Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Seks Oral Untuk Pertama Kali

cerita-gay-seks-oral-untuk-pertama-kali

Kiriman: Fakhri

First of all, sorry aku tak reti berkarya lagi2 dalam kategori seks. Hai aku ni umur dah nak masuk 15. Aku terjebak dalam medan PLU ni sejak sekolah rendah dan aku tak tahu kenapa naluri aku berubah begini..

First oral sex yang penah aku alami mase form 2 which is tahun 2017… Aku boleh kenal mamat tu pun dalam app Wechat.. At first, memang la agak kekok nak face to face tapi atas sebab patuh nafsu ni, aku macam kene pukau..

Mamat ni mungkin la dalam lingkungan 25-29 tahun dan agak skinny. Aku da add lame senanye die ni lam wc and borak-borak sume tapi tak pernah meetup sampailah satu hari dia ajak jumpa and have fun gitu. Mamat ni mintak alamat rumah aku untuk dia datang.

Aku senanye tak sedap hati nak bagitahu die yela sebagai langkah berjaga-jaga kalau2 die nak culik ke huhu. Dalam kira2 pukul 12 malam aku jumpa mamat tu. Dia parking motor die kat depan pagar and kawasan depan rumah aku ni semak sikit and memang tak nampak lah kalau orang lalu.

Dia pun panggil lah aku yang dari tadi tercegat tengok die. Die pon start belai aku dari atas sampai bawah. Rase cemas tu setan je tahu.. Huhu.. Tapi layankan jela nanti terbiasa la tu. Dia mula gosok batang-batang aku.. Aku biarkan je dia main.. And lupa nak bagitahu, aku tak bagi dia pancutkan aku sebab aku malas mandi wajib ..

Dia buka seluar aku and poof.. Batang aku jelas terpapar. Dia gosok sampai aku stim. Batang aku tak lah panjang sangat dalam 15 cm. Dia pulak suruh aku bukak seluar dia suruh blowjob.. So aku raba-raba la seluar then aku tanggalkan.

Fuh besar gila batang dia.. Aku pun isap telur dia dan aku masukkan batang kedalam mulut aku.. Aku masuk slow-slow dan mula blowjob.. Terdengar dengusan kesedapan ‘ahh ahh’ mamat tu. aku blowjob dan lancap selang seli takut aku tercekik sebab tak biasa.

Next aku punya turn pulak. Dia kulum telur aku fuhh sedap.. Last-last batang aku.. Memang terasa nikmat dia. Dia ni sumpah pandai HAHA.. Sesekali tu ada dia cuba kiss aku tapi aq tolak. Dia kulum batang aku dalam 10 minit…

Sampailah dia suruh isap dia suruh sambung isap dia punya.. Batang dia memang tak muat dalam mulut aku panjang woi.. Dapat muat separuh je haha… dan aku lancapkan batang die.. banyak kali pulak die cakap ‘sedap’… Sampaila dia pancut kat muka aku…

Aku masa tu rase geli kot sebab first time air mani kat muka.. So dia bagi hug kat aku and thank aku sebab puaskan nafsu dia.. And aq blah masuk rumah balik.. Masa tu aku fikir ape yang aku dah buat dan nyesal gila-gila but still perasaan tu sekejap je hilang.. Semenjak dari tu aku terus block dia dan lost contact.

Sesape yang nak notty leh add wc
ID : sateayam__-oooo—–
Prefer budak sekolah :))

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit