tidaklah. mungkin aku ni bisex kot. Aku nak share sikit cerita masa raya 3 tahun yang lepas. Aku ada cousin,namanya mat dan dia kira comel juga. Masa tu umur aku 26 tahun dan mat pula 20 tahun. Aku memang suka tgk dia ni.

Masa raya ke 4, aku jemput dia ke rumah ku. Lepak dan sambil borak2 sampai lewat malam. Jadi aku pun ajak dia tidur di rumahku. Dia pun ok sahaja. Dia ni aku suspek memang gay juga.

Masa tidur tu, aku cuma pura-pura tidur sebab tak sabar rasa mau peluk dia ni. Bila rasa dah ok sikit, aku pun mula la peluk dia. Dia tidur mengiring so memang fav aku la posisi ni. sedap nak peluk dan dapatlah aku gesel-gesel batang aku yang tengah stim di ass dia. Dia pula pakai seluar baju melayu, so memang sedaplah kena gesel sebab licin.

Bila nafsu aku x tahan lagi. Aku pun pegang batang dia, wow dia pun stim rupanya. aku pun pusingkan dia dan kami sekarang berpelukan depan-depan. Aku peluk dia dan angkat badan dia supaya baring atas badan aku. Bila posisi dan ok, batang pun saling mengena, aku pun mulakan gesel-gesel batang dia dengan batang aku. Dia atas aku di bawah. sedap siot. Aku dapat cium pipi dia lagi. Tapi mata dia masih pura-pura tidur. Mungkin dia malu agaknya. Aku tak kisah yang penting sedap.

Sudah lama sikit main gesel-gesel, aku pun mula la buka seluar dia. lepas tu aku bagi dia meniarap. Wow comelnya pantat dia. X sabar aku nak fuck. Aku buka seluar dia sampai paras lutut saja. Aku pun gigit pantatnya yang comel tu. Aku rim ass dia. Bila sudah licin, aku pun buka seluar aku. Aku basahkan batang aku dan aku masukkan slow2 dalam ass dia.

Mula-mula memang susah juga, tapi bila dah dapat masuk kepala batang aku. Aku terus stop kejap bagi ass dia biasa dulu. Lepas tu sambil aku cium badan dia yang tidur tak berbaju tu. Aku start fuck dia, rasa dia memang aku akan pancut awal sebab sedap sangat sampai aku x dapat control. Aku pun pancut dalam ass dia. berdenyut-denyut batang aku dalam ass dia masa aku pancut tu. Aku x keluarkan batang aku. aku terus peluk dia dan terus fuck dia sebab batang aku masi excited dan masih lagi keras. aku bisik di telinga dia, “satu kali lagi k.’.

Slow2 fuck dengan posisi yang sama sebab aku memang suka posisi meniarap ni. Aku pun stim lagi dan terus fuck ass dia sampai aku pancut buat kali yang kedua. Aku tetap pancut dalam. Lepas tu aku pun cabut batang aku dari ass dia. Aku lap ass dia sebab banyak air mani aku. Aku x kejam, aku pusingkan dia dan hisap batang dia sampai dia pancut dalam mulut aku. sedap la air mani dia. bila dia sudah pancut, dia pun sambung tidur balik. Aku pula tak dapat tidur sebab sibuk peluk dia ni. Peluang keemasan kan, jadi kenalah guna sebaik mungkin.

Bila dah dekat jam 6 pagi, batang aku stim lagi. Aku pun tak tunggu lama sebab kalau dia sedar mungkin dia malu nak main dengan aku. Jadi aku sekali lagi buka seluar dia, aku terus fuck masukkan batang aku dan terus goyang. Dia bangun dan cakap, “sudahlah bang”. aku pun cakap,”kejaplah sikit saja lagi..”. masa tu dia memang macam tak nak kena fuck sebab asyik bergerak, lepas tu dia bangun, aku terpaksa ubah pegi posisi doggie sebab dia tolak. aku pun cepat2 fuck dia dan pancut dalam ass dia. masa pancut tu dia dah dapat berdiri tapi batang aku masih lagi dalam ass dia. Aku pun cakap, “tq”. Dia pun senyum saja. batang dia stim juga masa tu, aku pun hisap batang dia sampai dia pancut.

Lepas tu dia pun balik rumah. Sejak hari tu kami tak ada main lagi sebab dia cakap segan la. Tapi aku x kisah juga sebab at least aku dah pernah main dengan dia. Hehehe…

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit